Onko pakko natista?

Joukossanne on varmasti niitä, jotka tykkäävät käyttää kasvoillaan puhdistustuotteita, jotka tekevät suorastaan nitisevän natisevan puhdasta jälkeä iholle. Itse en todellakaan kuulu tällaisten tuotteiden faniclubiin, mutta koska jemmoihini on eksynyt yksi tällainenkin tuote, tahdon tietysti esitellä sen teille. Ihan vaan, jotta kuvailemastani lopputuloksesta nauttivat löytäisivät tuotteen ja jotta muut puolestaan osaisivat välttää kysesitä tuotetta.

Kyseessä on siis Shiseidon The Scincare -linjan Extra Gentle Cleansing Foam, jota en sen nimestä huolimatta missään tapauksessa nimittäisi mitenkään erityisen hellävaraiseksi. Sanat ”cleansing” ja ”foam” kyllä pätevät sitten sitäkin paremmin.

Kyseessä on siis voidemainen meikin- ja ihonpuhdistustuote, joka on käytössä hyvin riittoisaa. Tuotetta riittää yhdellä käyttökerralla herneen kokoinen nokare, joka vaahdotetaan kosteuden käsien välissä (tai fiinimmin pienessä kupissa kasvoharjan kanssa), jolloin tuote muuttuu runsaaksi ja pehmeäksi vaahdoksi. Tällä vaahdolla kasvot sitten pyöritellään läpi ja huuhdotaan lopuksi vedellä, jonka jälkeen sitten muuten todellakin on PUHDASTA!

Vaahto on sen verran pesevää, etten ehdottomastikaan suosittele tätä silmämeikinpoistamiseen tai muutenkaan silmänympäryksille.

Nappasin vaahdon työpaikkani puhdistusrepertuaariin sitä sen kummemmin ennen ostopäätöstä kokeilematta. Kuvittelin nimittäin INCI:n perusteella, että tuote olisi varmasti pesevä, mutta hellävarainen.

No joo, ei sitten tosiaankaan ollut glycerinistä ja muista huolimatta. Itse olen käyttänyt tätä kaksoispuhdistuksen toisessa vaiheessa ja aamuputsarina.

Suomessa tällä tuotteella taitaa olla hintaa hieman alle 40 euroa, mikä voi toki kuulostaa kovalta hinnalta puhdistustuotteesta, mutta koska tätä 150 ml tuubiin pakattua ainetta menee kerralla herneen kokoinen nokare, onkin tässä arviolta koko vuoden puhdistustarpeisiin ainetta.

Oletteko te kokeilleet Shiseidon puhdistustuotteita? Tai onko teillä kokemuksia sarjan muista tuotteista?

Kommentit (5)
  1. Ostin vuosi sitten muistaakseni Gloria-lehden suosikkilistan puijaamana erään Shiseidon putsarin. Hyvin riittoisaa, juurikin herneen kokoinen nokare piisaa, mutta auts! Kasvot kutistuvat jokaisen pesun jälkeen varsin epämiellyttävän tuntuisiksi. Siis ei pintakuivalle tai kuivalle iholle, ei.

  2. Ostin tämän muutama viikko sitten Arlandan kentältä (hintaa n. 25€). Putsausteho on loistava ja herneen kokoinen nokare todellakin riittää! Kasvot ovat kyllä natisevan tuntuiset tämän jälkeen… Varsinkin talvella tämä tuntuu liian raskaalta pesuaineelta, varsinkin kun iho on muutenkin superkuivana. En tiedä ostaisinko tätä uudestaan: luultavasti en.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *