Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ostolakossa Instagramissa

Olen herännyt aivan uuteen maailmaan ostettuani itselleni Samsungin uuden Galaxy S4 -älypuhelimen.
Kuva.
Olen ollut älypuhelinten maailmassa jo kaksi vuotta Samsungin ansiosta enkä enää voisi kuvitellakaan vetäytyväni hommasta, joten tämä uusi ”elämänkumppani” (puhelimen näytöllä lukee automaattisesti niin!) oli todella mieluisa.
Uusi puhelimeni tuo elämääni paljon ekstraa, mutta teidän kannaltanne selkein ekstra näkyy blogini oikeassa sivupalkissa. Lisäsin nimittäin itseni vihdoin Instagramiin, jossa kaikki muut tutut ja tuntemattomat vaikuttavat jo olevan, mutta jonka maailma on ollut minulle toistaiseksi vielä vieras hunolaatuisia kuvia ottaneiden puhelimieni vuoksi. Nyt kun puhelimeni kamera kuitenkin on laadultaan huomattavasti aiempaa parempi, päätin minäkin siirtyä tähän moderniin Instagram-aikaan blogini puolella.

 

 Instagramissa vilahtelee kuvia elämästäni muutenkin kuin kosmetiikan osalta. Sinne päätyy toki minua kiinnostavia kauneudenhoitoon liittyviä kuvia, mutta varmasti myös paljon muuta. Instagram onkin tavallaan tämän blogin backstage, josta voi vilkuilla, mitä kulisseissa tapahtuu ja johon ilmestyvistä asioista saattaa mahdollisesti olla tulossa juttua myöhemmin, mutta joista ei välttämättä tulla näkemään varsinaista juttua blogini puolella koskaan. 
Instagramissa voivat vilkkua kosmetiikan lisäksi niin ruoka, vaatteet, laukut, kengät kuin ihan mitkä tahansa muutkin asiat.
Instagram on täynnä fiiliskuvia,  ihania ja tärkeitä hetkiä, erilaisia tunnetiloja ja kaikkea sellaista, mitä en edes välttämättä sen enempää selittele.
Kirjoitan blogipostauksiani niin suureksi osaksi ajastettuina työrytmini vuoksi että on mukavaa saada aina välillä julkaista jotain reaaliajassakin!
Minua voi seurata Instagramissa @joiedevirve (tajusittehan sanaleikin!) ja pyydän jo valmiiksi anteeksi, jos homma ei heti mene ihan putkeen. Minä vasta opettelen!
Käytättekö te Instagramia?

Kommentit (17)

 1. Anonyymi

  joie de vivre = joy of living = vapaasti käännettynä elämän ilo

  joie de viRve = virven ilo tms. miten sitten halutaan kääntää:D

 2. Anonyymi

  En tajuu? 😀

 3. -m-

  Liityin seuraajiin (ankyrahippi). Itse päivitän kuvia suht harvoin, mistä nyt sattuu (ruokia, lainakoiria, sälää – jos kuvistani jokin sattuisi sinua kiinnostamaan, niin se saattaisi olla akryylikynsikuvat).

  • virve

   Täytyy tutkia, kiitos vinkistä! 🙂

 4. Anonyymi

  Ok, onhan tää ihan kiva lisä. Olis kuitenkin kiva että ennen kaikkea tämmöstä ylimääräistä sälää panostaisit kysymysten vastaamiseen, tuntuu turhauttavalta kysyä kymmentä kysymystä joista yhteenkään ei saa vastausta:/ Mun mielest blogin ideaan kuuluu että lukijoiden kysymyksiin vastataan. Varsinkin kun kommenteja on postauksessa ehkä max 10, joissa ehkä kahdessa kysymys…

  • virve

   Ehkäpä tähänkin nyt saadaan muutosta kun vastailukin sujuu puhelimella helpommin. 🙂

 5. Mimi

  Ite oon kans ihastunut instagramiin! monet valittelee että se on vaan hip-tyylittelyä mutta kyllä mä ite mielummin katon niitä "hip" kuvia kun tavallisia, tylsiä kuvia 🙂 Kivoja kuvia sullakin!

  -mimi

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *