Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Onnellisten huulien rasva?

Posti oli jo jonkun aikaa sitten toimittanut minulle blogikokeiluun Blistexin Happy Lips -huulirasvoja ja sain vihdoin aikaiseksi tutustua niihin tarkemmin.

Happy Lips

Myönnettäköön, että en ihan oikeasti ole millään tavalla enää mitään Happy Lips -kohderyhmää… tai ainakaan en itse koe olevani. Nyt kun ikämittari kääntyy seuraavaksi jo kolmeenkymmeneen, saan ihan oikeasti jo vähän alkaa heitellä tätikorttia esiin ja todeta, että söpöt makuhuulirasvat eivät oikeasti ole niitä tuotteita, joihin kiinnittäisin ensimmäisenä huomioni. Vaikka katselenkin jo pihalla mekastavia teinejä ikkunasta mummomaisen paheksuvasti yritän silti pitää nuorekkuudestani kiinni vaikka edes nuorisolle suunnattuja huulirasvapuikkoja kokeilemalla.

Happy Lips

Sävytön Mango-puikko oli todellakin täyttä mangoa. Huulia mukavasti kosteuttava ja niillä miellyttävältä tuntuva huulirasva tuoksui suorastaan karkkimaisen pistävästi mangolle ja sai minut muistamaan, että en ehkä ihan oikeasti ole sitä näiden pääkohderyhmää. Koska huulirasva kuitenkin hoiti huuliani hyvin, tyydyin käyttämään sitä iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja viis veisaamaan siitä, että jätin hyödyntämättä tuotteen aurinkosuojakertoimen.

Happy Lips

Myös sävytön mansikkapuikko oli minulle hieman liikaa päiväkäytössä kuten epäilisin sen olevan myös useimmille muillekin, joita on lapsena huijattu juomaan vaaleanpunaista antibioottia väittämällä sen maistuvan mansikalle. Sillä äklöesanssilla ei minusta ihan suoraan sanottuna ole kovinkaan paljoa tekemistä oikeiden mansikoiden tuoksun tai maun kanssa…

Happy Lips

Kaksi ensimmäistä puikkoa eivät siis oikein tavoittaneet kohdallani kohderyhmäänsä, mutta kaksi muuta saivat minut yllättymään ja jopa innostumaan positiivisesti. Shine Like Paris -puikko näytti sävyttömältä, mutta toi huulille kaunista, valoaheijastavaa hohdetta, joka sopi kyllä tätimäiseksi kääntyneeseenkin makuuni.

Happy Lips

Huulirasvan BonBonin Kaatissäkki-karkkipussia muistuttava makea tuoksu ei alkanut häiritä nenääni, joten puikko on ollut osa tämän hetken vakiovarustustani ja sitä on ollut helppo sipaista huuliin vähän joka käänteessä. Kosteuttava ja pehmentävä koostumus liukuu huulille todella miellyttävän tuntuisena ja jättää niille miellyttävän tunnun.

Happy Lips

Puikon valoaheijastavat, hienojakoiset shimmerit luovat luonnollisen lopputuloksen ja tuovat huulille kevyttä vaaleutta.

Happy Lips

Toinen kevyen efektin huulille tehnyt suosikkini oli Ready fo New York -puikko, joka puolestaan toi huulille luonnollisen punertavan sävyn.

Happy Lips

Myös tämän puikon huulille sulava koostumus levittyi miellyttävän ohuena ja muistutti tällä kertaa tuoksultaan enemmän BonBonin Hurlumhej Mixin pehmeiden karkkien tuoksusekoitusta. Pidin siitä, kuinka sävytetty puikko suli huulille ja kuinka luonnollisen näköisen lopputuloksen se niille loi.

Happy Lips

En ole varsinaisesti huulirasvapuikkoihmisiä (erilaisia huulirasvapuikkoja joka paikkaan hamstraavat ihmiset ovat minusta ihan oma ihmistyyppinsä), mutta nämä kaksi sävyllistä Happy Lips -puikkoa ovat löytäneet viimeaikoina toistuvasti tiensä huulilleni ja tuoneet niille helpotusta pakkasten keskellä sekä toimineet loistavina apulaisina aamuväsynyttä lookkia ja iltapäivänuutumusta ulkoisesti elvyttäessä.

Happy Lips
Mikä on teidän suhtautumisenne huulirasvapuikkoihin? Kuluuko niitä paljon? Käytättekö sävyllisiä vai sävyttömiä?

Kommentit (4)

 1. Tuuli

  En ole huulirasvoja tarvinnut sen koommin kun muutin etelaiseen maahan. Hyva huulipuna paivalla (tamanhetkinen suosikkini Shiseido Perfect Rouge) toimii paivalla ja yoksi silmanymparysvoidetta huulille. Tosin tuo Paris-kimmellys ja miksei nuo viimeisimmatkin saattaisivat olla kokeilun arvoisia…

 2. Sirpale

  Samaa ”täti-ikäluokkaa” sitä täälläkin ollaan! Yksi taitaa löytyä reenilaukun pohjalta…joskus siis käytössä ja saisikin jo loppua! Huulirasvaa en ole koskaan käyttänyt…

 3. NGal

  Apteekeissa myytävä ACO on aivan loistava puikkohuulirasva, päihittää monet kalliimmat (Vichy etc…) eikä maksa kuin 3€ risat.
  Myös luonnonkosmetiikan alueella olen löytänyt hyviä vaihtoehtoja, mutta jos talvella ei mikään tahdo riittää, niin Karkkipäivän Sannin antama vinkki Ceridal lipogeelistä huulivoiteena oli helmi!

 4. Tingeling

  ACON sininen on vakkari käytössä. Mutta kyllä minulta löytyy aika monta sävytettyä huulirasvaa, monelta merkiltä. Baby Lipsejä suurin osa. Käytän niitä aina kun Lumenen Valon leikki ei ole huulilla, vaikka joskus kyllä laitan senkin päälle 🙂
  Niin ja ”täti-ikäinen” täälläkin 🙂
  btw musta tuli täti 14-vuotiaana ;D

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *