Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 121: Kulttituote ja muuta kivaa

Annan ystäville ja tutuille mielellään eteenpäin minulle ylimääräisiä tuotteita. Välillä on myös kivaa, kun homma sitten pelittää toiseenkin suuntaan.

Sain viime viikolla jo eilisessä postauksessa manitsemani ihanan Make up storen luomivärin sävyssä Fairy Tale. Omassa käytössäni minulla oli entuudestaan vain yksi Make up storen luomiväri, sillä tykkään siitä, että luomivärieni paketit ovat samannäköisiä ja nämä eivät vain sovi enemmistöön (Diorit). Nämä ylimääräiset erilaiset pakkaukset sotkevat hieman ja siksi ne ovatkin omassa erityisessä laatikossaan. Vaikka ihania sävyjä ovatkin toivon, että ne loppuvat jonain päivänä ja pääsen keskittymään vain ja ainoastaan Diorien omistamiseen.

Lisäksi sain vielä eilen Diorin kynsilakan 708 Gold Nugget, joka on viime kesän lookista. Yksi huono puoli Diorin lakoissa on: ”korkki” on vain kulissia, eikä sitä kiertämällä tapahdu mitään. Se on siis otettava pois (ja näköjään myös hajamielisen ihmisen toimesta hävitettävä?) ja vasta sen alta paljastuu oikea korkki. Tätä pikkukorkkia vaan on vähän ikävämpi pitää kädessä… Itseasiasa luulin pitkään, että tuo ”korkittomuus” liittyy vain testereihin, mutta tämän näköisenä pullo pyörii kotonakin, jos Diorin päälle ymmärtämättömänä ei pidä huolta lavasteistaan.

Sävy on aika hauska ja tykkään siitä ehdottomasti, joten kyllä tämä käytettyä tulee. (Toivon ainakin, sillä vajaat 300 muuta lakkaa odottavat myös käyttöään…)

Itseasiassa tuntuu oudolta katsella tämän värisiä kynsiä, sillä vaikka normaalisti vaihdan lakkausteni sävyä vähintään parin kolmen päivän välein, olen nyt löytänyt kestosuosikkini, jolla lakkailin kynsiäni kolme viikkoa. Ihan tosi, kolme viikkoa! Se on hurjan pitkään tällaiselle lakkafriikille. Koko tuona aikana en kyllästynyt kynsiini missään vaiheessa.

Mikä sitten on sellainen sävy, ettei tällainen paatumaton lakkafriikki vaan voi saada siitä tarpeekseen? Kyseessä on OPIn iki-ihana Señorita Rose-Alita, josta en itse millään onnistu vangitsemaan hyvää kuvaa, mutta jonka sävyä voitte käydä kurkkimassa täällä.
Ah, kuinka ihana sävy!

Sitten taas hetkeksi blogin varsinaiseen aiheeseen. Vasta kuun toinen päivä ja tämä ostolakkoilija sai jo kaksi tuotetta lisää kulumaan loppuun. Hyvä tahti!

Ensimmäinen tuote on Lumenen Vitamin+ Energy Cocktail Vahvistava voide, jota tykkäsin kovasti käyttää yövoiteena. Sopivan täyteläinen ja ravitseva kuivalle iholleni. Voiteen valmistus on harmikseni lopetettu lähes toista vuotta sitten, mutta onnekseni minulla on vielä pari hyvin säilytettyä jemmassa, joten vielä saan herkutella parin ihanalla tuoksulla ja koostumuksella.

Värjäsin aamulla hiukseni ja siinä samalla kului loppuun kestovärivarastoni. Ostin tammikuussa alennusmyynnistä kolme (vai neljä?) Decoren hiusväripakettia (sävy 3.0 Tummanruskea) ja nyt värjäsin tyveni niistä viimeisellä. Tykkään näistä kovasti, sillä pysyvyys on hyvä ja lopputulos näyttää hyvältä. Esimerkiksi Garnierin hiusvärien kanssa minulla on ongelmana värin haalistuminen, mutta näiden kanssa ongelmaa ei ole.

Meikkivälineet eivät ostolakkooni kuulu (mutta kuten muissakaan tavaroissa, en osta niissäkään mitää ylimääräisiä), mutta koska mainitsin teille joeilen hankkimistani Shu Uemuran ripsentaivuttimista uskon, että palatte halusta kuulla niistä. Tiedän nimittäin, että blogiani lukevista suurin osa on nimenomaan kiinnostunut kosmetiikasta ja tuotteista, ei niinkään lakkoprojektistani.

Ostin siis kahdet taivuttimet, toiset ovat koko ripsille ja toiset minitaivuttimet lähinnä vain ulkonurkille.

Harmikseni sain todeta, että silmäni muoto on vaan jotenkin niin hankala, ettei isompi taivuttaja taida tehdä ripsissäni mitään erikoista. Kokeilen tuota kyllä vielä muutamat kerrat, mutta voi olla, että se päätyy myyntiin.

Mutta oih ja voih näitä minitaivuttimia! Taivaalliset! Näillä taivuttelen itse koko ripsirivin ja kyllä tekevät hyvää jälkeä! Suosittelen todellakin!

Suomesta näitä ei harmiksemme vielä saa, mutta täältä niitä voi esimerkiksi tilata itselleen. Postikulut ovat tällä hetkellä ihan kohtuulliset (7,95 $), mutta kannattaa kuitenkin pitää mielessä, että koska tavara tulee Jenkeistä, on tilauksen postikuluineen maksettava alle 45 euroa, jottei sitä joudu tullista hakemaan ylimääräisen laskun kera. Myös ebay on hyvä paikka näiden hankkimiselle.

Omistaako joku lukijoistani kulttimaineessa olevat Shu Uemurat?

Kommentit (21)

  1. Anonyymi

    en oo kyl sit tosiaan sen jälkeen törmänny noihin vekottimiin. kaipailisin kovasti :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *