Päivä 131: Kosmetiikkaholisti etsii pullonpohjia

Tällaiset päivät, joina mikään tuote ei kulu loppuun, ovat aivan huipputylsiä. Kotona ollessani haahuilen vain ympäri asuntoa yrittäen löytää edes jonkun purkin, jonka voisin tänään saada loppumaan. Ei vaan löydy, kaikki putilot on käyty lähes joka päivä sen verran hyvin läpi, ettei mitään yllätyksiä vaan voi tulla eteen.

Tylsää. Jopa niin tylsää, etä käyn leikkaamassa wannabe-insinöörin kasvojenpesuainepurkin auki ihan vaan nähdäkseni, että siellä varmasti on enää niin vähän tavaraa, että taloudestamme loppuu edes joku purkki tänään. Purkin jämät antavat melko hyvän fiiliksen, mutta vielä tekisi mieli leikata melko kevyen tuntuinen miesten kasvokuorintatuubi auki. Paljonkohan siellä vielä on? Moneenkohan käyttökertaan se vielä riittää? Koskakohan se loppuu? Missäköhän on sakset… tai no, jos vain annetaan olla, alkaa vaikuttaa melko sekopäiseltä ja pakkomielteiseltä.

Näin epätoivoisesti tahdon päästä taloutemme pullomerestä ja purkkiarsenaalista eroon. Mutta samaan aikaa pelkään hulluna kohta starttaavia alennusmyyntejä ja niiden aiheuttamaa massahysteriaa: minut on nimittäin helppo saada ostamaan ihan vaan siksi, että kaikki muutkin saavat ostaa halvalla. Turha antaa vinkiksi, että välttele kosmetiikkaosastoja, sillä työn vuoksi tämä ei onnistu. Ja jotenkin sitä alennusmyynneissä aina vaan keksii, että jotain tiettyä tuotetta mukamas tarvitsee sen nähtyään, mutta kun sen vie kotiin, päätyy se vaan laatikkoon odottamaan käyttöönottoa, jota ei mahdollisesti edes tule koskaan.

Onneksi tuoreessa muistissani on vielä jalkavoiteen loppumisen aiheuttama ihana tunne. Ehkäpä sen voimalla selviän alennusmyynneistä. Uskon kuitenkin, että tulen tänne vielä monet kerrat ruikuttamaan tuotteista, joita minun tekisi mieleni ostaa, mutta joita en vain saa ostaa. Toivottavasti joku saa minut silloin puhuttua yli…

Kommentit (3)
  1. .. voihan niitä purkkeja heittää pois, jos huvittaa? 😀

  2. Pyysit jossain kirjoituksessa toivepostauksia. Itse toivoisin bloggausta liittyen kasvojen pohjan meikkaukseen. Miten korostat ja mita tuotteita kaytat. Ymmarran, etta sen tekeminen on hiukan hankalaa, kun et halua koko kasvojasi kuviin, mutta jos vain keksit jonkun keinon demonstroida pohjan tekemista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *