Päivä 114: Paris calling

Tuttuni oli vähän aikaa sitten käymässä Pariisissa ja huokailin hänelle ennen hänen matkaansa, kuinka itsekin tahtoisin taas päästä Pariisiin. Käyttäisin kaikki päivät siihen, että pyörisin läpi kaikki kaupungin Sephorat, räpläisin tavaratalojen kosmetiikkatiskit ja tulisin laukut täynnä kosmetiikkaa kotiin. (Ihan hyvä siis vaan, etten pääse Pariisiin.)

Törmättyään sitten Pariisin suurimpaan Sephoraan, oli tuttavani kuitenkin muistanut huokailuni ja päättänyt, että jotain pientä sieltä on minulle ehdottomasti tuotava.

(Tuttavani mies oli muuten ollut ehdottomasti sitä mieltä, että olen täysi sekopää, jos saisin tunteja kulumaan kyseisessä liikkeessä. He kun olivat vajaassa viidessä minuutissa jo ihan kypsiä ja mies hoputti tuttuani vain äkkiä nappaamaan jotain mukaansa ja postumaan liikkeestä pian.)

Tällainen pieni ihastuttava yllätys minua sitten odotti:

Sain siis ihonhoito- ja tuoksunäytteen lisäksi kynsilakkatarrat (esittelen ne tarkemmin myöhemmin) sekä Sephoran Nail balmin:

Tämä varsinkin oli todella mieluinen, sillä olen kaivannut kynsinauhoja ravitsevampaa kaveria tällä hetkellä käytössä olevalle LCN:n kynsiöljylle. Toki tämäkin on lähinnä kynsille tarkoitettu, mutta tuntuu kosteuttavan kynsinauhoja silti kivasti. Ja herrrkullisen näköinenkin vielä!

Koska yhtään tuotetta ei harmikseni ole ehtinyt tänään loppumaan, siirryn suoraan päivän kirppariin.

Tänään myynnissä olisi kolme kappaletta L’orealin ColorAppeal Trio Pro -luomiväritrioja pestyine siveltimineen:

318 Turquoise Blue, jonka kaikkia sävyjä on kokeiltu kerran. Hinta 5,8 euroa.

316 Platinum Rose, jonka kaikkia sävyjä on käytetty kerran paitsi ylintä kahdesti. Kuva haalistaa sävyjä hieman, mutta googlettelemalla voinee löytyä parempi kuva. Hinta 5,8 euroa.

307 Lilac, ylintä sävyä käytetty kerran, muita mahdollisesti kahdesti (ainakin kerran kuitenkin). Hinta 5,8 euroa.

Ja kun nyt kirppariteemassa ollaan, niin ajattelin samaan syssyyn käyttää teitä hyväksi ja tarjota jotain muutakin kuin vain kosmetiikkaa.

Vanhempani matkustelevat paljon ja äitini tuo minulle matkoiltaan kaikenlaisia tuliaisia. Eräs tuliainen on kaunis laukku, jota en vain itse tule käyttäneeksi. Laukku on kyllä aivan ihana, mutta jäänyt silti täysin ilman käyttöä.

(POISTIN LAUKUN KUVAT, SILLÄ MINULLE TULI IHAN KRIMINAALI OLO LAUKUN KAUPUSTELUSTA SEN KUOSIN VUOKSI.)

Laukku ei ole mitenkään lörppö ja saumat ym. ovat todella huolella tehtyjä. Leveys leveimmästä kohdasta on noin 40 cm, pohjasta reilut 30 cm. Korkeus noin 20 cm.
Laukku on mielestäni ihana ja tuntuisi sääliltä heittää se vain UFFin laatikkoon.
Hintapyyntö olisi 25 euroa postikuineen.

Ja tuttuun tapaan tuotteista kiinnostuneet voivat ilmaista kiinnostuksensa kommentti osiossa. Mikäli kiinnostuit tuotteesta, muttet halua sähköpostiosoitettasi näkyviin, voit vain ilmaista ensimmäisessä viestissä kiinnostuksesi (jotta muut näkevät tuotteen menneen jo) ja jos olit ensimmäinen tuotteesta kiinnostunut, voit lähettää toisen kommentin, jossa on sähköpostiosoitteesi. Tämän kommentin voin jättää julkaisematta, jolloin vain minä saan sähköpostiosoitteen tietooni.

Toivottavasti kiinnostuneita löytyy taas!

Kommentit (22)
  1. Moi,

    haluaisin ostaa tuon ylimmäisen Lorkun setin, eli siis sen sinisen. Siihen 5,8 egeen sisältyivät ilm. postarit kanssa?
    Pakkaathan luomarit johonkin kuplamuoviin tms. jotteivat murskaannu matkalla.
    Laitatko mulle meiliä tonne thetalesoftarzan@luukku.com:iin, niin sovitaan tarkemmin! 🙂

  2. Aaaah Pariisin jätti Sephora, enää pari hassua kk ja rahat loppunee! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *