Päivä 113: May your day be blessed with Dior

Minulla oli viime viikolla aivan upea Dior-päivä. Niin upea, että tahdon jakaa sen teidän kanssanne, sillä useille lukijoilleni on varmasti käynyt hyvinkin selväksi, että rakastan Diorin kosmetiikkaa sekä eteenkin viiden luomivärin paletteja.

Tuona päivänä minua odotti töissä kaksi ihanaa Dior-yllätystä. Ensimmäinen yllätys tuli suoraan Diorilta (ei tosin ihan suoraan Ranskasta asti). Siellä oltiin saatu selville intohimoni Diorin viisikoihin ja minut yllätettiin lähettämällä minulle ihanainen paletti, joka minulta vielä puuttui:

Kyseessä on viime keväänä ilmestynyt Spring Bouquet. Uskon, että tämä vauva viihtyy hyvin 24 sisaruksensa sekä yhden keskossisarensa kanssa. Rakastavaisen kodin se ainakin sai!

Lisäksi Dior-rakkaudestani tietävä työkaverini oli ajatellut minua ja muistanut, kuinka olen huokaillut Diorin Miss Dior Cherie L’eau -tuoksun kampanjamateriaalien kauneudelle. Minua nimittäin odotti rullalle kääritty kolmen ison julisteen kasa, jotka tietysti (wannabe-insinöörin kauhuksi) raahasin heti kotiin. Katsokaa nyt, kuinka ihanalta tuo juliste näyttää meikkipöytäni yläpuolella:

Kaksi muuta pidän varalla, sillä jos tuo joskus hajoaa, en tiedä, mitä teen…

Ja jos joku ei ole vielä nähnyt kaikkien aikojen kauneinta ja suloisinta mainosta, niin käykää ihmeessä katsomassa Sofia Coppolan Diorille ohjaama Miss Dior Cherie L’eau -mainosfilmi täältä. Oih, voisin katsella tuota koko päivän ja kuunnella mainokseen niin loistavasti sopivaa Brigitte Bardotin Moi je joue -kappaletta yhä uudestaan ja uudestaan…huoh.

Sitten taas blogin varsinaiseen teemaan. Toisin kun viikko sitten sanoin, ei minulta loppunutkaan viime viikon aikana ihan niin montaa tuotetta kuin olisi toivonut. Kaksi tuotetta saan kuitenkin vielä lisätä viime viikolla loppuneisiin.

Ensimmäinen oli Ralph Laurenin Ralph EdT:

Sain tämän 100 ml pullon töistä kolmisen vuotta sitten, kun siitä oli jäljellä n. 2/3 ja kun se oli toimiut aikansa erään liikkeen kosmetiikkaosastolla testerinä. Käyttelin tätä parinkymmenen millin verran, mutta sitten kyllästyin tähän ja tämä jäi hyllyyn lepäämään. Nyt useiden vuosien jälkeen sen tuoksu oli kuitenkin muuttunut jo jonkun verran (tuoksumaustani puhumattakaan), joten käytin viimeisen n. 30 ml vessanraikastimena. Siinä tämä tuoksu palveli kyllä hyvin. Ihan kiva tuoksu siis, mutta ei aivan minun makuuni enää jostain syystä.

Sain myös yhden ehdottomista kynsituotesuosikeistani kulumaan loppuun:

Kyseessä on Mavalan Mavadry kynsilakan pikakuivattaja, jota ilman en voisi elää. Jos ei lasketa hankalammin saatavaa Poshen vastaavaa mukaan, on tämä ehdottomasti paras.

Tiedätte varmaan, että aina kun on saanut kyntensä lakattua, keksii samantien jotain, mitä käsillään on ehdottomasti tehtävä ennen, kuin kynsilakka on saanut rauhassa kuivua. Sitten kiukuttaa kun lakkaukset menevät rullalle ja kova uurastus on pilalla. Tämä ihanuus taistelee tuota tapahtumaketjua vastaan.

Normaalisti kynsiä lakatessani antaisin ensin aluslakan kuivua kunnolla. Sitten lakkaisin yhden lakkakerroksen, jonka antaisin kuivua kunnolla, sitten toisen samanlaisen kunnollisine kuivumisaikoineen ja sitten vielä laittaisin päällyslakan, joka myös saisi kuivua aikansa. Aikaa menisi helposti tunti. Ei ihmekään, jos ei lakkaaminen innosta.

Nykyään homma menee näin: Ensin kynsiin menee Opin nopeasti kuivuva Ridge Filler. Noin kahden minuutin jälkeen laitan ensimmäisen lakkakerroksen, jonka annan kuivahtaa arviolta kolme minuuttia ennen toisen lakkakerroksen levittämistä. Tämän toisen kerroksen kuivahdettua pari minuuttia laitan päälle kerroksen Mavadryta ja parissa minuutissa lakkaus on kosketuksen kestävä ja parin lisäminuutin jälkeen kolhujakin kestävä. Aikaa menee maksimissaan kymmenen minuuttia, jonka jälkeen olen valmis touhuamaan normaaliin tapaan. Loistava keksintö ja hintaakin on muistaakseni alle seitsemän euroa. Napatkaa ihmeessä omanne kaupasta mukaan nopeuttamaan naisellisten puuhienne suorittamista!

Sitten vielä tämän päivän kirpparituotteet. Tänään myyntiin lähtee kaksi ihanaa korostustuotetta.

Ensimmäinen tuote on Lumenen voidemainen korostuspaletti, jonka kaikkia sävyjä olen kokeillun kerran tai kahdesti.

Tällä paletilla voi tehdä lähes mitä vaan, vain mielikuvitus on rajana. Sävyt sopivat yksinään korostuksiin (kulmaluulle, poskipäille, nenänvarteen…) tai huuli- ja silmämeikkiin. Niitä voi myös käyttää luomivärin alla tuomaan mattaisempaan luomiväriin kevyen shimmerin tai huulikiillon alla antamassa hohtoa ja sävyä. Persikkainen sävy toimii myös loistavasti silmänalusilla meikkivoiteen alle laitettuna. Näin käytettynä se toimii valokynän tavoin ja antaa vain hohteen, mutta mitään selkeää shimmeriä ei enää näy.

Tästä ihanuudesta pyytäisin 5,8 euroa.

Toinen tuote on myös korostustuote, mutta puuterimainen sellainen. Kyseessä on Maybellinen korostuspuuteri:

Tuote antaa kaunista hohdetta ja valoa kasvoille ja sopii hyvin korostamaan poskipäitä, kulmaluuta tai nenänvartta. Olen kokeillut tätä kolme tai neljä kertaa.

Tästä pyytäisin myös 5,8 euroa.

Kumpikin korostustuote on tosiaankin ihana, mutta koska niitä kuluu kerralla niin vähän, en tarvitse useita. Käytän nimittäin tällä hetkellä kauniissa ”timanttirasiassa” olevaa ihanaista Clarinsin Forever Diamonds -korostuspuuteria. Katsokaa nyt miten kaunis, ymmärrätte varmasti hyvin, etten tahdo muita:

Käyttääkö joku muu korostuspuuteria ihan arkikäytössä?

(Tuttuun tapaan kaupattavista tuotteista kiinnostuneet voivat ilmaista kiinnostuksensa laittamalla kommentteihin sänhköpostiosoitteensa, niin otan heihin yhteyttä.)

Kommentit (24)
  1. Eikä, mikä kateus iski! Dior ja 5 couleurs on jotain ihaninta puhumattakaan miss dior cherie mainoksista..!

  2. Moi, Mulle kelpaisi tuo Maybellinen korostuspuuteri, jos kukaan muu ei ole vielä ehtinyt sitä bongata. =o)

    Laitan s-postini tiedoksesi vasta kun/jos myynti on selvä, en tahdo sitä mieluusti kaikkien näkyviin. =o)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *