Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 142: Rakkaustarinan surullinen loppu?

Tämä on kuin sen klassisen rakkaustarinan juoni:

Tyttö löytää Sen Oikean ja rakastuu palavasti. Heidän yhteiselonsa on aluksi sitä kaikkea, mitä tyttö siltä vaan voi toivoa.
Sitten suihde kuivahtaa.
Se oikea dumpataan ja tyttö kokeilee muita jonkun aikaa ihan vaan todetakseen, että tahtoo kuitenkin lopulta vain Sen Oikean.
Ja niin he ovat taas lopulta yhdessä.

Ja ei, tässä ei siis ollut kyse minun ja wannabe-insinöörin romanssista, vaan ihan vaan ripsarirakkaudestani.

Blogissani paljon hehkutettu Max Factorin False Lah Effect alkaa nimittäin olla sen verran kuivahtanutta (avattu tammikuun puolessa välissä), että minun on aika hyvästellä se ja jatkaa eteenpäin. Onneksi kivoja kokeiltavia kuitenkin löytyy laatikosta ja tiedän, että palaamme FLE:n kanssa taas yhteen viimeistään tammikuussa. Siihenasti goodbye ja adjö, nähdään taas, ystäväni!

Kiinnostuiko kukaan yllä olevassa kuvassa näkyvistä kynsistäni? Niissä on sama Lorealin Jet-Set 731 kuin tässäkin postauksessa, mutta katsokaapa, kuinka ihanalta lakkaus näyttää auringonvalossa:

Ja katsokaapas tätä söpöä Konadilla ja strassilla tehtyä koristelua:

Uih! (Kuvasta muuten huomaa, että kun Konadilla tehdyn kuvion päälle laittaa kirkasta päällyslakkaa, saa veto olla todella kevyt, muuten kuvio lähtee leviämään.)

Tässä muuten vielä pieni jälkikäteen tehty lisäys:

Silmämeikkiin piti tietysti saada tänään jotain samaa kuin kynsissä on, joten luomen sisänurkasta voi hakea samoja sävyjä kuin kynsiltäni. Luomivärinä olen käyttänyt L’orealin trioa 324 Choco Peach.

Ja kun nyt kynsistä puhuttiin taas muutenkin, niin sain yhden kynsille tarkoitetun tuotteeni loppumaan pari päivää sitten:

Kyseessä on LCN:n Strong & Care kynsiöljy, joka on aivan mieletön tuote! Tutustuin itse tuotteeseen aikoinaan töissä. Asiakas ryntäsi työkaverini luokse ja huudahti kovaan ääneen, että ”Katso mun kynsiä, tällaset niistä tuli, kun käytin sitä sun suosittelemaas tuotetta!”. Kuvittelin tietysti ensin, että asiakas on haukkumassa työkaverini tuotesuosituksen lyttyyn ja ryntäsin karkuun, ettei minun tarvinnut kuunnella valitusta.

Seuraavan kerran vastaava kommentointi tapahtui hieman kauniimpisanaisesti erään hymyilevän asiakkaan toimesta. Asiakas kiitteli, että hänen ja monen hänen ystävänsä kynsien lohkeilu ja liuskottuminen loppui kokonaan, kiitos tämän tuotteen. Tässä vaiheessa minun oli pakko rynnätä silloisen työkaverini luokse ja vaadin tietysti heti saada tietää, mikä tuote oli kyseessä. Tajusin, että ensimmäinenkin asiakas oli vain tullut innoissaan esittelemään positiivista lopputulosta, ei suinkaan valittamaan.

Tämä tuote on paras tuote niille, joiden kynnet loiskoittuvat, mutta jotka eivät käytä kynnellään pahemmin lakkoja. Yleensä kynsien liuskoittuminen johtuu siitä, että kynnet ovat kuivat ja tämä öljy nimenomaan kosteuttaa kynsiä tehokkaasti. Kynsilakan läpi tämä ei välttämättä pääse oikein imeytymään, mutta puhtaalle kynnelle päivittäin käytettynä tämä todellakin auttaa. (Eivät muuten olleet viimeiset asiakkaat, jotka kertoivat samaa ja totesin asian itsekin.) Itse olen kyllä käyttänyt tätä myös lakatuille kynsille ja kyllä tätä aina jostakin joku pisara pääsee imeytymään.

Suosittelen tätä lämpimästi, jos ongelmana on liuskottuvat kynnet! LCN:n tuotteita saa esimerkiksi Sokokselta ja hintaa tällä taisi olla muistaakseni 10-15 euroa.

Tässä vielä totaalisesti blogini aihepiirien ulkopuolinen juttu, mutta pakko näyttää nämä teille, sillä olen näistä niin innoissani:

Ostin eilen uudet työkengät. Aivan ihanat jaloissa, kevyet kuin mitkä ja hyvin söpöt, sirot ja balleriina-malliset. Ja yllättävintä minulle ainakin oli se, että nämä ovat Crocsit! En ole ennen tiennyt, että Crocs tekee kivojakin kenkiä. Anteeksi, jos rakastatte Crocsin puutarhakenkien ulkonäköä, mutta minusta ne eivät vaan sovi muualle kuin puutarhaan. No, joka tapauksessa olen aivan innoissani näiden mukavuudesta ja siitä, että nämä ovat kuitenkin kiva näköisetkin. Ja näihinhän saa vaikka mitä kivoja strasseja kiinni, jolloin näistä tulee prinsessa-Crocsit!

Olimme tehneet työkaverien kanssa sanattoman sopimuksen, että Crocseissa ei tulla töihin, mutta näitä asioihin perehtymättömät työtoverini eivät kyllä arvaa Crocseiksi ikinä. Kiinnostuneille muuten tiedoksi, että malli on nimeltään Malindi.

Lopuksi vielä yksi toivelakkaus, josta löysin kuvan arkistoistani:

Lakkana on Lumenen 56 Yön Kuningatar.

Kommentit (13)

 1. Nimetön

  Anonyymi: Jos taivutukset eivät meinaa pysyä, niin vedenkestävä ripsiväri on kyllä silloin paras ratkaisu. Pitää taivutukset napakasti ja varmasti. 🙂

 2. -R-

  Olin jo aikeissa myydä pois oman LCN kynsiöljyni (käyttämätön), kunnes päätin googlettaa sen ja eksyin (taas kerran… :D) blogiisi. Ja tämän tekstin luettuani en todellakaan henno enää luopua siitä!

  Täytyy muuten samaan hengenvetoon myöntää, että äsken lähti lookfantasticille tilaus, joka sisälsi tigien lisäksi bare mineralsin starter kitin…

  Oikean alan olet siis valinnut!

 3. Nimetön

  -R-: Käytä LCN ihmeeessä pois, aivan huipputuote. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *