Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

One Heck of a Blot!

Olen kahlannut blogissani viimeaikoina jo muutamia minulle rakkaan Soap & Glory -merkin meikkituotteita läpi saatuani niitä JT Beauty Outletista lähetyksellisen verran kokeiltavikseni
Kuten kerroin, pidin merkin kulmatuotteista, mutta meikkivoide ei ollut aivan minun juttuni. Onneksi kuitenkin merkiltä kokeilemani kivipuuteri palautti taas hieman horjahtaneen uskoni merkin meikkituotteisiin.
One Heck of a Blot (24,99€) on mattapintaa lupaava kivipuuteri, josta löytyy vain yksi universaali sävy, jonka pitäisi sopia kaikille.
Käytännössä puuteri lupaa olla väritön ja poistaa vaan iholta kiillon tehden siitä samettisen mattaisen tuntuisen. Juuri sitä, mitä minä puuteriltani tahdon!
Peilillä ja vipalla varustettu musta pakkaus on sopivan kokoinen. Vippakin vaikuttaa laadultaan ihan passelilta tehtäväänsä.
 
Ennen kaikkea puuteri kuitenkin on ihan oikeasti väritön tai ainakin tarpeeksi vaalea minun iholleni eikä se käytössä tummunutkaan siinä missään vaiheessa!
Täydellistä!
Ja samettisen mattaiseksi puuteri ihoni tosiaan jättikin. Iho tuntui lähes meikittömältä, mutta sopivan mattaiselta olematta kuitenkaan kuivan näköinen.
Kuvissa ihollani on alla ensin Soap & Gloryn meikkivoide, jonka kanssa käytettynä puuteri antoi ihon yhä jäädä heleäksi, mutta silti mattaisen tuntuiseksi.
Loppujen lopuksi näiden kahden tuotteen kombinaatio näyttääkin jo varsin hyvältä, eli puuteri antaa aiemmin hieman tuomitsemalleni merkin meikkivoiteelle jo paljon anteeksi.
Pidin puuterista suunnattomasti ja se jää takuuvarmasti vakiokäyttöön nyt kun olen vaihtanut laiskuuttani ja mukavuudenhaluisuuteni myötä irtopuuterini kivipuutereihin!
Oletteko te sattuneet kokeilemaan Soap & Gloryn kivipuuteria? Jos ette, niin suosittelen tätä lämpimästi ja varsinkin niille vaaleahipiäisille, jotka pelkäävät kivipuuterien tummumista ihollaan. Tämä ei nimittäin tummu mihinkään!
Ja arvaatte varmaan, että tahtoisin vielä kertaalleen muistuttaa teitä, että JT Beauty Outlet tarjoaa vielä tämän ja huomisen aikana tehtyihin tilauksiin mukaan matkakokoisen Soap & Glory -tuotteen kun vaan muistatte käyttää koodia Ostolakossa shoppaillessanne.
Postaus on toteutettu yhteistyössä JT Beauty Outletin kanssa, mutta bloggaaja ei hyödy yhteistyöstä taloudellisesti millään lailla.


Kommentit (5)

 1. Anonyymi

  Aika hintava

 2. Arja
 3. Anonyymi

  Minulle JT herjasi koodin vanhentuneen, kun viimeviikolla tein tilausta:(

 4. M

  Aika hintava tosiaan puuteriksi. Olisi ollut kiinnostavaa tietää miten hyvin se pysyi päivän mittaan? 🙂 Itselläni on sekaiho ja rasvaiset kohdat alkavat kiiltelemään jo parin tunnin sisään, vielä en ole täydellistä puuteria löytänyt apuun…

 5. Selina

  Ihana blogi, löysin vasta tämän ja jään kyllä lukijaksi samontein :)!

  http://selinacassandra.blogspot.fi/

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *