Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 105: Hömpöti höö

Blogissani on ollut pieni viikonlopun hiljetymishetki, sillä matkustin kotipaikkakunnalleni hömpöttelemään äitini kanssa.

Viikonlopun saalis oli ihanan Ikean kampauspöydän lisäksi (josta kuvaa tulossa myöhemmin) seuraavanlainen:

Kuvassa aivan ihastuttava Jasmin Santasen Lancomelle suunnittelema meikkipussukka, joka on niin kaunis, että käy jopa pienestä iltalaukusta. Harvempi meikkipussukka ihan oikeasti käy iltalaukusta, mutta tämän otan ilomielin ihan käsilaukkukäyttöön.

Olen ihastellut tätä pussukkaa jo useaan otteeseen Lancomen kampanjoissa, mutta koskaan en ole keksinyt tarpeeksi ostettavaa (enkä olisi saanu mitään tarpeetonta ostaakaan), joten pussukka on jäänyt saamatta. Onneksi äiti kyllä keksii ostettavaa ja pussukka päästyi nyt sitten minulle. Kiitos, äiti!

Lisäksi äiti halusi ostaa minulle Seppälästä aivan ihanan pehmeän tumman suklaan tuoksuiset suihkugeelin ja vartaloemulsion. Ah, tätä lellipentuna oloa! Ei vaan, en yleensä suostu, että hän ostaa minulle mitään, mutta nyt annoin tehdä parin euron poikkeuksen, sillä itse en olisi näitä ihanuuksia saanut lakkoni vuoksi ostaa… (Hmm, tämä kieroilu ei ehkä ole lakkoni varsinainen idea…)

Laisäksi mainitsin äidilleni, että minun pitäisi käydä hakemassa apteekista taas kokeiluun näyte ihanasta Widmerin silmänympärysvoiteesta ja samantien näyte ilmestyi eteeni hänen kätköistään. Ihanaa, äiti, olet kyllä paras!

Onneksi tämä tuotepalvelu kuitenkin pelaa kumpaakin suuntaan ja lähes poikkeuksetta minulla on joka kerta tuoda enemmän tai vähemmän kosmetiikkaa äidilleni (joka ei kyllä tarvitsisi enempää..)

Oletteko muuten kuulleet loppuunkulutetuista kynsisaksista? Tässä teille yhdet:

No, ei varsinaisesti loppuunkulutetut, mutta ainakin loppuun hajoitetut jälleen. Taidan olla liian vahva, rautakin vain katkeaa käsissäni.

Kunnollisempaa postausta tulossa loppuun kuluneista tuotteista jahka palaan täältä äitini luota ja saan ihanan kampauspöytäni koottua (jonka muuten ostin kyllä ihan itse).

(Huomatkaa muuten osassa kuvista näkyvä ihana pinkki seinä. Maalasin huoneeni seinät pinkiksi ja vaaleanpunaiseksi vielä kotona asuessani ja nyt ihastelen niitä aina kuolaten vanhempieni luona käydessäni. Sävy on ihana, sillä se taittaa jopa hieman violettiin…tahtoo taas!)

Kommentit (12)

  1. Anonyymi

    Rovaniemen Seppälässä Brown Sugar suihkugeeli ja tuo Dark Chocolate vartaloemulsio maksoivat 45 senttiä kappale. O.o Pitihän ne napata kokeiluun. Tuoksut ovat ihania, mutta varsinkin vartaloemulsio on minulle liian kevyttä.

  2. Nimetön

    Anonyymi: Ovatpas halpoja! Harmi vaan tosiaankin, että vartalovoiteen koostumus on niin kevyt. :/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *