Päivä 112: Apua!

Apua!-huuto sopii erinomaisesti päivään 112. Lankesin nimittäin ihan pikkiriikkisen…

Kävin viikonloppuna eräässä melko uudessa kauppakeskuksessa ja sen Kicksissä minulle sattui silmääni tuote, jota olen jo pitkään himoinnut.

Kyseessä on kastanjavesi.

Kastanjavettä voisi sanoa itseruskettajien äidiksi. Se on tummaa nestettä, jota kaadetaan vanulappuun ja jolla kasvot pyyhitäessä syntyy heti päivettynyt ilme. Yhdellä pyyhintäkerralla väri on kevyempi ja toistamalla käsittelyn vaikka heti perään saa sävystä tummemman. Ja mikä parasta, ei sävy ole yhtään oranssi!

Erona nykyajan itseruskettaviin kastanjavedessä on se, että se lähtee vedellä ja puhdistusaineella pois. Tuote on siis aivan loistava paitsi arkikäytössä kasvoille, myös itseruskettavien jättämien ikävien rajojen ja mokien välittömään hätähäivytykseen. Tästä saa myös loistavaa apua silloin, kun tahtoo laittaa päälle paljastavempaa vaatetta ja iholle on äkkiä saatava sävyä (rinnusta, sääret…). Lopputulos myös kestää hyvin eikä lähde pelkällä hankauksella iholta pois.

Käytännössä en oikeastaan rikkonut lakkoani, sillä tällaista tuotetta minulla ei vielä ole. Omatunto kuitenkin soimaa hieman, mutta minä ihan oikeasti tarvitsin tätä ja käytän tätä kyllä ja pakkohan tämä oli saada, kun nenän eteen hyllyssä hyppäsi. Meneekö selittely läpi?

Onko joku muu löytänyt katanjaveden?

Puolustuksena tämän hankinnalle voin muuten sanoa, että neljä Anytimen vanhentunutta kiiltopunaa lensi roskiin.

Olisihan noita toki voinut käyttää vielä, mutta koostumus ja sävyt (sekä yhdessä maku) olivat sen verran kamalia, että en minä noita ihan totta tule koskaan missään yhteydessä käyttämään. Hus, pois vaan!

Sitten vielä tämän päivän kirppistuote.

Kyseessä on L’orealin Star Secrets Kit sävyssä Milla Jovovich.
Poskipunaa on käytetty muutama kerta, vaaleinta luomiväriä kahdesti ja kahta muuta luomiväriä hipaistu kerran. Huulipunaa on kokeiltu kerran. Hintaa olisi 6,8 euroa sisältäen postikulut.

Kuva vääristää sävyjä hieman. Luomivärit ovat oikeastaan oikean sävyiset, mutta poskipuna on enemmän roosaan menevä, hieman persikkainen. Myös huulipuna on hitusen punertavempi.

Jos tahdot tämän hyvälaatuisen paletin itsellesi niin jätä sähköpostiosoitteesi kommentteihin, niin otan sinuun yhteyttä. Myyn tämän, koska vaikka sävyt ovat ihanat, en vaan koskaan ehdi käyttää tätä.

Kommentit (20)
  1. Voi harmin paikka 🙂 Tänään olisin ollutkin ensimmäinen kommentoija mutta tuote joka on myynnissä niin ei valitettavasti ole minulle kiinnostava! Harminharmi =) Noh. Mutta, ehkä ensi kerralla 🙂

  2. Olen koukussa sun juttuihin 🙂 Muhun ainaki uppos sun selitykset! Toi Milla Jovovich näyttää kivalta eli voisin ostaa sen: pipsa_@msn.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *