Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 106: Hyvän viikon tunnusmerkit ilmassa

Te tiedätte, mitä tarkoitan kun kerron, että viikostani on tulossa hyvä. Aivan, hyvä viikko on yhtä kuin monta loppuvaa tuotetta! Moni puteli näyttää vetelevän viimeisiään, joten paljon raportointia ja tuotekehuja ja -haukkuja on siis tulossa.

Tämä luottotuote loppui oikeastaan jo viime viikolla, mutta koska en ole viime päivinä postaillut kovin ahkerasti, on sen mainitseminen jäänyt.

Kyseessä on siis Garnierin kasvoille tarkoitettu itseruskettava spray (Suomessa myytävän version tekstit näyttävät erilaisilta), joka on aivan huippu! Olen tätä jo muistaakseni hehkuttanutkin täällä, mutta hehkutan jälleen, koska tämä on tosiaankin aivan huippu.

Aiemmin kehumani Diorin itseruskettava geeli on loistava silloin, kun tahdon kasvoille kerralla kunnolla sävyä. Tämä ihanuus puolestaan on luottotuotteeni silloin, kun tahdon kalpeille kasvoilleni vain kevyen sävyn, eli kun en halua näyttää vahvasti ruskettuneelta (portugalilaiselta naiselta, kuten wannabe-insinööri Diorin rusketusta kutsui), mutta en kuitenkaan tavalliselta kalpealta itseltänikään.

Sprayn suihke leviää kasvoille unelman kevyenä ja hienojakoisena, eikä rajoja tarvitse pelätä yhtään. Ihan vaaleista hiuksista ja kulmakarvoista en mene takuuseen, mutta ruskean sävyisiä hiuksiani ja kulmiani tämä ei ainakaan värjää yhtään mitenkään. Suihkutan tätä illalla kasvoilleni, annan hetken kuivahtaa ja laitan kosteusvoiteet päälle. Yhdellä käyttökerralla tulee todella kevyt tulos ja itse käytänkin aina ensin pari päivää putkeen ja sen jälkeen lisäilen parin kolmen päivän jälkeen. Luonnollinen, kätevä ja helppo sekä ennen kaikkea kaunis rusketus, suosittelen!

Toinen hyvä vastaava tuote on L’orealin itseruskettava spray kasvoille, josta myös tykkään. Tässä Garnierissa vain on parempi tuoksu ja hintaa taitaa olla pari euroa L’orealia vähemmän.

Eilen illalla kului loppuun vielä Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittava kosteusvoide:

Tuote on tarkoitettu enemmän rasvoittuvaisuuteen taipuvaiselle herkälle iholle kuin omalle kuivalle iholleni, joten en voinut käyttää sitä kasvoillani. Kokeilin kyllä, ja hyvästä yrityksesta huolimatta homma ei vaan toiminut. Lutrasin sitä kuitenkin kaulan ja dekolteen iholle, jossa se kyllä toimi hyvänä, kevyenä kosteuttajana. Rauhoittavasta vaikutuksesta en osaa sanoa, mutta kaula kyllä tuntui ainakin pehmeältä.

Sensitive Touch linjan voiteet ovat alkoholittomia, parabeenittomia, silikonittomia, hajusteettoma ja väriaineettomia, joten melko paljon niistä on ylimääräistä karsittu pois. Itse en ole näille voiteille suuresti lämmennyt, mutta ehkä joku muu on…?

Tämän aamuisen tukan pesun yhteydessä sain vielä kulutettua loppuun kaksi tuotetta.

Ensin loppui Nivean Intense Repair shampoo. Tästä minun on kyllä myönnettävä, että minä käytin tätä aluksi pari kertaa, annoin sitten wannabe-insinöörin käytettäväksi ja käytin itse enää vain tämän viimeisen käyttökerran (eli minä siis käytin tämän loppuun!).

Syy vähäiseen käyttöön oli se, että joka toinen päivä pesua vaativalle tukalleni tämä shampoo ei ollut tarpeeksi pesevä. Tukka tuntui jäävän pesun jälkeen hieman lähmäiseksi ja oli jo pesua seuranneen aamun iltana tavallista rasvaisemman tuntuinen. Sopii varmasti hyvin kuivalle tukalle ja päänahalle, siksi tämän annoinkin wannabe-insinöörin käyttöön.

Sattumalta minulta loppui saman pesukerran yhteydessä myös Nivean Intense repair- sarjan jätettävä hoitoaine, joka muuten on aivan loisto kamaa markettituotteeksi.

Nivean tuotteet ovat muutenkin sisältönsä puolesta huomattavasti parempia kuin useat kampaamotuotteet eikä tämä jätettävä tehnyt poikkeusta.

Paljon hoitavia ja kosteuttavia aineosia ja vähän silikoneja siloittamassa. Loistava kombinaatio minun tukalleni. Näitä on vielä toinen minulle vahingossa päätynyt kappale jemmassa (äiti toi joskus Viron tuliaisena väärän tuotteen kun kaipailin saman sarjan tuotetta, jota ei Suomesta saa), joten vielä saan nauttia tästä tuotteesta jatkossakin. Suosittelen kokeilemaan, jos etsitte hyvää ja hiuksia hoitavaa, mutta edullista jätettävää hoitoainetta!

Onko joku muu innostunut Nivean tuotteista?

Kommentit (12)

  1. Jenny

    Nivean Intense Repair -naamio on mun ehdoton luottotuote, todella ihanaa ja riittoisaa. Kokeilemistani shampoista (IR, blondi, Diamond gloss) olen myös pitänyt. Perushoitoaineista olen kokeillut DG:n ja suoristavan, ne eivät varsinaisesti kummemmin vakuuttaneet mutta ihan mukavaa peruskamaa. Noita jätettäviä kokeilisin mielelläni, mutta en ole viitsinyt ostaa kun en tule varmaan koskaan kuluttamaan nykyisiäkään jätettäviä pois. Kesäksi kuitenkin pitää varmaan ostaa joku pikkupullo jotakin, joten tuota IR:ää tai sitä blondiversiota voisi todella harkita.

  2. Anonyymi

    Kiitos vastauksesta 🙂 Olenkin ajatellut että ihoni vain on sellainen ettei noi itseruskettavat sovi. Nyt sainkin ihan syynkin siihen 🙂 Taidan kokeilla sitä Dioria (jos vaikka saisin ensin pienen purnukan kotiin vietäväksi ja kokeiltavaksi) ja jos sekään ei toimi niin anti olla vaan 😀 Olen mielummin valkoinen kuin oranssi ;D

    P.s. Ihana blogi, hauska seurata ja vinkkejäkin saa 🙂 Iso KIITOS 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *