Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 112: Apua!

Apua!-huuto sopii erinomaisesti päivään 112. Lankesin nimittäin ihan pikkiriikkisen…

Kävin viikonloppuna eräässä melko uudessa kauppakeskuksessa ja sen Kicksissä minulle sattui silmääni tuote, jota olen jo pitkään himoinnut.

Kyseessä on kastanjavesi.

Kastanjavettä voisi sanoa itseruskettajien äidiksi. Se on tummaa nestettä, jota kaadetaan vanulappuun ja jolla kasvot pyyhitäessä syntyy heti päivettynyt ilme. Yhdellä pyyhintäkerralla väri on kevyempi ja toistamalla käsittelyn vaikka heti perään saa sävystä tummemman. Ja mikä parasta, ei sävy ole yhtään oranssi!

Erona nykyajan itseruskettaviin kastanjavedessä on se, että se lähtee vedellä ja puhdistusaineella pois. Tuote on siis aivan loistava paitsi arkikäytössä kasvoille, myös itseruskettavien jättämien ikävien rajojen ja mokien välittömään hätähäivytykseen. Tästä saa myös loistavaa apua silloin, kun tahtoo laittaa päälle paljastavempaa vaatetta ja iholle on äkkiä saatava sävyä (rinnusta, sääret…). Lopputulos myös kestää hyvin eikä lähde pelkällä hankauksella iholta pois.

Käytännössä en oikeastaan rikkonut lakkoani, sillä tällaista tuotetta minulla ei vielä ole. Omatunto kuitenkin soimaa hieman, mutta minä ihan oikeasti tarvitsin tätä ja käytän tätä kyllä ja pakkohan tämä oli saada, kun nenän eteen hyllyssä hyppäsi. Meneekö selittely läpi?

Onko joku muu löytänyt katanjaveden?

Puolustuksena tämän hankinnalle voin muuten sanoa, että neljä Anytimen vanhentunutta kiiltopunaa lensi roskiin.

Olisihan noita toki voinut käyttää vielä, mutta koostumus ja sävyt (sekä yhdessä maku) olivat sen verran kamalia, että en minä noita ihan totta tule koskaan missään yhteydessä käyttämään. Hus, pois vaan!

Sitten vielä tämän päivän kirppistuote.

Kyseessä on L’orealin Star Secrets Kit sävyssä Milla Jovovich.
Poskipunaa on käytetty muutama kerta, vaaleinta luomiväriä kahdesti ja kahta muuta luomiväriä hipaistu kerran. Huulipunaa on kokeiltu kerran. Hintaa olisi 6,8 euroa sisältäen postikulut.

Kuva vääristää sävyjä hieman. Luomivärit ovat oikeastaan oikean sävyiset, mutta poskipuna on enemmän roosaan menevä, hieman persikkainen. Myös huulipuna on hitusen punertavempi.

Jos tahdot tämän hyvälaatuisen paletin itsellesi niin jätä sähköpostiosoitteesi kommentteihin, niin otan sinuun yhteyttä. Myyn tämän, koska vaikka sävyt ovat ihanat, en vaan koskaan ehdi käyttää tätä.

Kommentit (20)

 1. Anonyymi

  Rovaniemeltä ei saanut 🙂

 2. Anonyymi

  Siis lähteekö tuo kastanjavesi varmasti puhdistusaineella ja vedellä pois? Voisin nimittäin sitten ostaakin sitä. Vai onko sitä järkeä ostaa kesää vasten?

 3. aoife

  tuli niin nostalginen olo. muistan äitini käyttäneen joskus 80-90-luvuilla kastanjavettä ja sitä munkin piti tietty aina välillä kokeilla :). muistan yhä sen tuoksun. täytyy ehkä tuotakin nyt käydä ostamassa…

 4. Nimetön

  Anonyymi: No voi harmi. :/

  Anonyymi: Anteeksi, unohdin vastata tähän. Lähtee ihan vedellä ja putsarilla kokonaan pois, ei pelkoa, että jäisi. Kesää varten ehdoton itseruskettajan korvaaja.

  aoife: Noudepas ihmeessä omasi ja fiilistele ruskettuneella nassulla menneitä vuosia. 😉

 5. Kastanjavesi – Kauneus & Terveys -blogit

  […] maininnut kastanjavedestä täällä ennenkin ostettuani sen, mutta en ole koskaan esitellyt, mitä sillä […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *