Päivä 126: Se Oikea

Tältäkö se elämänsä rakkauden löytäminen nyt sitten tuntuu?
Toinen tuntuu niin täydelliseltä etkä vain löydä siitä mitään vikaa ja vaikka löytäisitkin, voit hyvin elää vikojen kanssa, sillä hyviä puolia on kuitenkin niin paljon enemmän. Et enää tahdo muita, kuin vain tämän jo löytämäsi…

Toisaalta nyt en voi enää tehdä jännittäviä kokeiluja eikä enää ole edessä sen oikean jännittävää metsästystä, epämääräistä alkusöhläystä, toisen hylkäämistä… Tylsää!
Tuon ajattelu saa minulle tavallaan melko tyhjän olon.

Niin, ja en nyt siis puhu minun ja wannabe-insinöörin suhteesta, vaan jostain paljon syvällisemmästä. Puhun nimittäin mascararakkaudestani.

Voi kuinka monet kerrat olenkaan hehkuttanut täällä, kuinka minä ja Max Factorin False Lash Effect olemmekaan täydellinen pari. No, nyt aion tehdä sen taas! (Joko kaikkia ärsyttää?)

Olen saanut monet kehut FLE:tä käyttäessäni (enkä ole tietystikään unohtanut mainita niitä täällä blogissani) ja tällä viikolla sain uusimmat kehut. Olin taas jaksanut nähdä hieman tavallista enemmän aikaa ja vaivaa FLE:n laitossa ja työkaverini oli aivan varma, että minulla on ripsissäni irtoripsitupsuja. Oih, kuinka otettu olinkaan taas kerran. (Jaksaisinkin nähdä saman vaivan ihan joka aamu.)

FLE:ssä on kuitenkin parasta se, että jos ei tykkää himoräpsyistä, saa sillä myös kevyempää jälkeä. Tässä esimerkki pikasutaisuna tehdyistä ripsistä, joihin on kuitenkin laitettu kaksi kerrosta mascaraa. Yhdessä kerroksella jälki olisi vielä kevyempi, mutta kuitenkin siisti.

Okei, ripseni olisivat ehkä kaivanneet pientä kampaamista, mutta tämä onkin vain kiireisen aamun esimerkki. Eli mascara tosiaankin sopii niin arkeen kuin juhlaankin ja nopeampaan ja hitaampaan laittoon.

Tässä vielä edellinen hehkutukseni kyseisestä mascarasta muistinvirkistykseksi.

Harmikseni minulla ei ole yhtään loppuunkulunutta tuotetta raportoitavana eikä muutenkaan oikein mitään sanottavaa. Tämän vuoksi ajattelinkin antaa mikrof…näppäimistön teile ja antaa teidän kysyä minulta.

Minulta on toivottu postausta, jossa vastaisin teidän kysymyksiinne. Koska tällä tyhjäpäällä ei nyt tosiaankaan ole oikein mitään loppumassa eikä muutenkaan mitään syvällisempää tai pinnallisempaa nouse mieleen sanottavaksi, niin laukokaa te nyt puolestanne minulle kysymyksiä. Voitte kysyä tuotteista, meikeistä, ihonhoidosta tai melkein mistä vaan. Toivon kuitenkin, että aihe jollain tasolla liittyy blogiini ja sen aihepiireihin. Kaikkeen en välttämättä osaa, ehdi tai tahdo vastata, mutta kokeillaan nyt ainakin, että miten homma toimii.

Pistäkää siis laukoen!

Kommentit (28)
  1. Olen itsekin sinun innoittama tuon mascaran ostanut ja todennut loistavaksi (Kanebon 38 myös toinen suosikki).

    Mutta, laivalla ollessani eksyi minulle mukaani uusi perheenjäsen, tai ensimmäinen tapauksessani. Eli Diorin 859 Graphic Lights vauva! Tosin se korvaa minun tapauksessa miehen, lapsen, lemmikkieläimen ja farmarivolvon, koska on niin IHANA!! Ja tuli testattua kestävyyys Happaradion tahtiin riehuttaessa. Tulos: PYSYY! Kaveri myös osti 609 Earth Reflection ja on myös yhtä rakastunut (lukee myös aktiivisesti blogia)! Laivalla muuten maksoi 40 euroa, en itse pitänyt sitä järin tyyrinä.

  2. Ja tuo sinun tämän kertainen alkuteksti sopi myös aika hyvin meidän vauvoihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *