Päivä 136: Pikainen aamuherätys ja muuta mukavaa

Tänäaamuna minua ei ollut vaikea suostutella nousemaan sängystäni. Herätyskellon soidessa kipitin pienen ponin lailla makuuhuoneestani ulos. Monet teistä tuntevat minut ja käyttäytymiseni jo sen verran hyvin, että osaavat arvata tähänkin olevan taas joku huipputärkeä ja pinnallinen syy. Niin onkin!

Menin suorittamaan viimeistä käyttökertaani tällä ja sain tämän 750 ml pönikällisen Tigin Superstar-hoitoainetta vihdoinkin loppumaan! Tuntui, ettei tämä lopu koskaan. (Tuota tunnetta muistellessa on muuten älyttömän kivaa tietää, että 750 ml Moisture Maniac ja Brunette Goddes -pönikät jöpöttävät komeroni hyllyillä käyttöä odotellen…)

Tykkäsin tästä hoitoaineesta kyllä kovasti. Tuoksu on todella herkku (äklöesanssinen mansikka) ja tämä siloittaa tukkaa kivasti. Mikään superhoitavahan tämä ei sisältönsä puolesta kyllä ole, mutta loistava pikahoitis silloin, kun en jaksa muhitella tukkaani suihkumyssyn alla, mutta haluan silti hyvän lopputuloksen. Suosittelen kokeilemaan!

Superstarin 750 ml shampookin muuten lähentelee loppuaan ja arvioitu loppumisaika on parin viikon päästä mitä luultavimmin!

Hiuspäiväni oli tänään niinkin hyvä, että sain myös minua vuosia palvelleen Tigin Girltoys -kiiltoseerumin loppumaan. Jatkuvassa käytössä tämä ei ole kokoaikaa ollut, mutta viimeaikoina olen tätä kyllä käyttänyt ahkerasti.

Tätähän voisi laittaa myös kuivaan tukkaan siloittamaan pörröisyyttä, mutta itse tykkään laittaa kosteaan tukkaan pesun jälkeen. Lopputulos on vähemmän lähmäävä kuin kuivassa tukassa (missä ei toki lähmää, jos osaa annostella oikein), mutta kuitenkin yhtä sileä.

En sanoisi, että tämä tuote olisi ollut jotenkin niin erityinen, että tähän siloittelutarkoitukseen kannattaisi ehdottomasti ostaa Tigiä. Melko samaa silikonilitkua nämä kaikki vastaavat ovat riippumatta siitä, ostaako niitä markettien hyllyiltä parilla eurolla vai kampaamosta parilla kymmenellä eurolla. Toki kalliimmissa on monesti mukana hieman muutakin kuin vain pelkkiä silikoneja, mutta lopputulos on hyvin usein identtinen. En näin ollen hankkisi tätä tuotetta uudelleen, vaikka hoitikin hommansa hyvin.

Käytin eilen illalla loppuun myös Lumenen Uudistavan mustaherukka silmänympärysvoiteen:

Tässä on mukamas suojakerroin, mutta minä en ainakaan laske SPF kutosta miksikään kunnolliseksi suojakertoimeksi. Tämä kosteutti ihan hyvin ja oli ihan passeli päiväkäytössä (yöksi kaipaan rasvaisempaa), mutta käytin (silmänympärysvoiteeksi poikkeuksellisen isosta) 20 ml tuubista vajaan puolet kaulavoiteenani lopulta. Syy tähän oli se, että vaikka voiteen tuoksu ei ollutkaan muuttunut miksikään, oli se kuitenkin yhtäkkiä paikoin hieman tavallista löysempää ja vetisempää. Tuotetta ei ole valmistettu lähes kahteen vuoteen ja vaikka olenkin säilyttänyt sitä asianmukaisesti ja avannut sen vasta pari kuukautta sitten, en tahtonut ottaa silmieni kanssa mitään riskiä ja käytin jämät mielummin kaulalle. Toimi kyllä siinäkin tehtävässä varsin hyvin.

Eli aivan loistava päivä on jälleen potkaissut itsensä käyntiin!

PS. Toissapäivänä listasin teille mielenkiintoisia hakusanoja, joilla blogiini on päädytty. Ne olivat kyllä hauskoja, mutta joku repäisi, ja pisti kehiin vielä paremman hakusanan, jolla pääsee blogiini:

itsetyydytys ja akne

Ymmärrän kyllä näillä sanoilla googlettelun erikseen, mutta samassa yhteydessä niistä tulee jo mielenkiintoinen pari. Epäilen kovasti, että kyseessä oli puutteessa elävä teinipoika, joka epäilee vahvasti aktiivisen seksuaalisten halujensa purkamisen aiheuttaneen hänelle aknen. Fiksuja nämä nuoret miehet.

Ja niin, kyllä se koska viimeinen päivä kyntää -hakusana myös yllätti…

Kommentit (11)
  1. Kui paljo sul muka enää on ees noit juttuja ku kokoajan kuluu loppuu uus puteli? :O

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *