Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ostolakkokirppis aukeaa!

Kaikilla meistä on jonkunlaisia unelmia koskien omaa tulevaisuutta. Unelmat voivat olla realistisia ja toteutettavissa olevia tai pelkkiä epärealistisia haaveita, mutta niiden miettiminen voi kannustaa elämässä paljon eteenpäin.
Totuus on myös se, että välillä unelmiin kiinnipääsemiseksi on tehtävä uhrauksia ja luovuttava muista asioista joidenkin toisten asioide saavuttamiseksi.

Jaksan aina uudelleen ja uudelleen jauhaa siitä, kuinka tahtoisin elämäni mahtuvan yhteen matkalaukkuun. Mutta kuinka paljon loppujen lopuksi teen asian eteen mitään? Aivan. Melko vähän siihen nähden, mitä minun pitäisi tehdä.

Päätin, että nyt on aika alkaa tosissaan juosta unelmien perässä ja haaveista on tehtävä totta.

Avasin Ostolakossa.comin ohelle Ostolakkokirppiksen, jonne laitan tavaraa myyntiin pikkuhiljaa. Kyytiä tulevat saamaan niin ylimääräiset korut, kosmetiikat, vaatteet kuin asusteetkin ja saa nähdä, mikä muukin vielä kenties. Prosessista tulee pitkä ja tuskainen, mutta eiköhän se lopulta palkitse.

Voit siirtyä kirpputorille TÄSTÄ ja löydät sieltä tarkemmat ohjeet kaupankäyntiin.

Alkurykäisynä myyntiin lähtevät pikkuhiljaa korut. Ensimmäisessä erässä mukana on Guessin koruja ja edullisempia kaulakoruja. Lisään tuotteita myyntiin sitä mukaa kun kerkeän.

Toivottavasti innostutte ideasta ja teette löytöjä!

Kommentit (10)

 1. Anonyymi

  minä: Eikö Virve jossain postauksessa ole jo kertonutkin että on jo perustanut toiminimen, joten varmaan verotushommat hoituu sitä kautta?

 2. virve

  Anonyymi: Valitettavasti minulla ei ole mitään hajua, mistä korut on tehty. :/

  Mokkis: En ole kyllä törmännyt, mutta söpö idea. 🙂

  SaraJana: Joo, päätyi sittenkin lopuksi huutokaupaksi ja nimi jäi kirppariksi, mutta menköön nyt noin. 🙂

  minä: Eihän kukaan normaalistikaan kirpputorimyynneistään maksa veroja? Tuotteet ovat kuitenkin omia vanhojani eikä tässä käydä kauppaa uusilla tuotteilla, joilla tehtäisiin jälleenmyyntiä. 🙂

  Niamh: Katsotaan, jos tulee hutiostiksia. 🙂

  Anonyymi: Tosiaan toiminimellä pyörii, mutta tämä tapahtuu yksityishenkilön nettihuutokauppana, eli ei ole yritystoimintaa kuten esim. uusien tuotteiden jälleenmyynti olisi. 🙂

 3. Agatha
 4. minä

  ahaa, kiitos tiedoista 🙂 ei tosiaan ollut aavistustakaan niin piti kysy kun mietitytti 😀 tiedä vaikka itse innostuisin tuolta jotain huutamaan… 😉 ja vaikka onkin huutokauppa niin ostolakkokirppis kuulostaa paljon kivemmalta kuin ostolakkohuutis 😀

 5. Anonyymi

  Hei! Todella ihana idea! Odotan innolla kosmetiikkatuotteiden ilmestymistä myyntiin! Jos ne eivät sovi sinulle niin varmasti se sopii jollekkin muulle ja kierrätys on loistava juttu ettei tuotteet ainakaan roskiin mene.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *