Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 108: Kroppavoiteiden tilannepäivitys

Hyvä tv-sarja voi koukuttaa juonenkäänteillään, olivatpa ne juonenkäänteet sitten kuinka typeriä ja ennalta-arvattavia tahansa.

Eräässä mielessä blogini on siis kuin huono tv-sarja (”Ööh…no ihan tosi huono tv-sarja!”, huutaa wannabe-insinööri).

Yksi esimerkki koukuttavasta tapahtumaketjusta on vartalovoiteitteni loppuunkuluttaminen. Ah, niin ennalta arvattavaa (no tietysti ne kuluvat ja vähenevät käytössä) ja jopa typerää seurattavaa (Kaunaritko ei sitten ole?), mutta silti monia on se kiinnostanut.

Kroppavoiteitteni loppuunkulutusprojekti on tosiaan kiinnostanut monia niin paljon, että he ovat uteliaina kyselleet, että missä vaiheessa menen niiden kanssa ja joko kohta kerron tämän hetkisen saldon.

Tässä vielä helmikuun lopun lähtötilanne niille, jotka eivät ole blogiani kovin kauaa seuranneet:

Kuvassa on yhteensä 17 kosteusvoidetta, kevyesti päivettävää ja ihoa heleyttävää vartalovoidetta ja lisäksi minulla oli kolme matkakokoa, jotka eivät näy kuvassa.

Tavoitteenani oli, että nuo kuluisivat loppuun elokuuhun mennessä.

Pidän teitä kaikkia Märkien ja Pehmeiden Vartalovoiteiden kohtalokkaista juonenkäänteistä kiinnostuneita jännityksessä vielä hetken näyttämällä teille, mitä olen saanut tällä viikolla kulutettua loppuun.

Otin joku aika sitten käyttöön aivan ihanan tuoksuisen Lumenen Mustaherukka suihkugeelin (aiva uskomattoman ihana, harmi ettei enää valmisteta) ja ihmettelin, kuinka olen voinut jättää saman sarjan vartaloemulsion käyttämättä.
Emulsio lähti käyttöön samantien ja lähes samantien myös muistin syyn vähäiselle käytölle: Aivan ihastuttava tuoksu muuttuu omalla ihollani raa’an kananmunan hajuiseksi.

Käytin voiteen kuitenkin loppuun, mutta ikävä ei jäänyt. Kosteustehokaan ei ollut kovin hyvä kuivalle iholleni, joten en edes vaivautunut leikkaamaan pakkausta auki viimeisten pisaroiden toivossa.

Lisäksi jälleen loppui yksi Lumenen Vitamin+ Kevyesti päivettävä vartaloemulsio:

Huipputuote edelleen, monesti olenkin jo sen täällä todennut. Antaa kivasti kevyttä sävyä, mutta ei haise itseruskettavalle pahemmin. Paras käyttämäni sävyttävä kosteusemulsio, kosteuttaakin nimittäin ihan hyvin.

No, joko olette jännityksestä kiihdyksissänne? Kuinka monta kevyesti päivettävää vartalvoidetta bloggaajalla on jäljellä? Onko vartalovoiteita kulunut loppuun montakin? Päästän teidät jo pitkään jatkuneesta piinastanne ja paljastan tilanteen lopulta teille.

Rumpujen pärinää ja pauketta kiitos, sillä tässä se tulee:

Jäljellä on nimittäin yksi kevyesti päivettävä, yksi kuivaöljy ja kaksi vartalovoidetta (joista toinen tuli uutena viime viikonloppuna).

Lisäksi jäljellä ovat ongelmallisiksi muodostuneet kolme Heleyttävää vartaloemulsiota, joiden käyttöä sää ei ole oikein sallinut. Tuntuu nimittäin tuhlaukselta käyttää noita paikoissa, joiden iho ei näy ja harmikseni en ole vielä päässyt pahemmin kulkemaan sääret paljaina tai käsivarret vilkkuen. Olen kuitenkin aina tilanteen salliessa käyttänyt noita. Saisivat hyvät säät alkaa vihdoin kunnolla!

Olen siis suomeksi sanottuna käyttänyt vajaassa kolmessa kuukaudessa loppuun 10 vartalovoidetta (+ kolme matkakokoa) ja antanut yhden pois sekä saanut yhden uuden. Ihan kiva tahti, ettenkö sanoisi… Kukaan tuskin enää epäilee, ettenkö saisi loppujakin käytettyä ennen elokuuta, vai mitä?

Kommentit (19)

 1. Katariina

  Tosta Lumene päivettävästä voiteesta, kun sitä käyttää pitkään niin muuttuuko iho läikikkääksi? Dovea käyttäessä olen huomannut tämän ongelman, parin viikon jälkeen iho on läikikäs kun rusketus tavallaan kuoriutuu pois. Ärsyttävää! Nyt hakusessa onkin voide joka toimisi hieman paremmin mutta en uskalla ostaa mitään uutta etten herää aamulla oranssina 😀

 2. Tuuli

  Voisitko suositella marketti kynsilakkojen parhaimmistoa? (Tai niitä joita saa esim. hki:n keskustasta, sokos, stokka..) Koostumukseltaan parhaat lakat kiinnostaisi, alus- ja päällys(?) lakka vinkkejä myös kaipaisin.

  Kiitos, 🙂

  Laitoin tämän uudestaan

 3. norppa

  Minusta tuo mustaherukka-rasva on ihana. Tai oli pari vuotta sitten, kun sitä viimeksi käytin.

 4. Nimetön

  MouMou: Tehokkaasti tosiaankin. Ja kiitos! 🙂

  Anonyymi: Kiitos toiveesta, yritän väsätä niistä postauksen lähipäivinä. Oli muutenkin suunnitelmissa ja kuvia olenkin jo ko. postausta varten räpsinyt. 😉

  Anonyymi: Jos mietit, että normaalissa silmänympärysvoidepurkissa on 15 ml ja laitan itse hieman enemmän kerralla (n. 20 ml) rasvatessani koko kropan päästä varpaisiin niin ei se nyt mitenkään ihan hirvittävän suurelta määrältä kämmenellä näytä kun ajattelee, että siitä tulee riittää kaikkialle kunnolla. 🙂

  Lyyrine: Kiitoksia kiitoksia. 😉

  Cvalda: Tykkään uudesta huomattavasti vanhaa enemmän, sillä sävystä on tehty lämpimän kullanhohtoinen. Ehdottomasti pelkkää parannusta tullut, suosittelen uutta entistäkin parempaa versiota lämpimästi! 🙂

  Mmie.: Eiköhän ostolakko ole ajankohtainen vielä ainakin vuoden ja varmasti ylikin ja senkin jälkeen menen ostolakon periaatteiden mukaan: ei uutta ennen kuin kaikki vanhat vastaavat on kulutettu loppuun. 🙂

  Katariina: Kannattaa kuoria ihoa säännöllisesti itseruskettavia käyttäessä. Lähes mikä tahansa muuttuu iholla läikikkääksi, sillä itseruskettava tarttuu vain ihon pintakerrokseen, joka uudistuu kokoajan ja koska uudistuminen tapahtuu eri kohdissa eri tahtia, on lopputulos helposti läikikäs ilman kuorintaa.

  Tuuli: Anteeksi, että olen täysin jättänyt vastaamatta kysymykseesi aiemmin. Muistan kyllä sen lukeneeni, mutta vahingossa olen sen silti unohtanut. Hyvä, että muistuttelit kyselemällä uudelleen.
  Markettilakoista en osaa oikein sanoa, mutta esimerkiksi Stockalta, Emotioneista ja Kickseistä saatavat OPIt ovat aivan huippulakkoja. Kappalehinta (n. 15e) voi tuntua pahalta, mutta isojen pullojen takia litrahinta on usein jopa Lumenen tai Lorkun lakkoja vähemmän. Myös Kicksistä saatavat China Glazen lakat (9,9 e) ovat suosikkejani. (Itse tosin tilaan näitä kumpiakin netistä edullisesti.)
  Mitään erityisen hyvää aluslakkaa en ole itse vielä ehtinyt kokeilla, sillä aikoinaan töiden kautta saatuja Lumenen ja Anytimen vastaavia on läjäpäin. Päällyslakkana tykkään käyttää Mavalan pikakuivattajaa, joka kuivattaa lakkaukset parissa minuutissa kosketuksen kestäviksi. Ehdoton luottotuote.

  norppa: Itse tykkäsin vadelmaisesta versiosta vielä enemmän ja mustaherukkakin olisi ollut kyllä ihanaa, jos olisi tuoksunut ihollani yhtä hyvältä kuin suihkugeeli. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *