Päivä 127: Lempparilakat

Minulta kysyttiin, mitkä ovat kymmenen lempparilakkaani. Järjestykseen en näitä osaa laittaa ja tuskin onnistun poimimaan suosikkieni joukosta vain kymmentä, mutta katsotaan, mitä saan koottua.


China Glaze QT


China Glaze Tickle my Triangle


China Glaze 2Nite


OPI Brand new skates


Lumene Natural Code 13 Get Colour


OPI Señjorita Rose-Alita


Lumene 58 Hopeakuu


Lumene 52 Pimeän taa


Color Club Sultry Diva


Anytime Celebration


L’oreal Star Magnet Magnetic Gray


L.A. Colors Pink Sizzle

TOP-12 on tällä hetkellä tässä. Kymmeneen en vain saanut tiivistettyä. Vielä olisi ollut vaikka mitä ihanuuksia kyllä, mutta johonkin on pakko vetää raja. Valitettavasti.

Voi että, nyt tuli taas hirveä himo mennä lakkailemaan kynsiä! Tällä hetkellä kynsissä on nimittäin supertylsä Lumenen kultapersikkainen sävy 15 Viimeinen kesä. (Pitäisikin muuten lyhentää pikkurillin ja nimettömän kynnet näköjään, ne kun on ovat ainoat, jotka kasvavat kiltisti lohkeilematta ja ovat siksi helposti muita pidemmät.)

Mitkä ovat teidän tämänhetkisiä suosikkisävyjänne?

(Tässä muuten postaukseni kynsilakkojen nettitilailuun liittyen, mikäli joku asiasta innostui.)

Blogin aiheesta muuten jälleen sen verran, että sain eilen vihdoinkin loppumaan Neutrogenan Pure Glow Kuorintatyynyt. Tässä postauksessa kerroin niistä jo aiemmin hieman enemmänkin.

Sen verran sanon vielä, että ikävä ei tosiaankaan tule. Melko turhaa jätettä syntyy, jos jokaisesta kuorintakerrasta jää roskiin laitettavaksi suht kookas kuorintalappu. Mielummin käytän ihan tavallisia kuorinta-aineita, varsinkin kun lopputulos on kuitenkin sama.

Odotan innolla muuten iltasuihkuani, sillä sen jälkeen pääsen hieromaan itseeni Melvitan kuivaöljyn jämät ja pääsen taas askeleen lähemmäksi kropankosteuttajien loppumista. Ihanaa! Vielä jonain kesäisenä päivänä saan ostaa uuden vartaloemulsion…

Kommentit (15)
  1. Miten nuo L'oreal Star Magnet Magnetic Grayllä lakatut näyttävät noin supersiisteiltä? Alla jotkin kynsitarrat tms.? 🙂

  2. Samaa mieltä Neutrogenan puhdistustyynyistä. Enkä edelleen pystyisi kuvittelemaan kenenkään käyttävän niitä monena päivänä putkeen, sen verran tuhoisan oloisia :S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *