Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Oribe: Could it be this perfect?

Sain blogini kautta testattavakseni minulle aivan uuden ja tuntemattoman hiustuotesarjan tuotteita ja koska uusi on aina kivaa kokeiltavaa, hyppäsin ilomielin leikkiin mukaan.
Tuotemerkki on Oribe ja sain kokeiltavikseni merkin kuivashampoon sekä värjätyille hiuksille tarkoitetut hoitoaineen ja shampoon.
Olin lukenut tuotteista paljon hehkutusta etukäteen, joten odotin niitä kovasti. Olin myös nähnyt netistä kuvat kauniista pakkauksista, joten suunnittelin jo mielessäni etukäteen, kuinka kauniilta ne hyllyssäni näyttäisivät.
Koska aina on kuulemma kuitenkin outoa tai vähintäänkin epäilyttävää, mikäli bloggaaja on täysin tyytyväinen ilmaiseksi saamaansa tuotteeseen mainitsen heti, etten ihan täysin syttynyt tuotteiden pahvipakkauksille. Ne eivät mielestäni välitä ulospäin täysin tuotteiden laatua ja omien kokeilujeni perusteella nämä todellakin ovat Laatutuotteita isolla ällällä.
Jos nämä pahviset ulkopakkaukset eivät kolahtaneet minuun niin niiden sisältä löytyvät putilot kyllä kolahtivat sitten sitäkin enemmän. Näin kauniit pullot kelpaa todellakin jättää kylppäriin esille!
Värjättyjen hiusten Shampoo for Beautiful Color olisi kuulemma todella riittoista ja pienellä määrällä pääsisi pitkälle. Koska käytän päivittäin muotoilutuotteita, olen tottunut vaahdottamaan hiukseni aina kahdesti saadakseni kaiken mahdollisen ylimääräisen hiuksistani pois ja niin minua nytkin kehotettiin tekemään. Ensimmäinen pienellä määrällä shampoota tehty vaahdotus kuulemma poistaa pintajännitteen hiuksista ja toisella kerralla shampoo vaahtoaa sitten jo paremmin. Ja juuri niin tämänkin kanssa tapahtui. En todellakaan tarvinnut shampoota kuin kaksi pientä nokaretta mikä oli hämmentävää tällaiselle lotraajalle.
Hyvin vaahdottuva shampoo tuntui pesevän hiukseni hyvin puhtaiksi, muttei ollut niille yhtään liian pesevä kuitenkaan. Itseasiassa tässä oli täydellisen optimaalinen koostumus saamaan hiukset puhtaiksi, muttei liian narkuviksi ja silti pehmeiksi, muttei liian lättäniksi. Tuoksukin oli mukavan ylellinen eikä kuitenkaan liian voimakas.
Saanko jo heti sanoa, että rakastuin tähän hoitoaineeseen päätä pahkaa ja että se ihan oikeasti tuntui hiuksissani parhaalta koskaan käyttämältäni pikahoitoaineelta? Sanon vaikken saisikaan. Tämä oli aivan täydellisen tuntuinen.
Olen myös hoitoaineläträäjä ja pruuttaan sitä helposti ulos tuubista hieman reilummalla kädellä. Tämänkin kanssa lupailtiin viinirypäleen kokoisen määrän riittävän ja olen nyt yrittänyt malttaa pitää määrän siinä ja itseasiassa jopa vähemmässäkin saaden silti aivan loistavia tuloksia.
Tämä hoitoaine todellakin on ollut hiuksilleni paras mahdollinen kaikella tapaa. Conditioner for Brilliance and Shine todellakin tuntuu hoitavan hiuksiani jättäen ne aivan uskomattoman silkkisen sileiksi ja pehmeiksi (minkä tuntee jo huuhteluvaiheessa) ja vieläpä ilman, että se lätsäyttäisi hiuksiani yhtään. 
En ihan tosi ole varmaankaan koskaan saanut samalla kertaa näin sileänä kiiltäviä ja pehmeitä hiuksia, jotka pysyvät silti ryhdikkäinä eivätkä tunnu liian lähmäisiltä. Uskomatonta!
Kokeilin myös merkin ”kuivashampoota”, joka sekin tulee tyylikkäässä pullossa. Tämä tuote on jälleen näitä kuivashampoon ja tekstuuria antavan tuotteen välimaastoon menijöitä, joka on muuten kuulemma saanut Trendi-lehden Vuoden valinta- palkinnon sekä nimetty vuoden täydellisimmäksi kuivashampooksi Trendi Loves -kilpailussa.
Tämä jättää hiusten tyveen puhtaan tunteen, muttei näy hiuksissa yhtään. (Ei siis yhtään ja muistakaa, että tätä kirjoittelee hiuksiaan mustalla värjäävä neito.)  Tällä ei jää tyveen yhtä teksturisoitu tunne kuin volumesuosikillani Batisten XXL-volume Dry shampoolla, mutta pientä ryhdikkyyttä silti. Omassa tukassani optimaalisimpia tuotteita ovat yhä edelleen hiupuuterin tyyppisen spray-tuotteet, mutta ymmärrän täysin, miksi tämä on saanut kehuja. ”Kuivashampooksi” tämä nimittäin todellakin on loistava.
Jos sanoin pieneksi negaatioksi tuotteiden pahvipakkaukset, on hinta sitten ehkä toinen sellainen. 
Shampoo ja kuivashampoo kustantavat kuulemma n. 42 euroa kappale ja hoitoaine n. 52 euroa, eli nyt puhutaan todellakin hiustuotteiden luksuksesta. 
Toisaalta aloin miettiä itse vakavasti, sijoittaisinko 52 euroa hoitoaineeseen sen loputtua ja tulin siihen tulokseen, että tässä tapauksessa voisin kyllä sijoittaakin. Hoitoaine kun todellakin tuntuu riittoisalta ja käytössä niin täydelliseltä, että jos en olisi jatkuvasti kohti uusia tuoteseikkailuja kohti kulkeva ihminen, voisin jumittua tähän hyvinkin pitkäksi aikaa. Jättäisin vaan ne turhat ja ylimääräiset hiustuotekokeilut tekemättä ja ostaisin samalla rahalla tämän täydellisen tuubin.
Tällä hetkellä näitä ihanuuksia pääsee ostamaan Helsingissä kampaamo Loistosta ja Tampereella ja Hämeenlinnassa Glowhairista ja Bläkistä. Verkossa tuotteita voi ostaa Glowhairilta tai Hiustuotteet.fi -sivustolta.
Onko joku teistä sattunut tekemään tuttavuutta merkin kanssa? Missä teillä menee kipuraha hiustuotteiden hinnoissa?

Kommentit (13)

 1. tintti

  Kyllä mulla menee kipuraja hiustuotteissa 20€ pinnassa ja silloinkin täytyy olla aika ihmeainetta. Itse kun en kovin nirso ole hiustuotteissa, joten se marketin toiseksi halvin shampookin toimii loistavasti. Kuivashampoo kuulostaa houkuttelevalta, mutta jos pääsen hyvään tulokseen n. 4€ tuotteella, en todellakaan pistäisi kymmenkertaista summaa vaikka olisikin kuinka hyvä 😀

 2. Sonia

  Mulla ei taida olla kipurajaa. Okei, tilin saldo plus luottokortin limiitti on kipuraja. Että niitä päiviä odotellessa, kun joskus palkkani on isompi… 😀 Mutta ei, ei ainakaan 50 euroa hiustuotteesta ylittäisi kipurajaani, jos todella olisin ihastunut pakkausdesigniin, merkin filosofiaan tai johonkin ylipaljon. Toisaalta olenkin harrastaja, katson osan hinnasta olevan sijoitus harrastukseen. 🙂

  Tulee ihan mieleen Diorin Hypnotic Poison tosta shampoosta!

 3. pihi :)

  Kymmenesosa noiden hinnasta tai max 10 euroa/kpl olisi järkevä hintataso hiustuotteesta kuin hiustuotteesta, vaikka kalliimmalla mennään tälläkin hetkellä, talvi kun on.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *