Päivä 137: Kui paljon sul noita oikein vielä on?

En tiedä, onko teitä muitakin mietityttänyt tämä sama kysymys, kuin erästä lukijaani:

”Kui paljo sul muka enää on ees noit juttuja ku kokoajan kuluu loppuu uus puteli?”

No, enää ei tarvitse miettiä, sillä tässä pientä kuvasaastetta vastauksena:


Vastaus on siis, että paljon. Jos purkkeja olisi ollut vain pari, en todellakaan olisi jaksanut laittaa pystyyn blogia ihan vaan seuratakseni 50 tuotteen loppumista. Mutta ei tuossa enää toisaalta ihan niin hirveästi tavaraa ole.

Purkkeja on kyllä tosiaankin kulunut loppuun kiitettävä määrä ja tuotteita on lähtenyt kiertoonkin hyvin (palataan muuten siihen kirppisasiaan vielä joku päivä), mutta kyllä täällä vielä melkoisessa pullomeressä kahlataan yhä.

Huomaatteko muuten kuvista, että lähes kaikki hius- ja ihonhoitotuotteet on saatu ängettyä vain yhdelle hyllylle? Kylpyhuoneesta löytyy vielä jonkun verran lisää, mutta ei mitään ihan mahdotonta määrää. Säälittävintä on kuitenkin, että kynsilakkani vievät yhä kokonaisen hyllyn… No, kyllä nekin siitä toivottavasti vielä pikkuhiljaa kuluvat.

Meikit ovat kyllä vähentyneet jonkun verran, mutta lähinnä vain myymisen ansiosta. Kovin montaa tuotetta en ole loppuun kuluttanut. Ja myönnän, en osaa oikein pitää järjestystä yllä…pitänee viikonloppuna siivoilla hieman. Mutta ei tässäkään mitään ihan valtavaa arsenaalia enää nykyään ole.

Huoneen nurkassa seisoo muuten edelleen pussi, joka odottaa kirpparia.

Mutta tältä tilanne siis tällä hetkellä näyttää. Paljon on tavaraa lähtenyt, mutta paljon sitä on vielä jäljelläkin.

Sitten vielä tämän päivän huippuhetkeen, tai oikeastaan koko viikon huippuhetkeen. Tämä huippuhetki nimittäin ohitti jopa Lumenen Kevyesti päivettävän vartalovoiteen loppumisesta saadut vibat.

Postiluukustani tipahti nimittäin tänään tällainen vauveliini:

Toiselle turha tuote voi olla toiselle aarre, kuten tämänkin tuotteen kohdalla todettiin. Kyseessä on siis Diorin viime syksyn lookin paletti 539 Iridescent Leather, jota en ostanut, kun se vielä oli kaupoissa myynnissä, mutta jonka perään aloin sitten hulluna itkemään, kun sitä ei enää saanutkaan mistään. Onneksi löysin henkilön, joka ei ollut rakastanut palettiinsa palavasti ja jolta sitten sain paletin ostettua itselleni.
Todettakoon vielä, että minä muuten myin juuri vähän aikaa sitten yhden Dior-vauvoistani (Tender Chic), joten kokoelma ei lisääntynyt vaan ainoastaan parani laadullisesti. 😉

Huomenna muuten kerron teille, kuinka aion selvitä alennusmyyntikaudesta tuhlaamatta rahojani ja laajentamatta arsenaaliani suuremmin!

Kommentit (25)
  1. Tuotteiden kuluminen jo vähän näkyy. 🙂

  2. Oletko perehtynyt kotitekoisiin kasvonaamiohin? Itse olen alkanut tykkäämän enemmän kuin kaupastaostettavista. En tiejä onko halvempikin versio jos jaksaa tehdä vain aina. Itse tykkään. Olisi kiva joskus nähdä postaus niistä jos olet perehtynyt tarkemmin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *