Ota lämpöö

Sain aikapäiviä sitten blogini kautta kokeiltavikseni Aussien Take The Heat -linjan shampoon, hoitoaineen ja jätettävän hoitosuihkeen ja nyt kun kaikki kolme vihdoin loppuivat, voisi olla sopiva hetki ilmaista näistä muutamat mielipiteet teille.

Näiden ideana olisi nimen mukaisesti suojata hiuksia föönin ja suoristusrautojen aikaansaamalta kuumuudelta. Tokihan sen jo järkikin sanoo, ettei poishuuhdeltavasta shampoosta tai hoitoaineesta voi hiuksiin sen suurempaa lämpösuojaa jäädä, mutta eivät nämä silti ihan täysiä suseja ole.

Shampoo on mainio tuote, mikäli tukka on taipuvainen pörröisyyteen ja/tai karheuteen. Shampoo on siloittava ja jättää jo yksinäänkin tukan melko selväksi ja sileäksi. Tämähän tietysti vain kertoo siitä, että shampoo on ladattu siloittavilla aineilla niiden kärkijoukossa silikonit, eli pörröinen ja karhea tukka voi hyötyä tästä paljonkin. Käytännössä tukasta tulee helpommin kammattava ja sileämpi, mutta mikäli hiuksesi rasvoittuvat helposti, ei tämä silloin välttämättä enää olekaan ideaalinen tuote.

Omassa tukassani tämä toimi aina parin pesun verran, mutta sen jälkeen tukkani kaipasi aina jotain hieman pesevämpää taas väliin. Muuten tukka nimittäin jää melko lättänäksi…

Sarjan hoitoaine oli tehokkaasti takkuja kesyttävä ja tukkaa siloittava. Hiukset jäivät sen jäljiltä pehmeiksi ja sileiksi, mutta mikään supertehokas hoitaja tämä ei ole ja sen vaikutus perustuikin lähinnä hiusta välittömästi siloittaviin silikoneihin.

Itse en ole silikonien tuomitsija ja jos tukkaa aina välillä ihan oikeasti hoitaakin muilla aineilla, voi tämä olla oikein mukava kaveri tuomaan sileyttä tukalle.

Kolmas kokeilemani tuote oli sarjan jätettävä hoitosuihke, josta en hölmöyttäni näköjään ollut muistanut ottaa kuvaa ennen sen tyhjentyneen pakkauksen hävittämistä.

Hoitosuihke oli tavallinen hiuksia selvittävä suihke, joka ei varsinaisesti ollut mikään hoitava vaan jälleen lähinnä vain hiusta siloittava ja takkuja avaava spray. Kätevä tuote takkutukille ja pörröisyydestä kärsiville, muttei mikään ihan mieletön tapaus minusta.

Minua nämä eivät siis ihan täysin sytyttäneet, mutta se voi johtua siitä, että minusta tuotteiden konsepti oli jo valmiiksi vähän hassu ja mahdoton eikä tukkani niinkään kaipaa näiden jättämän jäljen tyyppistä jälkeä. Onneksi sarjalta kuitenkin löytyy myös tuotteita ja esimerkiksi sarjan tuuheutta tuovat Aussome Volume (ent. Real Volume) tuotteet ovat olleet tukalleni mitä parhaimpia.

Millaisia Aussie-kokemuksia teillä on meille jaettavina?

Kommentit (8)
  1. Yhdet purkit käytin. Shampoo, hoitoaine ja 3min tehohoito. Tykkäsin!

    Minulla on paksut, kiharat ja päältä kuivahkot hiukset ja nämä toimi (värjätyille hiuksille). Täytyy ostaa lisää, kunhan pääsen "oikeaan" kauppaan.

  2. Hei tuli mieleeni, että jossei silikonit tms silottavat tuotteet oo hyväks rasvaselle tukalle niin millaset ainesosat tai tuotteet olisi hyväksi? Mun hiukset on aina ollu aika rasvottuvat, mutta nyt varsinkin kun olen antanut hiusten kasvaa pitkiksi hiukseni rasvoittuvat helposti ja käytännössä joudun pesemään hiuksiani päivittäin eikä kuivashampoostakaan tunnu olevan kuin hetkellinen apu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *