Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ötököitä kökötöitä…

Kuka inhoaa hyttysiä?

Minä!

Kuka inhoaa hyttysmyrkkyjen hajuja jo melkein enemmän kuin hyttysiä?

Minä!

Kuka on keksinyt minun kaltaisilleni ihmisille loistavan tuotteen?

Berner!

Berner on kehittänyt voidemaisen hyttyskarkoitteen, joka on hajuton. Ei siis hajusteeton vaan nimenomaan hajuton. Ja sitä tämä tosiaankin oli!

Tutustuin tähän tuotteeseen kaverini luona, sillä itse mökkeilen ja liikun luonnossa niin vähän, etten hyttyskarkotteita pahemmin tarvitse, mutta jos niitä tarvitsisin, metsästäisin ehdottomasti tätä käsiini!

Jos siis liikut alueilla, joissa hyttyset, paarmat ja punkit voivat olla mahdollinen ärsytystä aikaan saava ilmiö, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Tuotteen vaikutus iholla kestää 4-6 tuntia, jonka jälkeen ihon voi jälleen voidella uudelleen. Harmi, ettei tuoteseloste pitänyt sisällään INCI-listaa, sillä se olisi kiinnostanut minua kovasti.

Sarjaan kuului myös roll-on samalla idealla, mutta siinä missä voide ei tuoksunut tai haissut minun nenääni yhtään millekään (ei siis millekään!), tuli roll-onista pieni bensa-aseman hajua muistuttava tuoksahdus (joka toki voi iholla haihtua).

Hinnoista minulla ei valitettavasti ole mitään tietoa, mutta eivät kai tällaiset nyt kovin suurissa summissa voi liikkua?

Ovatko Freet tuttuja jollekin? Varsinaista kosmetiikkaahan nämä eivät tietenkään ole, mutta linkitän ne kosmetiikkaan toteamalla, ettei hyttyskarkoitteen haju voi enää pilata hajuvetesi hajua sekoittumalla siihen. (Ai miten niin et käytä mökillä hajuvettä?)

Mukavia mökkisäitä niille, jotka mökkeilystä nauttivat!

Kommentit (27)

  1. norppa

    Acon valmistamana saa apteekeista tuoksutonta hyttyskarkoite rollonia ja suihketta. En muista nimeä tarkkaan, mutta oranssit purkit. Inhoan kans niitä hajuja, ja lisäksi kaupunkilaisena saan pienestäkin pistosta kamalta paukamat 🙁

    Myös Offin (?) aloe vera-versio on kelpo, ei haise pahalle. Viime kesänä Lapissa anoppi tuota tarjosi, kun metsään mentiin. Epäilin eka, kun ne haisee, mutta eipäs haissut tuo 🙂

  2. Nimetön

    norppa: Kiitos vinkeistä! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *