Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Pahimpia heikkouksiani

Minulla on muutamia heikkouksia kosmetiikan saralla ja monet niistä ovatkin tulleet teille jo tutuiksi: Diorin viisikot, kynsilakat, huulimeikit…

Yksi pahimmista heikkouksistani ovat kuitenkin vartalovoiteet. Minä nyt vain satun rakastamaan niitä PALJON!

Blogiani ahkerasti seuranneet ovat varmasti saattaneet huomata, että vartalovoiteita on parin viimekuukauden aikana ilmestystynyt minulle jatkuvasti lisää. Niiden kanssa pääsin kyllä jo kertaalleen siihen unelmatilaan, että niitä oli vain yksi ainoa kappale, mutta jotenkin ne vain ovat vetäneet puoleensa ja niitä on vaan jatkuvasti siunaantunut minulle lisää…

Itseasiassa niitä on ilmestynyt syystä jos toisesta lisää niinkin paljon, että tilanne näyttää tällä hetkellä taas tältä:

Ja varsinaisten voiteiden lisäksihän on sitten vielä muutama ihonsävyn heleyttäjä:

Niin, sitä minäkin vaan mietin, että kuinka ihmeessä tässä on taas näin päässyt käymään… Olen kuitenkin iloinen siitä, että tuotteiden joukossa on vain ja ainoastaan minulle uusia tuttavuuksia (heleyttäjiä ja Biothermin vartalovoidetta lukuunottamatta), joten näitä on ihana testailla ja näillä on nautinnollista lutrailla.

Ja yhden uuden HG-tuotteenkin olen tainnut näiden joukosta löytää!

Ostin liian kevyiden emulsoiden takia kuivumaan päässeelle kroppani iholle Garnierin Hydralock vartalovoiteen jättipönikän ja voi pojat (ja tytöt ja mummot ja papat) kuinka rakastuinkaan tähän ja tämän vaikutukseen ihollani!

Parin viikon käytön jälkeen ihoni on sileämpi ja pehmeämpi kuin koskaan ja aivan ihanan kosteutettu. Voide on koostumukseltaan täyteläisemmän puolesta, muttei lähelläkään body buttereiden koostumusta kuitenkaan. Jos tykkäät kevyistä emulsioista, ei tämä ole sinun juttusi, mutta jos kuivempi ihosi tahtoo inasen enemmän rasvaisuutta, on tämä loistava tuote. Sen verran täyteläinen tämä kuitenkin on, että kuten toki muutenkin aina, tykkään rasvata ihoni illalla suihkun jälkeen yötä vasten.

Tuotteen tuoksu on melko kevyt ja neutraali, eli ei ota mitenkään nenään. Itse tykkään toki kaikista herkullisen tuoksuisista vartalovoiteista, mutta jatkuvassa käytössä nekin voisivat alkaa tympimään. Tätä voisin kyllä ehdottomasti käyttää vaikka kuinka monta purkkia ja palaan tähän vielä ehdottomasti myöhemmin!

Kokeilepa rasvata kroppasi päästä varpaisiin tällä viikon ajan ja takaan, että ihastut uuteen ihoosi! En todellakaan olisi uskonut voivani löytää HG-statuksen saavaa vartalovoidetta, mutta nyt on pakko julistaa se löytyneeksi. Garnierin Hydralock, olet aivan loistava!

Onko kukaan muu kokeillut tätä uutta suosikkiani?

Kommentit (37)

  1. Kkartio

    Käsittättömän eriäviä nenäarvioita tuotteesta täällä kommenttiboksissa! Itsehän juoksin kipeänä kauppaan hakemaan tekemistä, eli lankaa, ja samalla harhauduin kävelemään Säästöporssin puteliosastolle ja pakkohan oli tuo Hydralock ostaa, kun täällä niin kovasti kehuttiin. Illalla petiin mennessä kävin rasvailemaan ja ylläri ei ollutkaan ihan niin positiivinen : rasvahan haisee ihan väljähtyneeltä, kovin maltaiselta oluelta, YÖK. 

  2. Nimetön

    Kkartio: Voi, hajuasioista ei kyllä voi kiistellä. 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *