Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

OT, mutta suosittelen!

Tämä on aivan totaalisen random-luokituksen saava postaus, mutta halusin jakaa asian kanssanne silti siitäkin huolimatta, että se menee totaalisesti oman blogini aihepiirin ulkopuolelta.
Nyt kun olen nimittäin muuttanut uuteen asuntoon ja sisustanutkin sitä, halusin asuntoni seinille tauluja, joilla on minulle jokin erityinen merkitys. Toisin kuin vanhoissa asunnoissani, joissa rakastin kosmetiikkajulisteita, tahdoin nyt esille kuvia, joiden taustalla olisi minulle tärkeä tarina. Halusin, että kun katson tauluja, en näe vaan omaan sisustusmakuuni valikoimiani kuvia ja huoneiden värimaailmoihin sopivia kuvia vaan muistaisin tarinat ja hetket niiden takaa.
Alkuperäinen suunnitelmani oli teettää itseotetuista valokuvista suuria kuvia ja kehystää ne, mutta sitten törmäsin viime viikolla minulle aivan uuteen juttuun. Itseotetuista valokuvista voisi nimittäin vaivatta teettää canvas-tauluja!
Klikkailin pitkin nettiä ja päädyin viime perjantaina tilaamaan kaksi taulua, jotka noudin tänään postista. 40 x 61 cm kokoiset pehmeälle canvaalle printatut taulut ovat minun silmääni ainakin hyvällä jäljellä tehtyjä ja juuri sitä, mitä hain.
Nyt taulut odottavat olohuoneen ja makuuhuoneen lipastojen päällä lopullista päätöstä paikoistaan ja olen niihin enemmän kuin tyytyväinen. Niiden kuvat on itseasiassa otettu toissaviikonloppuisella Osloon suuntautuneella reissulla eivätkä ne tosiaan ole vain mitä tahansa tauluja vaan nyt myös hyvin henkilökohtaisia kuvia.
Syy, miksi kerron asiasta on se, että minusta nämä ovat myös aivan ihana lahjaidea tai sitten ihan vaan ihana tapa saada omista valokuvista sisustuselementtejä. 
Toinen syy, miksi kerron tämän on se, ettei homma edes maksa maltaita. Tuollainen 40 x 61 cm taulu nimittäin kustansi 20,90 euroa kappale, eli oikeastaan saman verran kuin mitä vastaavan kokoinen satunnaisella kuvalla varustettu taulu sisustusliikkeessäkin maksaisi. 
Ja tiedättekö, miksi ennen kaikkea kerron tästä juuri nyt? Huomasin, että koodilla FITDALE70 saa -70% ensimmäisestä (max sadan euron) tilauksesta vielä huomisen 1.3.2014 ajan! Edit. Pöh, koodin voimassaoloaika päättyi aamulla. :/

Omat tauluni on tilattu juurkin täältä Photoboxista* ja olin todella tyytyväinen nopeaan palveluun. Tilasin taulut tosiaan viime viikonloppua vasten ja sain maanantaina ilmoituksen siitä, että paketti on lähdössä! Ilmeisesti Ruotsista kulkeutuva paketti oli tosiaan perillä luonani tänään perjantaina, joten varsin ripeää ja hyvää toimintaa!

Kuka muu innostuu ajatuksesta, etteivät kodin taulut olisikaan tusinatavaraa vaan henkilökohtaisia, muistoja mieleen tuovia kauniita esineitä?
*Affiliate-linkki

Kommentit (19)

 1. Mary-jane

  Mielettömän kauniita! Olen joskus harkinnut näitä, mut en sitten vaan oo uskaltanut tilata. 🙂 Nyt varmaan rohkenen, kun oon saanu kuulla positiivisia kokemuksia.

  1. Marisa

   Tuo on ihana idea. 🙂 Itse en ole tilannut tauluja omista kuvista, olen tilannut vain seinäkalenterin. Mun taulut on kaikki ihan kaupan tusinatavaraa. Mutta itse asiassa toissapäivänä näin ystävälläni upean ison taulun, joka oli otettu hänen ja miehensä häämatkalla, ja minusta idea oli aivan mieletön. Haluaisin itse myös jonkun vastaavan. 🙂

   1. virve

    Juuri tuollaiset muistoja mieleen tuovat taulut ovat mahtavia! 🙂

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *