Päivä 11: Jemmat senkun tyhjenee

Ihana tunne, kun varastot tyhjenevät!

Sain kulutettua loppuun yhden Mavalan pikakuivattajistani, jota olen käyttänyt Poshen vastaavan ohella. Kuten kylläkin jo aiemmin mainitsin, on näitä jäljellä vielä useita… Ja hyvä niin, eipähän tarvitse hetkeen olla hankkimassa uutta.

Lisäksi pääsen tänään antamaan kiertoon pienen pussukallisen kosmetiikkaa henkilölle, joka voisi siitä oikeasti tykätäkin. Minulla oli alunperin iiiiso pussi, jota olen kierrättänyt ystävältä toiselle ja he ovat valinneet sieltä itselleen sopivia tuotteita, mutta pussin pohjalle on jäänyt joitakin tuotteita, jotka eivät ole heille kelvanneet. Olen kuulemma jo antanut eteenpäin liian paljon luomivärejä ja huulipunia, eivät kuulemma ehdi käyttämään. Olenpahan myös kuullut ystävästä, jolla oli jo kaksi ripsiväriä eikä hän näin ollen tarvinnut kolmatta (uutuus) ripsiväriä odottamaan vuoroa.

Nuo määritelmät ”liian paljon” ja ”tarpeeksi” ovat kyllä hyvin suhteellisia. Olin aikonani hirveä huulimeikkirohmu (varastot kielivät siitä edelleen) ja tahdoin aina uuden punan tai kiillon, vaikka jemmoissani oli jo kolmatta sataa huulikiiltoa/-punaa. Meillä sitten sattui olemaan töissä huulipunat tarjouksessa ja mainitsin asiasta asiakkaalle, joka totesi jotenkin näin:
”Voi kuule, minulla on kotona jo niin hirveä läjä huulipunia ettet uskokaan! (Kyllä minä voin uskoa, tiedän näistä läjistä…sielunkumppani!) Minulla on kotona jo varmaan seitsemän huulipunaa!”
Jäin hiljaiseksi. Olin odottanut jotain valtavan suurta lukua, kenties rouvalla olisi ollut lähes yhtä monta punaa kuin minulla itselläni. Mutta rouvalla oli seitsemän punaa ja hän koki tämän määrän jo todella suureksi! Eli kaikki on siis suhteellista. Toki minäkin unelmoin salaa siitä, että minulla olisi kotona vain seitsemän punaa ja seitsemän kiiltoa ja aina jonkun loputtua pääsisin heti ostamaan uuden potematta huonoa omaatuntoa hankinnastani. Tällä hetkellä nimittäin jokainen ostamani huulimeikki aiheuttaa huonon omantunnon.

Viimeisen 2,5 vuoden aikana olen ostanut muistaakseni 3 huulikiiltoa ja saanut yhden kiillon lehden mukana. Töistä on kylä pukannut huulimeikkejä senkin edestä, mutta ne olen pyrkinyt suurimmaksi osaksi laittamaan kiertoon niitä oikeasti haluaville. Silti varasto tuntuu loputtomalta. Ja minä vielä käytän paljon huulimeikkejä! Esimerkiksi Lumenen huulikiillon saan päivittäisessä käytössä helposti loppumaan reilussa parissa viikossa ja saman kohtalon koki Lancomen Juicy Tubes kiilto (15ml) reilussa kolmessa viikossa. Myös Max Factorin punan olen saanut kulutettua loppuun kahdeksassa päivässä. Oneglmana kun vain on se, että en jaksa käyttää samaa huulimeikkituotetta putkeen niin kauan, että saisin sen kulumaan loppuun. Käytän sitä pari päivää, mutta sen jälkeen tahdon jo silmiinikin jotain niin erilaista meikkiä, ettei samaa huulimeikkiä vaan enää voi käyttää. Ja sitten se taas unohtuu laatikkoon… Yritän kyllä tsempata huulimeikkienkin kanssa ja aika ajoin saankin niitä loppumaan.

Seuraavaa loppuun kulutettua huulimeikkiä odotellessa…

Kommentit (0)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *