Päivä 119: Iho samea, olo kamala

Juhlin melko harvoin, mutta kuten otsikosta voi päätellä, on viime yönä tosiaankin tullut juhlittua.

Olo on kaamea, mutta ilta oli todella hauska. Lisäksi sain bussissa tuntemattomalta henkilöltä mielenkiintoisen kohteliaisuuden, jollaista minä kyllä osaan arvostaa: ”Sun ripset näyttää just siltä kun ripsarimainoksissa!” Ah, kiitos False Lash Effect, sinä se vaan et petä minua. Kiitos myös pohjameikki, sinä et nimittäin todellakaan näyttänyt enää siinä vaiheessa hehkeältä… Tarkemmin ajateltuna ripseni taisivat olla ainoat, jotka olivat siinä vaiheessa ojennuksessa ja elivät tähtihetkiään.

Tällaisena saamattomana jälkiseurauspäivänä on mukavaa kuitenkin ajatella, että on edes joskus saanut jotain aikaiseksi. Projektini suhteen olen nimittäin taas edistynyt ja muutama tuote on tullut jälleen tiensä päähän.

Erityisen iloinen olen, että tämä joskus jostain syystä hankittu vanupussi vihdoin tyhjeni. Inhoan tällaista vanua, tykkään käyttää vain vanulappuja. Tuntuu, että tämä imee itseensä ihan hirveästi nestettä ja että vanun nukkaa on ympäriinsä. En hanki enää koskaan.

Tällaisena juhlinnan jälkeisenä päivänä on kivaa käydä suihkussa miellyttävän raikkaan suihkugeelin kanssa. Koinkin suihkussa juuri Lumenen Mustaherukka suihkugeelin viimeiset hetket ja ah, kuinka ihanat ne olivatkaan. Tämä tuoksu on vain jotain niin herkullista! Ihan sydämeni pohjasta sanon, että harmi, kun tätä ei enää valmisteta.

Myös 15 ml purkki Lumenen Tender Touch Rauhoittavaa kosteusvoidetta loppui. Tätä käyttelin kaulalle ja siinä tämä toimii minulla hyvin.

Pari tuotetta on siis taas loppunut, mutta yksi uusi tuote on tullut (töiden kautta) remmiini mukaan:

Kyseessä on Estée Lauderin So Ingenious irtopuuteri sävyssä 04 Transparent. En ole kokellut tätä kasvoille, mutta kädelle kokeiltuna tämä vaikuttaa hienojakoisimmalta koskaan kokeilemaltani irtopuuterilta. En vaan viitsi ottaa tätä vielä käyttöön, sillä pari muutakin olisi ensin käytettävänä.

Minulla on muuten moraalinen ongelma. Olen todella pitkään halunnut hankkia paljon kehutun OPIn Nail envy -kynnenvahvistajan, mutta lakkoni vuoksi en ole sitä sitten hankkinut. Suomessa tuo maksaa 27 euroa ja netistä tuon saisi toki reilusti halvemmalla. Nyt minulla olisi kuitenkin mahdollisuus ostaa reilulla 14 eurolla paketti, jossa on tuo Nail envy, yksi OPIn värilakka, kynsiöljy sekä minikokoinen käsivoide. Ääh, tiedän, etten juuri nyt oikeasti tarvitsisi noista mitään, mutta pian kyllä ja sitten noita ei enää ole. Meinasin jo ostaa tuon, mutta jäin vielä miettimään asiaa.

Olisikohan ihan paha ja väärä teko, jos kuitenkin ostaisin tuon setin ja laittaisin sen sivuun siksi aikaa, että voin ottaa sen käyttöön? Säästäisin vaikka lakon puolivuotislahjaksi itselleni? Tämän neljän kuukauden aikana olen lakkoni piirissä olevista tuotteista nimittäin ostanut vain Diorin hajuveden (n. 20€) sekä Kicksin kastanjaveden (9,5€). Mitä mieltä te olette?

Olen muuten pohtinut tuota kirppari asiaa ja taitaa olla sittenkin helpointa, että lykkään kaiken vain kerralla myyntiin enkä myy vähitellen. Kesäkuussa on siis tulossa isompi kosmetiikkakirppis, josta varoitan kyllä etukäteen.

Kommentit (13)
 1. Oot sen verran kiltisti ollut et musta ansaitsen ainakin ton setin 🙂

 2. Noniin pari kysymystä sinulle tuosta OPIn paketista;

  Tarvitsetko sitä?
  Tarvitsetko sitä?
  Tarvitsetko sitä?

  Jos vastasit näihin ja viimeiseen myöntävästi niin anna palaa! Saat paljon halvemmalla paljon enemmän mutta vielä yksi kysymys;

  Tarvitsetko sitä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *