Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 12: Pullot sen kun tyhjenevät

Taas on kulunut loppuun pari tuotetta.

Eilen illalla käytin loppuun viimeiset pisarat Lumenen Vitamin C+ -linjan Energisoivasta tehohoidosta.

Tuote kosteuttaa kyllä ihoa tehokkaasti ja poistaa ja ehkäisee tehokkaasti kuivuutta, mutta jotenkin Lumenen tuotteet vaan tuntuvat niin ylihinnoitelluilta. Tämä saattaa tosin johtua myös siitä. että olen ollut ko. firmassa muutamia vuosia töissä… Toki käyttäisin tätäkin varmasti jatkossakin, jos näitä edelleen kotiini maksutta ilmestyisi, mutta en minä näistä raaskisi koskaan täyttä hintaa maksaa. Tämäkin taitaa nykyään maksaa yli 25e. Yksi samanlainen on vielä jemmassa ja sen kyllä käytän hyvillä mielillä johonkin väliin, mutta uusia en tule hankkimaan. Sanottakoon kuitenkin vielä, että tämä uudessa pakkauksessa ollut versio on huomattavasti entistä versiota parempi, sillä tämä myös imeytyy iholle.

Äsken sitten puolestaan kului loppuun Anytimen Still Together alus- ja päällyslakka. Tämän tuotteen fani en todellakaan ole! Kuivumiseen menee ikuisuus ja lakan pinta tuntuu pitkään varsin tahmaiselta. Onneksi sain tämänkin loppumaan, harmikseni näitä on kuitekin vielä yksi jäljellä. Muutenkaan en tosin olisi vielä hetkeen päässyt uutta kunnollista aluslakkaa hankkimaan, sillä noita ”mukiinemeviä ja ihan kivoja” aluslakkoja löytyy Still Togetherin lisäksi vielä ainakin 7kpl… No, ehkä jonain päivänä saan vielä hankkia kunnon aluslakan. Tämäkin lakka on tosiaan peruja entisen työnantajani ajoilta.

Annoin tänään eteenpäin pussillisen meikkejä ja ihonhoitoa ja ne saanut ilahtui todella suuresti. Olipa kivaa, että kelpasivat ja noista minun jätteistäni tuli jonkun toisen aarre. Pinnallista kyllä, mutta kyllä minä mielummin käyttelen rakkaita Diorin palettejani kuin vieressä nököttäviä Lumeneja, Anytimeja ja muita. Hyvä vaan, jos joku kuitenkin niilläkin mielellään meikkailee.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *