Päivä 108: Kroppavoiteiden tilannepäivitys

Hyvä tv-sarja voi koukuttaa juonenkäänteillään, olivatpa ne juonenkäänteet sitten kuinka typeriä ja ennalta-arvattavia tahansa.

Eräässä mielessä blogini on siis kuin huono tv-sarja (”Ööh…no ihan tosi huono tv-sarja!”, huutaa wannabe-insinööri).

Yksi esimerkki koukuttavasta tapahtumaketjusta on vartalovoiteitteni loppuunkuluttaminen. Ah, niin ennalta arvattavaa (no tietysti ne kuluvat ja vähenevät käytössä) ja jopa typerää seurattavaa (Kaunaritko ei sitten ole?), mutta silti monia on se kiinnostanut.

Kroppavoiteitteni loppuunkulutusprojekti on tosiaan kiinnostanut monia niin paljon, että he ovat uteliaina kyselleet, että missä vaiheessa menen niiden kanssa ja joko kohta kerron tämän hetkisen saldon.

Tässä vielä helmikuun lopun lähtötilanne niille, jotka eivät ole blogiani kovin kauaa seuranneet:

Kuvassa on yhteensä 17 kosteusvoidetta, kevyesti päivettävää ja ihoa heleyttävää vartalovoidetta ja lisäksi minulla oli kolme matkakokoa, jotka eivät näy kuvassa.

Tavoitteenani oli, että nuo kuluisivat loppuun elokuuhun mennessä.

Pidän teitä kaikkia Märkien ja Pehmeiden Vartalovoiteiden kohtalokkaista juonenkäänteistä kiinnostuneita jännityksessä vielä hetken näyttämällä teille, mitä olen saanut tällä viikolla kulutettua loppuun.

Otin joku aika sitten käyttöön aivan ihanan tuoksuisen Lumenen Mustaherukka suihkugeelin (aiva uskomattoman ihana, harmi ettei enää valmisteta) ja ihmettelin, kuinka olen voinut jättää saman sarjan vartaloemulsion käyttämättä.
Emulsio lähti käyttöön samantien ja lähes samantien myös muistin syyn vähäiselle käytölle: Aivan ihastuttava tuoksu muuttuu omalla ihollani raa’an kananmunan hajuiseksi.

Käytin voiteen kuitenkin loppuun, mutta ikävä ei jäänyt. Kosteustehokaan ei ollut kovin hyvä kuivalle iholleni, joten en edes vaivautunut leikkaamaan pakkausta auki viimeisten pisaroiden toivossa.

Lisäksi jälleen loppui yksi Lumenen Vitamin+ Kevyesti päivettävä vartaloemulsio:

Huipputuote edelleen, monesti olenkin jo sen täällä todennut. Antaa kivasti kevyttä sävyä, mutta ei haise itseruskettavalle pahemmin. Paras käyttämäni sävyttävä kosteusemulsio, kosteuttaakin nimittäin ihan hyvin.

No, joko olette jännityksestä kiihdyksissänne? Kuinka monta kevyesti päivettävää vartalvoidetta bloggaajalla on jäljellä? Onko vartalovoiteita kulunut loppuun montakin? Päästän teidät jo pitkään jatkuneesta piinastanne ja paljastan tilanteen lopulta teille.

Rumpujen pärinää ja pauketta kiitos, sillä tässä se tulee:

Jäljellä on nimittäin yksi kevyesti päivettävä, yksi kuivaöljy ja kaksi vartalovoidetta (joista toinen tuli uutena viime viikonloppuna).

Lisäksi jäljellä ovat ongelmallisiksi muodostuneet kolme Heleyttävää vartaloemulsiota, joiden käyttöä sää ei ole oikein sallinut. Tuntuu nimittäin tuhlaukselta käyttää noita paikoissa, joiden iho ei näy ja harmikseni en ole vielä päässyt pahemmin kulkemaan sääret paljaina tai käsivarret vilkkuen. Olen kuitenkin aina tilanteen salliessa käyttänyt noita. Saisivat hyvät säät alkaa vihdoin kunnolla!

Olen siis suomeksi sanottuna käyttänyt vajaassa kolmessa kuukaudessa loppuun 10 vartalovoidetta (+ kolme matkakokoa) ja antanut yhden pois sekä saanut yhden uuden. Ihan kiva tahti, ettenkö sanoisi… Kukaan tuskin enää epäilee, ettenkö saisi loppujakin käytettyä ennen elokuuta, vai mitä?

Kommentit (19)
  1. Olisiko sinulla vinkkejä miten kynsilakan saa siististi levitettyä? Itsellä kun tahtoo levitä kynsinauhoilla ja kynsien reunoille ja siksi viitsin käyttää vain hailakoita värejä jotta sotkuisuus ei näkyisi 🙂 Pitäisikö sormet teipata kuin maalatessa 😀 ja jättää vain kynsi paljaaksi.

  2. Anonyymi: Eipä sen kummempaa oikein voi neuvoa, kuin että vakaata kättä ja maltillisesti lakkaa siveltimeen. Harjoitus tekee mestarin. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *