Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 127: Lempparilakat

Minulta kysyttiin, mitkä ovat kymmenen lempparilakkaani. Järjestykseen en näitä osaa laittaa ja tuskin onnistun poimimaan suosikkieni joukosta vain kymmentä, mutta katsotaan, mitä saan koottua.


China Glaze QT


China Glaze Tickle my Triangle


China Glaze 2Nite


OPI Brand new skates


Lumene Natural Code 13 Get Colour


OPI Señjorita Rose-Alita


Lumene 58 Hopeakuu


Lumene 52 Pimeän taa


Color Club Sultry Diva


Anytime Celebration


L’oreal Star Magnet Magnetic Gray


L.A. Colors Pink Sizzle

TOP-12 on tällä hetkellä tässä. Kymmeneen en vain saanut tiivistettyä. Vielä olisi ollut vaikka mitä ihanuuksia kyllä, mutta johonkin on pakko vetää raja. Valitettavasti.

Voi että, nyt tuli taas hirveä himo mennä lakkailemaan kynsiä! Tällä hetkellä kynsissä on nimittäin supertylsä Lumenen kultapersikkainen sävy 15 Viimeinen kesä. (Pitäisikin muuten lyhentää pikkurillin ja nimettömän kynnet näköjään, ne kun on ovat ainoat, jotka kasvavat kiltisti lohkeilematta ja ovat siksi helposti muita pidemmät.)

Mitkä ovat teidän tämänhetkisiä suosikkisävyjänne?

(Tässä muuten postaukseni kynsilakkojen nettitilailuun liittyen, mikäli joku asiasta innostui.)

Blogin aiheesta muuten jälleen sen verran, että sain eilen vihdoinkin loppumaan Neutrogenan Pure Glow Kuorintatyynyt. Tässä postauksessa kerroin niistä jo aiemmin hieman enemmänkin.

Sen verran sanon vielä, että ikävä ei tosiaankaan tule. Melko turhaa jätettä syntyy, jos jokaisesta kuorintakerrasta jää roskiin laitettavaksi suht kookas kuorintalappu. Mielummin käytän ihan tavallisia kuorinta-aineita, varsinkin kun lopputulos on kuitenkin sama.

Odotan innolla muuten iltasuihkuani, sillä sen jälkeen pääsen hieromaan itseeni Melvitan kuivaöljyn jämät ja pääsen taas askeleen lähemmäksi kropankosteuttajien loppumista. Ihanaa! Vielä jonain kesäisenä päivänä saan ostaa uuden vartaloemulsion…

Kommentit (15)

 1. Safire

  Ihania sävyjä noissa lakoissa! Tästä postauksesta (ja omasta suuresta rakkaudestani luomiväreihin) tulikin sitten mieleeni, että kiinnostaisi kovasti lukea pientä esittelyä/arvostelua muista luomiväreistäsi; mitkä ovat lemppareitasi jos Viisikkoja ei lasketa? Top5, top10, topPäätäitselukumäärä-listaa tai jotain muuta vastaavaa. 🙂

 2. JÄSMINE

  Saako tuota L'oreal Star Magnet Magnetic lakkaa enää kaupoista ? näyttää tosi hauskalta 🙂

 3. Sugarfree

  Moi,

  kiva blogi jossa paljon sisältöä joka lämmittää tällaisen city-vihreän mieltä! Ihana lukea sinua!

  Osaatko sanoa mistä tuota Color Clubin kultahilelakkaa saisi ostaa? Etsin sopivaa kultaista kynsilakkaa mutten tahdo löytää. Juuri ostamani Pupan lakka taittaa liikaa pronssiin joten sekään ei käy tähän kultahimooni. Mavalan kultakaan ei sytyttänyt. Eli: mistä saisin City Sokos – Stocka -akselilta kivan kulta(hile)lakan?

 4. Nimetön

  Safire: Tjaah…pitääkin oikein miettiä asiaa, Diorit ovat olleet niin ehdottomia ykkösiä. 🙂

  JÄSMINE: Ei valitettavasti enää saa, tuli viime joulun alla myyntiin vain kausituotteeksi. :/

  Sugarfree: Hyvät kultaiset lakat ovat kyllä harvassa Suomessa, varsinkin hileiset. Color Clubeja eivät Suomessa myy mitkään kaupat, ainoastaan jotkut hoitolat. Tällaisen lakkoja myyvän liikkeen löysin Helsingistä:
  http://www.nailfix.fi/
  Tuolta ainakin löytyy osoitetiedot sekä himoitsemasi kynsilakka. 🙂

 5. Sugarfree

  Voi kiitos! Täytyykin käydä katselemassa!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *