Päivä 132: Must Have Übertuote

Monet ovat kysyneet minulta, että mikä on sellainen tuote, joka jokaiselta naiselta pitäisi ehdottomasti löytyä meikkipussistaan. Vastaan kuitenkin mielummin kysymykseen, mikä on sellainen tuote, joka jokaiselta kosmetiikasta erityisesti kiinnostuneelta pitäisi löytyä meikkivarastoistaan.

Tässä se hyvät naiset ja herrat tulee, übertuote:

Clarinsin luomivärikvartetti 10 Les Pastels (Celestial englanniksi, jos joku tätä nettikaupoista etsii).

Täh, jotain noin tylsääkö? Näyttää ihan kuolettavan tylsältä luomivärinelikolta. Sitä se varmasti onkin, jos se luomiväriksi ostaa. En osaa sanoa, sillä en ole koskaan käyttänyt tätä luomiväripalettina. Pitäisi kyllä varmaankin kokeilla joskus.

No mihiten minä tätä sitten käytän jos en luomiväripalettina? Luomille kyllä, mutta en luomiväreinä vaan rajauksina. Tämä on nähkääs oikea taikapaletti.

Avuksi tarvitaan pari tavallista rajauskynää:

Itse otin avuksi Natural Coden mustan kynän sekä Lumenen sinisen ja violetin kynän.

Tässä tulee se taikuusosio:

Hoksaatteko jutun jujun? Vaakariveissä on vedetty ensin viisi viivaa kullakin kynällä. Ylimmässä rivissä on viisi viivaa mustalla kynällä, keskirivissä viisi viivaa sinisellä kynällä ja alarivissä viisi viivaa violetilla kynällä. Viivojen päälle on vedetty taikapaletin luomivärejä samassa järjestyksessä, kun sävyt ovat paletissa (vasemmalta oikealle). Oikeassa reunassa näkyy aina rivissä käytetty kynä yksinään ilman luomiväriä.

Puhdasta taikuutta siis!

Tässä vielä muutamia kuvia sävyistä:

Kuka olisi ikinä osannut arvata, että näinkin tylsällä paletilla voi tehdä jotain näin jännää! Sama tylsä sävy voi muuttua vaikka minkälaiseksi ihanuudeksi ihan vain riippuen siitä, minkä kynän sen alle laittaa. Mieletön juttu! Sama toimii myös joidenkin muiden luomivärien kanssa, mutta ei kaikkien kanssa näin loistavasti.

Yritin viime jouluna keksiä äidilleni lahjaksi jotain erikoista kosmetiikkatuotetta, jota hänellä ei varmasti vielä olisi ja josta hän ei olisi kuullutkaan (siis superhaastavaa!). Työkaverini vinkkasi tämän paletin ja olin niin innoissani, että ostin samanlaisen myös itselleni heti. Voitte vain kuvitella värejä rakastavan äitini ilmeen, kun hän jouluaattona avasi paletin ja sieltä paljastuivat tällaiset huipputylsät sävyt, joita hän ei ikimaailmassa käyttäisi. Ja tyttären pitäisi vielä olla ammattilainen… Pah! Tunnelma oli kuitenkin katossa pian, kun selvensin äidilleni paletin idean ja kohta olimme kumpikin kaivaneet esiin läjän rajauskyniä ja hihkuimme innoissamme, minkälaisia sävyjä saimme aikaan. Veljeni ja isäni tunsivat olonsa jostain syystä tuona jouluaattoiltana hieman ulkopuolisiksi…

Eli jos tahdot tuotteen, joka jokaisella meikeillä leikkimistä rakastavalla pitäisi olla, niin kipaise tämä paletti itsellesi pian! Olen joka kerta ihan täpinöissäni, kun kaivan tämän lelun esille ja alan leikkimään ja kokeilemaan!

Kommentit (18)
  1. More to love!-Peppi
    12.6.2009, 06:39

    WOW! Toi on kyllä ehkä nyt pakko hankkia. Nerokasta! Kiitos vinkistä! 🙂

  2. Oletko koskaan ajatellut lisääväsi blogiisi toimivaa kävijälaskuria?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *