Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 139: Intoilua

Arvatkaapa vaan, kuinka innoissani olen! Käytin nimittäin eilen loppuun tämän:

Kyseessä on siis joku aika sitten saamani Body Farmin Dark Chocolate Body Milk, joka osoittautui käytössä oikein hyväksi tuotteeksi. Epäilin aluksi tämän kosteutustehojen riittävyyttä, mutta kyllä tämä sitten kuitenkin osoittautui hyväksi kosteuttajaksi. Tykkäsin myös ihanasta, pehmeästä suklaan tuoksusta, joka ei ollut yhtään liian äklö, kuten se usein tuppaa suklaisissa tuotteissa olemaan. Ilomielin käyttäisin tätä vielä lisääkin!

Lisäksi käytin eilen loppuun Lumenen Arctic Aquan Virkistävän suihkugeeli. Tai oikeastaan minä käytin siitä ensin lähes puolet, sitten wannabe-insinööri otti tämän käyttöönsä (okei, käskin hänen käyttää tätä…) ja nyt minä käytin taas viimeisen käyttökerran. Eli voidaan siis sanoa, että minä kulutin tämän loppuun.

Tykkään kovasti tämän tuoksusta. Tämä on ihanan raikas, muttei kuitenkaan mikään turhan sporttinen. Sopii naiselle, mutta sopii myös miehelle. Kiva suihkugeeli, jos ei tahdo hankkia kaikille erillisiä suihkugeelejä vaan pyrkii pärjäämään vaan yhdellä. Tämä pesi kyllä hyvin, mutta ei tuntunut liian kuivattavalta. Tätäkin suosittelen!

Vaikka mitä muuta on loppumaisillaan, mutta palaan niihin lähipäivinä. Tämän pikaisen raportoinnin jälkeen palaan tekemään huomisen postaustani, jonka tekeminen todellakin vie aikaa. Aiheena ovat nimittäin KAIKKI kynsilakkani.

Huomiseen! (Olettaen, että saan postauksen joskus valmiiksi, ei nimittäin ole ihan kevyt keissi…)

Kommentit (8)

 1. Nimetön

  Anne: Oi, ihana kuulla! :)Sata alkaa olla tosiaankin linssissä, täytyy varmasti alkuviikosta. Mukavaa juhannusta sinullekin! 🙂

  Sanni: Olen muuten laskenut tuohon mukaan vain loppuun kulutetut tuotteet, lisäksi on sitten hirveä läjä myytyjä ja muuten vaan eteenpäin lähteneitä tuotteita.
  Iridescent tarkoittaa nimensä mukaisesti sitä, että palettien sävyt hohtavat. Hohde on kuitenkin eri asia kuin helmiäinen, eli hohde on todella hienojakoista. Osa paleteista on siis iridescent-laatuisia ja osa "tavallisia".

  Anonyymi: Kurkkaapas väripakettisi tai sen sisällä olevan lappusen tekstit läpi, niissä nimittäin neuvotaan aina, kuinka voit testata, oletko allerginen tuotteelle. Niissä kyllä usein kehotetaan odottamaan 48 tuntia testin jälkeen ennen värjäämistä, eli ei ehdi selvitä huomiseksi.

 2. Anonyymi

  Elä huoli…se ken ostaa yhden purkin huonekalulakkaa…rasittaa luontoa jo miltein yhtä paljon, tosin turhasta turhuudesta ulos pyrkiminen on kunnioitettavaa ;O)!

 3. Nimetön

  Anonyymi: Kiitos lohdutuksen sanoista. 😉

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *