Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 102: Prinsessaa on kivempi pussata kuin sammakkoa

Huulimeikit ovat (monien muiden ohella…) lempparimeikkejäni. Huulimeikkivarastoni on viimeaikoina tosin supistunut rajusti ja ylimääräiset punat ja kiillot ovat lähteneet kukin omille teilleen: kuka kaatopaikalle, kuka uuden maminsa luokse. (”Aika suloista, että puhut meikeistä kuin ihmisistä,” totesi eräs työkaverini kerran.)
Katsokaa itse, näin vähä on huulimeikkejä enää jaljellä:

Tuossakin on vielä vaikka kuinka paljon ylimääräistä ja pärjäisin ihan hyvin alle 20 kappaleellakin, mutta kun ottaa huomioon, että parhaimmillaan/pahimmillaan minulla on ollut pitkälti yli 200 punaa ja kiiltoa, ei tilanne ole enää yhtään paha. Toki useita huulimeikkejä on jälleen pitkin laukkuja, mutta tällä kertaa arvioisin, että nyt puhutaan ihan maksimissaan reilusta kymmenestä eksyneestä kappaleesta.

Minulle iski muuten pieni paniikki eräänä päivänä kun tajusin, että jonain päivänä kun huulimeikkikokoelmani on sitten vihdoin huomattavasti nykyistä suppeampi, ei sieltä enää välttämättä löydykään ihan joka tilanteeseen ja hetkeen sopivaa meikkiä tarpeen tullen. Nyt nimittäin voin vielä luottaa, että oikeanlainen puna tai kiilto löytyy varmasti. Toki sittenhän minulla olisi hyvä syy uuden huulimeikin ostamiselle…

Huulimeikkeihin kohdistunutt ahdistustani lievitettiin tällä viikolla onnekseni hieman ja sain testattavikseni pari mukavaa huulipunaa.

Ensimmäinen on L’orealin uusi Color Riche Shine Gelée kiiltopuna, johon ihastuin todella palavasti. Koostumus on hyvin saman tyyppinen kuin Diorin vastaavassa (High Shine) ja tuntuu huulilla todella miellyttävältä. Levittyy hyvin huulille, kosteuttaa, sävyä on sopivasti…ah, L’orealin Color Riche punat eivät ole pettäneen minua ennenkään eivätkä nämä uudet kiiltopunatkaan sitä nyt tehneet. Aivan ihana tuote siis. Minulla on käytössä sävy 104 Pretty Peach, joka nimensä vastaisesti vetää huulilla hitusen pinkkiin/vadelmaiseen. (Pahoittelen hieman sottaista kuvaa, huitaisin punaa vain äkkiä huuliin kuvatakseni sen.)

Tämän ihanuuden lisäksi sain kokeiltavakseni bare Mineralsin Natural Lipcolour -huulipunan sävyssä Strawberry daiquiri.

Tästä minulla ei ole huulikuvaa, mutta laatua voin silti kehua. Tämä ei ole tietenkään yhtä rasvainen kuin L’orealin kiiltopuna, mutta tuntui huulilla kivan kevyeltä ja luonnolliselta. Mikään nude puna tämä ei ole, vaikka puikossa siltä hieman näyttääkin. Pimenttiä siis tulee hyvin! Raaka-aineet ovat käsittääkseni kaikki luonnonmukaisia, eli en syö epämääräisiä kemiallisia yhdisteitä päivän aikana…

Ja blogin teeman mukaisesti jotain on myös loppunut.

Lumenen Blueberry Curl mascara loppui ja tästä minulla on kyllä pelkkää hyvää sanottavaa. Jämäkkä muovinen harja erottelee ripseni hyvin, paremmin kuin Max Factorin Masterpiecen kumiharja, joka muuten kyllä tekee aikalailla vastaavaa jälkeä. Antaa pituutta hyvin ja pysyykin hyvin. Vielä enemmän tosin tykkään uudemmasta Blueberry Volumesta, jolla saa pituuden lisäksi myös enemmän tuuheutta.

Toinen loppunut tuote on Lorealin Tecniart Color show fix spray Extra Strong. Hyvin vahvan pidon antava hiuslakka, jossa on vähän tavallista hiuslakkaa vähemmän denaturoitua alkoholia, mutta muuta hyvää tässä ei sitten ollutkaan. Tuote sylki lakan ulos liian isoina pisaroina, ei siis tasaisena sumutteena, vaan nimenomaan pisaroina. En ostaisi enää, parempiankin on vaikka kuinka.

Eli kaksi sisään ja kaksi ulos!

Kommentit (11)

  1. Nimetön

    Tuuli: Tähän vastasinkin jo myöhemmässä postauksessani pienen muistuttelun jälkeen. 😉

    MYY: Juuri tässä sävyssä on pienen pientä hilettä, mutta kaikissa sävyissä ei ole. Harvemmin käytän ihan punaisia, mutta joskus kuitenkin melko punaisia. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *