Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Päivä 100: Sata päivää ilman turhia ostoksia

Voitteko kuvitella (tai voinko minä kuvitella), nyt on ostolakon SADAS päivä ja hyvin pyyhkii. Sataan päivään en ole ostanut kuin yhden ”turhan” kosmetiikkatuotteen. Tämä yksi tuote oli Diorin Shine-tuoksu, jota olin kyllä himoinnut jo pitkään ja nyt se osui kohdalleni alle puoleen hintaan normaalista Suomen myyntihinnasta, joten en laske sitä pahaksi repsahdukseksi.

Lisäksi olen lakkoni aikana hankkinut yhden siveltimen, joka tuli täysin tarpeeseen ja oli myös todella halpa, postikuluineenkin alle viisi euroa. Suomessa vastaava yksipäinen sivellin olisi ollut 27 euroa, joten tämä kaksipäinen tuli todella edulliseksi. Sivellin ei kuitenkaan varsinaisesti ole kosmetiikkaa, joten sitä ei oikestaan lasketa (seli seli).

Luvallisesti olen hankkinut yhden jalkavoiteen ja kynsilakanpoistoaineen vanhojen kuluttua loppuun sekä uuden lasiviilan hajonneen tilalle. Lisäksi lakkoni ulkopuolelle jääneitä Diorin paletteja on tullut pari.

Mielestäni lakkoni on siis mennyt erittäin onnistuneesti, tuo tuoksu on ainoa pienoinen repsahdus ja seuraavien sadan päivän aikana aion tsempata ja pyrkiä olemaan täysin ilman repsahduksia. Onneksi Dioriltakaan ei tule elokuussa kuin yksi viiden luomivärin paletti (ihana luumu/violetti!), joten siihenkään ei tuhlaannu pahemmin rahaa, vaikka se luvallinen hankinta onkin.

Sadatta lakkopäivää oli tietenkin pakko juhlia tänään jotenkin ja mikä olisikaan ollut parempi tapa juhlia, kuin kuskata kaksi ihanaa Dior-vauvaa kotiin. Nämä tulivat varsin edullisiksi, sillä Suomessa kappalehinta taitaa olla 61,7 euroa ja oikean ajan, paikan ja henkilön tunteminen teki näille yhteishinnaksi hieman alle 90 euroa. Kiitokset tälle henkilölle suuresti!

Kuvassa Graphic Lihts ja Electric Lights, joiden sävyille kuva ei tosin tee yhtään oikeutta. No, ei se mitään. Uskon, että nämä tulevat esiintymään vielä useissa muissakin kuvissa ja toivottavasti silloin paremmin edustettuina.

Lähden samantien testailemaan näitä, olen nimittäin ihan täpinöissäni!

Mutta hei, eikö lakkoni olekin mennyt todella hyvin tähän asti kun otetaan huomioon, millainen kosmetiikkahamsteri oikeasti olen? Yli 60 tuotetta on muuten kulunut loppuun lakon aikana ja lisäksi suuri määrä tavaraa on annettu pois tai muuten vaan kulkeutunut pois jemmoistani!

Kommentit (31)

  1. toisaa

    Onnea!

    Turhuudella argumentointi ei ole pelkästään turhaa, vaan myös typerää ja pahimmassa tapauksessa vahingollista. Miksi, oi miksi turhuus olisi jotenkin paha asia? Ja siitä väittely, mikä on turhaa ja mikä ei, olisi aivan loputon suo.

    Tämä blogi eroaa kaikista muista ja on siksi kiinnostava ja myös hyvin tehty. Tätä on kiva lukea! Eikö siinä ole riittävä ”olemassaolon oikeutus”? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *