Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 107: Valinnan vaikeutta

Eipä ole kovin kauan aikaa siitä, kun muutin walk-in cosmetic closetiini kaikki meikkini ja järjestelin muutenkin koko pienen huoneen uusiksi.

Nyt eräs uusi huonekalu prinsessahuoneessani eli vierashuoneessani eli entisessä meikkieni päämajassa sai minut haluamaan taas raahata meikkini takaisin tuohon toiseen huoneeseen (niin epäkäytännöllistä kuin se onkin pitää meikit muualla kuin loput tuotteet).

Tämä eräs uusi huonekalu on Ikean ihastuttava Malm-sarjan kampauspöytä:

Eivätkö nuo tyhjät, pehmustetut laatikot suorastaan huudakin kosmetiikkaa sisäänsä? Niin minustakin.

Pakkohan ne laatikot sitten oli täyttää.

Laatikot ovat todella käytännöllisiä lakkoani ajatellen. Yhdellä aukivetäisyllä näen koko valikoimani ja oikeasti hahmotan sen koon. Näin kaikkea tulee nykyistä helpommin käytettyäkin!

Olen kyllä itseasiassa erittäin ylpeä, että tilanne on jo näin hyvällä mallilla. Katsokaa nyt oikeasti, kuinka vähän tavaraa enää! Karsin nimittäin jälleen kosmetiikkaa pois omista varastoistani ja myin ylimääräisiä pois. Vielä olisi jotain jäljellä ja jos en saa loppuja pian kaupaksi, saatan pitää taas pienen kosmetiikkakirppiksen täällä. Vielä en kuitenkaan lupaa mitään varmaksi.

Pitkän tähtäimen tavoitteeni on, että kaikki meikkini mahtuisivat joskus noista laatikoista vain kahteen. Pitkä matka on vielä edessä, mutta ehkä joskus vielä. Siitä haaveillessa (mutta sinne hyvää vauhtia matkalla)…

Kommentit (17)

  1. Nimetön

    Inkivääri: Ilokseni ja ylpeydekseni voin tosiaankin sanoa, että KAIKKI meikkini mahtuvat ongelmitta näihin laatikoihin. Ja vielä vaan vähenemään päin mennään. 🙂

  2. Nea

    Hankin minäkin nyt Malm-pöydän, muistin että sinullakin on se 😀 Uusi malli on pienempi (120cm leveä-> mahtui meillekin) ja laatikko on ilman lokereikkoja (Godmorgon laatikot sopivat tähän sisälle). Hinta on 119€.

    Nea/ Fashioned in Finland

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *