Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 123: Älä kuolaa mun vauvojeni päälle, kiitos!

Kaikki rakastavat ihania vauvakuvia, eikö niin? Niitä on ihana katsella, kuolata ja niille voi jopa haluta leperrellä.

Minuakin on pyydetty esittelemään blogissani vauvakuvia ja tänään pyhitänkin koko postaukseni niille.

Ei, ette tule näkemään minua työntämässä puuroa korvaani tai kylpemässä punaisessa vadissa saatika sitten edes isin kultu-potkuhaalareissa.

Kyllä, blogiani seuranneet tietävät, mistä nyt puhutaan… Nyt puhutaan nimittäin Dior-vauvoista! Minulta on pyydetty postausta, jossa esittelisin tarkemmin vauveliinini ja tänään se postaus on vihdoin luvassa.

Ette usko, kuinka suurella antaumuksella näitä kuvia räpsin eilen parvekkeellamme ilta-auringossa. Oih, se oli ihanaa, ihan kuin olisi omia lapsiaan kuvannut valokuva-albumia varten! Hauskinta (vai säälittävintä?) oli ehkäpä kyllä se, että kun raahasin näitä parvekkeelle ja jumitin siellä melko pitkään näitä kuvaillen ja asetellen, huuteli wannabe-insinööri minulle vain ohimennen tyynellä äänensävyllä kysymyksen ”Mitä sä teet siellä?” ja kun vastasin, että ”Kuvaan mun vauvoja,” oli vastaus hänelle täysin tyydyttävä ja ilman minkäänlaista ihmetystä äänessään, hän totesi vaan, että ”ok,” ihan kuin se olisi maailman itsestäänselvin asia, että tietysti minä raahaan tiistai-iltana kello kymmeneltä Diorin luomivärit parvekkeelle ja kuvaan niitä siellä. No, onpahan ainakin ihanaa tietää, että toinen tuntee minut jo noin hyvin ja osaa elää hulluuteni kanssa ongelmitta…

Tässä tämä vauvajoukkoni siis tulee. Mukana on myös Dior-äippä, keskonen ja nuhjuinen serkku. Harmi, että kaikkien sävyt eivät ole kuvissa ihan todellisuutta vastaavia.

009 Sky Glow
Ihana paletti, joka on jostain syystä jäänyt vähän vähemmälle käytölle. Laatu on aivan loistava kuten iridescent-laatuisissa yleensäkin on.

029 Moonlight
Tämä paletti on aivan täydellinen, yksi ehdottomia suosikkejani niin koostumuksensa kuin sävyjensä vuoksi (jotka muuten toistuvat hieman liian hailakoina kuvassa). Ihania pehmeitä harmaanliloja sävyä ja tummaa sävyä yhdistetynä vaaleanpunaiseen…nam!

030 Incognito
Kaunis nudepaletti, jota en ole sen kylmyyden vuoksi aina halunnut käyttää nudemeikkiä tehdessäni. Laatu ja pysyvyys ovat kuitenkin loistavat.

060 Silver Goddes
Tämä on hyvin samankaltainen Sky Glown kanssa, mutta jälkimmäisen laatu on parempi. Yllättävää tässä on oikean alakulman sininen nappi, joka onkin iholla vaaleanpunaiseen hohtava ja lähes valkea. Tykkään tästä paletista kuitenkin, vaikka vähemmällä käytöllä onkin ollut.

130 Blue Croisette
Sain tämän alesta alle parilla kympillä ja pakkohan tämä oli ottaa, vaikka sinisen sävyjä vähemmän käytänkin. Laatu näissä vanhemmissa paleteissa ei ole ihan Diorin huippua, mutta menettelee.

140 Twilight
Tämän paletin sävyt ovat kuvassa liian hailakat, ja hopea ja vaaleansininen näytävät kuvassani lähes valkoisilta. Aivan ihana paletti joka tapauksessa varsinkin iltameikkiin. Tämä ihanuus ilmestyi joulun -08 alla ja on yksi lemppareistani.

230 Pink Attitude
Tämän ostin halvalla alesta tammikuussa. Paletti on ollut hieman pettymys, sillä sävyjen koostumus on hieman liian rakeinen eikä pigmenttiäkään ole kovin hyvin. Toimii kuitenkin muihin paletteihin yhdisteltynä.

259 Electric Lights
Kesän -09 paletti, jonka hohtava laatu pehmentää kivasti sen kasarisävyjä. Sävyt ovat kuvassa liian vaisut ja hopean sävyt jäävät toistumatta sinisten ollessa todellisuutta hailakamman. Kiva paletti, joka on kuitenkin vielä toistaiseksi jäänyt vähemmälle käytölle.

360 Amber Treasure
Kiva paletti, mutta hieman samaa ongelmaa koostumuksen kanssa kuin edellisessäkin paletissa. Pigmenttiä tässä on kuitenkin hieman edellistä enemmän ja toimii myös yksinään käytettynä. Tätä jahtasin ympäri Suomea soitellen, kunnes vihdoin tärppäsi ja tämä kotiutui minulle. Pakko oli saada, sillä sävyt näyttivät niin herkuilta.

409 Tropical Light
Tämä on yksi ehdottomia suosikkejani. Laatu on aivan loistava, pigmenttiä on hyvin ja pysyvyys on huippu. Varsinkin oikean alakulman mintunvihreä sävy (kuvassa liian valkoinen) on ollut minulla kovassa käytössä. Tällä saan aina varmasti tehtyä onnistunen meikin.

440 Sunset Cafe
Tämä se vasta on kaunis paletti! Vasemman ylänurkan sävy on todella upea: vaaleanpunainen, jossa on kultainen hohde. Tietyssä valossa voisi jopa sanoa kultaiseksi, jossa on vaaleanpunainen hohde. Sävyt taas kuvassa turhan hailakat.

470 Spring Bouquet
Tämä on toistaiseksi Dior-perheeni uusin jäsen, joten olen ehtinyt kokeilla tätä vasta kerran. Pigmenttiä saisi ehkä olla hieman paremmin, mutta ihan hyvän oloinen paletti. Sävyt ovat ehkä hieman liian kylmät makuuni, mutta tietyissä lookeissa käytän tätä mielelläni.

553 Elegante
Hyvin toimiva lämmin nudepaletti. Tykkään kovasti käyttää tätä kevyempää silmämeikkiä tehdessäni. Kuten kuitenkin huomaatte, ei tässä täksi kevääksi ilmestyneessä paletissa ole paljoa kulumaa vielä, eli pahemmin en ole nudea toteuttanut viimeaikoina.

559 Parisian Lights
Tämä oli toinen tämän kevään paleteista ja on laadultaan aiva huippu. Nämä iridescent-paletit (-9 loppuiset) ovat hohteensa ja koostumuksensa vuoksi ehdottomia suosikkejani. Kauniit sävyt, mutta tuo kylmä harmaa on jäänyt vähän vähemmälle suosiolle. Kaksi ylintä sävyä ovat kuitenkin todella kauniita.

569 Golds
Meille lämpimiä kullan sävyjä rakastaville tämä on aivan taivaallinen paletti. Sävyt ovat taas hieman hailakat kuvassa, mutta esimerkiksi vasemman alanurkan sävy on oikeasti paljon vahvemmin oliivi ja oikean alanurkan sävy on lähes puhdas kulta. Oih, tahtoisin heti mennä meikkaamaan tällä!

589 Goldfever
Myös tämä on suosikkejani ihanan hohteensa vuoksi. Tällä saa kauniin hohtavan, mutta silti nuden ja kevyen meikin helposti. Todella kaunis arkipaletti, mutta tarvittaessa tällä saa myös hieman tummempaa iltameikkiä aikaiseksi. Oikean ylänurkan nappi meni jo ensimmäisten parin käyttöviikon aikana lähes noin kupalle kuin mitä se kuvassa on, niin paljon tätä tykkäsin käyttää silloin.

609 Earth Reflection
Kaunis helposti kevyen meikin luova paletti, mutta jäänyt jostain syystä minulla vähemmälle käytölle. Sävyt ovat hitusen kylmiä, mikä varmaan selittää vähän vähäisemmän käyttöni.

673 Earth Tones
Tämä on viime syksyn paletti ja on juuri niin syksyinen kun paletti vaan voi olla. Ostin tämän alkuvuodesta ja syksyisten sävyjensä vuoksi tämä on ollut vähän vähemmällä käytöllä. Enköhän kuitenkin ota tämän aktiivikäyttöön kuitenkin viimeistään syksyn saavuttua.

690 Flower Blossom
Tämä vauva oli hieman pettymys. Ei kunnolla pigmenttiä ja vasemman alanurkan nappi on todella rakeinen ja hileinen. Toimii kuitenkin muihin paletteihin yhdistelemällä.

770 Pink Idol
Tämä on myös yksi suosikeistani. Keskellä olevan pinkin/vaaleanpunaisen (kuvassa liian hailakka) sävyn kohdalla onkin jo pieni kuoppa ja CD-kuvio on lähes kokonaan poissa. Myös vasemman alanurkan sävy on ollut kovassa käytössä, sillä kullanhohtoiset pinkit ovat harvassa. Tykkään tämän paletin monipuolisuudesta todella paljon.

809 Petal Shine
Kuten heti näette, on tämä ollut suosikkini. Vasemman ylänurkan hennossa lilassa paistaa jo pohja ja kahdessa alemmassakin on selkeää kulumaa. Tämä paletti vaan on täydellinen: sopii hyvin (sini)vihreille silmilleni, sillä tämä ei ole liian kylmä, muttei mikään itkuiset silmät tekevä punertaviakaan lilan/violetin sävyjä sisältävä. Ehdoton lempparini siis!

859 Graphic Lights
Tässä on pinkkiä ja vaaleanpunaista niistä tykkääville yhdistettynä hopeaan ja lilaan. Sävyt ovat rajun näköiset paletissa, mutta niillä saa kyllä aikaan myös pehmeän ja erittäin kauniin meikin. Toinen tämän kesän kausipaleteista.

909 Pink May
Tämä on ihan mielettömän kaunis paletti hempeine pastellisävyineen (jotka ovat kuvassa hieman liian hailakat). Tällä saa tehtyä niin pirteän mutta samalla pehmeän kesämeikin ja iridescent-laatu on jälleen loistava. Kutsun tätä keijukaismeikkipaletikseni, sillä se kuvaa hyvin lopputulosta. Jos tähän tahtoo enemmän ytyä, on kaveriksi otettava tummempia sävyjä toisista paleteista (itse tykkään yhdistaa Petal Shineen ja Stylish Moveen).

970 Stylish Move
Tämä on ihana sävyiltään, mutta ei aivan yhtä täydellinen kuin Petal Shine. Sävyt ovat hieman kylmempiä ja varsinkin vaaleampien sävyjen koostumus on vähän vähemmän mieleeni kuin Petal Shinen sävyjen. Yhdistelen näitä kahta palettia kuitenkin usein keskenään ja lopputulos on aina loistava. Mutta on tämä kyllä yksinäänkin kaunis.

990 Tender Chic
Tämä paletti on inhokkini jos vain niin voi Diorin paleteista sanoa. Vaaleampien sävyjen pimentti ja pysyvyys ovat surkeat ja laatukaan ei ole parhaasta päästä. En tule suremaan, jos tämä joskus loppuu. Harmikseni kannen kiinnikkeet ovat hieman hajonneet, joten en kehtaa myydäkään tätä kellekään.

019 Smoky light
Miniviisikko-keskonen on aivan ihana ja hellyyttävä. Tätä palettia ei ole koskaan julkaistu muuna kuin minikokoisena versiona, jonka sai mascarapaketissa lahjana viime joulun aikaan. Taas iridescent-laatu pitää minut tyytyväisenä ja sävytkin ovat hyvät.

Tässä vielä Dior-äippä, eli tuttavallisemmin Dior Travel Studio, jossa on mukana kaikki tarpeellinen: kahdeksan luomiväriä, huulipuna, huulikiilto, poskipuna ja meikkipuuteri. Lisäksi settiin kuului minikokoinem Unlimited-mascara ja alakerrasta paljastuivat vielä minikokoiset huultenrajauskynä, kulmaynä ja silmämeikkikynä sekä tarvittavat siveltimet minikokoisina (ei ihan Dior-laatuisina). Täydellinen matkakaveri, sillä äidiltähän tunnetusti löytyy käsilaukustaan kaikki tarpeellinen.

Tässä vielä suvun mustalammas, eli sottapytty-serkku. Tämä pikkupaletti sisältää neljä pientä luomiväriä ja kaksi huulipunaa, joista toisen olen käyttänyt aikapäiviä sitten loppuun. Kuvasta ei valon takia huomaa, mutta oikeassa reunassa olevassa vaaleassa väyssä paistaa jo pohja hyvin. Harmaanruskeakin (toinen oikealta) on hyvin kuopalla. Laatu on ollut hyvä ja tämä onkin ollut tällä hetkellä aktiivikäytössä.

Mitäs sanotte, eivätkö olleetkin ihania söpöläisiä?
Ihaninta näissä on mielstäni se, kuinka monipuolisia meikkejä yhden paletin sävyillä saa aikaiseksi. Diorin paletteja sanotaan kalliiksi, mutta jos ne tilaa esimerkiksi ulkomailta ja saa ne 40 eurolla, tulee yhdelle sävyllä hintaa vain 8 euroa. Jos ostaa yksittäisiä luomivärejä, niin harvoin saa 8 eurolla näin hyvää laatua!

Pakko varmaankin paljastaa, että innostuin kuvien otosta ihan vaan siksi, että odotan parhaillaan (Dior)perheenlisäystä… siitä enemmän lähiaikoina sitten! (Ja juu, sen vuoksi aiemmin pohtimani OPIn setti saa jäädä ostamatta.)

Kommentit (29)

 1. Nimetön

  Julia: Välillä ragoin toiveisiin turhankin hitaasti, mutta koska Diorit ovat intohimo ja harrastus, ei tämän toteuttamista tarvinnut kauaa jahkailla.

  Charming Nails: Seascapea minulta eo löydy, sillä nuo vanhemmat eivät omien kokemusteni mukaan oikein säväytä minua laatunsa puolesta. Night Dust olisi kyllä mieleinen lisä kokoelmiini, mutta on jäänyt ostamatta, sillä käytän tummia meikkejä todella harvoin.
  Tämä postaus synnytti minussakin Dior-himon, Mystic Jade ja Beige Massai himottavat minua kovasti…

  Anonyymi: Laitan sinulle sähköpostia viimeistään huomenna.
  Sky Glow on aivan ihana ja iridescent laatu on aivan loistava. Sävyt ovat hohtavia, mutta eivät siis vahvoja helmiäisiä tai glitterisiä. Et siis näytä discopallolta, sävyt vain hohtavat kauniisti. Osta ihmeessä kun noin halvalla saat!

  Anonyymi: Kyllä, heillä ei ole parempia keinoja nykyään luomiväriensä testaamiseen kuin meikata pesukarhu-reppanoita ja tuitkia, kirvelisikö heidän silmiään.

  Nyyti: Voisin jotain yrittää väsätä. 🙂

  Nna: Voisin tehdä samalla paletilla pari erilaista meikkiä jonkun päivän postauksessa ja esitellä ne. 🙂

 2. Anonyymi

  Kiitos mahtavista kuvista, sävyistä saa todella hyvin selvän!

  Mulla on kotona rakastettua 6 vauvelia aktiivikäytössä ja perheenlisäystä toivotaan postauksesi jälkeen ainakin Earth Reflectionista. En ole muutamaan vuoteen enää ostanut muita luomivärejä kuin Diorin viisikkoja niiden loistavan laadun takia.

  Moonlightkin on näköjään aika ihana ja mulle sävyiltään sopiva, mutta onko se edelleen myynnissä vai joku menneen lookin paletti?

 3. Nimetön

  Anonyymi: Moonlight oli viime joulun paletti, eli ilmestyi viime marraskuussa. Tuskin enää löytyy mistään, mutta on kyllä tosiaankin aivan ihana paletti. 🙂

 4. Päivä 219: Oh, Why Can’t We Be Friends? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] että minä ja Diorin luomivärit olemme parhaita ystäviä keskenämme. Suhteemme toimii loistavasti: Minä tarjoan heille hellän, […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *