Päivä 109: Vähenemään päin

Ilahdutan teitä taas esittelemällä vähentynyttä tavarapaljouttani (okei, taidan kyllä tehdä tätä lähes päivittäin). Kuten jo alkuviikosta julistin, on tämä viikko tosiaan hyvä viikko tavaroiden vähentymisen kannalta.

Olen viimeaikoina päässyt muutamista tavaroista eroon ihan vain vahingossa hajoittamalla ne. Edellinen esimerkki tästä oli saksien katkaisu. Jatkoin eilen oudolla esineellä ja oudolla tavalla tätä linjaa.

Aloin laittaa luomiväriä silmäluomilleni tavallisella, karvapäisellä luomivärisiveltimellä, joka ei missään tapauksessa ole kokoontaitettava. Yhtäkkiä huomaan siveltimen näyttävän tältä:

Koko sivellinosa siis katosi yllättäen varren sisään, eikä ottanut kuuleviin korviinsa (tai karvoihinsa) kun maanittelin sitä ulos. Pienen (pikku)tyttömäisen kiukkutuokion jälkeen viskasin siveltimen roskiin ja olin salaa onnellinen: Taas yksi kehnompi sivellin poissa pelistä!

Eilen loppui myös yksi parhaista puhdistustuotteistani:

Kyseessa on Lumenen Elvyttävä puhdistusöljy, joka sopii kuivuuteen taipuvaiselle iholleni aivan loistavasti. Tämä puhdistaa meikit aivan loistavasti kuivattamatta ihoa eikä ennen kaikkea jätä iholle yhtään öljyistä tunnetta. Onneksi yksi kappale on vielä jemmassa käyttöönottoa odottelemassa.

Meikkien kannalta eilinen oli myös hyvä päivä.

Benefitin Her Glossiness -huulikiillon sävy Didn’t hear it from me loppui vihdoin:

Valoa vasten näkee, ettei paljoa enää ollut kaavittavissa. Kiilto oli ihan kiva, mutta tosiaankin vain ihan kiva. Pysyvyys ei ollut ihan huippuluokkaa kuten ei riittoisuuskaan ja tykkään muutenkin edes vähän tahmaisista kiilloista (jollainen tämä ei ollut). En jäänyt ikävöimään enkä ostaisi uutta. Applikaattorin vaahtomuovipääkin oli muuten hassun pieni.

Myös yksi suosikkituotteeni meikkien puolelta lensi Matkalla kaatopaikalle -pussiini:

Kyseessä on Lumenen kulmavaha, joka on ihan mieletön tuote ja joka tulisi löytyä lähes jokaisen naisen meikkivarusteista. Koska koostumus on vahamainen eikä geelimäinen, ei tämä kuivu kulmissa turhan jäykäksi. Yhdellä vedolla sävyä tulee kevyesti ja vetoja ja kerroksia lisäämällä väriä saa enemmän. Kulmat pysyvät paikoillaan ja sävyä tulee tasaisesti. Itse käytän tätä kulmakynän lisäksi, mutta muotoilua tarvitsemattomille kulmille tämä käy toki ihan yksinäänkin. Suosittelen kokeilemaan!

Tämä ehti olla minulla lähes päivittäisessä käytössä viisi kuukautta, mutta alkoi nyt olla sen verran kuivahtanut, että tästä oli jo aika luopua. Seuraavaksi käytän pois Diorin kulmageelin, mutta tätä kulmavahaa on kyllä vielä yksi kappale onneksi jemmassa.

Ehtiiköhän tällä viikolla loppua enää mitään muuta?

Kommentit (3)
  1. Voi vitsi, mä taas tykkään tuosta Benefitin Her Glossiness -huulikiillosta ihan hulluna (eri värissä, tosin)! Sain joskus jonkin lehden mukana purtilon, ja ihastuin heti. Nyt vaalin sen jämiä kuin kalleintani. Tuoksu, koostumus ja väri ihan kohdallaan!

    Osaisitko vinkata, mistä sitä voisi löytää?

  2. Liisa: http://www.lookfantastic.com/beauty/benefit-cosmetics/benefit-make-up/lips/lip-glosses Tuolta saa, sieltä näyttäisi löytyvän kaikki lehden mukana tulleet sävytkin, joten varmasti löydät omasikin (tosin tällä hetkellä näyttäisivät olevan loppu). Hyvä ja luotettava nettikauppa, Benefit kiillot vaan maksavat jonkun verran, mutta onneksi punnan kurssi on tällä hetkellä hyvä. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *