Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

OMG, Louboutin!

Tämän päiväinen ”uutiseni” ei ole enää mikään uutinen vaan oikeastaan jo kuukausia vanha tieto, jonka minä vaan olen missannut. Toivottavasti joukossanne on edes joku muukin tiedon missannut enkä ole ollut viimeinen ihminen, joka tästä kuulee.
Eli siis kaikkihan tietävät Christian Louboutinin klassikoiksi muodostuneet punapohjaiset korkokengät? Kalliita, mutta niin ylellisiä ja kauniita.
Mutta tiesittekö, että herra Louboutin laajentaa voitonmarssiaan kosmetiikan puolelle? 
Kyse ei ole vaan kosmetiikkabrändin kanssa yhteistyössä tehdystä kausikoelmasta vaan ihan oikeasti oman kosmetiikkamerkin lanseeraamisesta!
Toisaalta olihan se juuri punainen kynsilakka, joka inspiroi Louboutinin maalaamaan stilettojen kengänpohjat punaisiksi, joten vähintään kynsilakkoja tässä on tietysti odotettukin jo. Voin jo etukäteen ennustaa, että merkki varmasti lanseeraan sen täydellisen Loubotinin punaisen kynsilakan, josta tulee heti välittömästi kulttituote ja klassikko. Itse ainakin tahtoisin sen käsiini! (Enkä yhtään epäile, etteikö mätsäävää huulipunaakin löytyisi.)
Loubotinin meikit lanseerataan loppuvuodesta 2013 ja itse ainakin  odotan niiden ilmestymistä jo hullunkiilto silmissäni.
Entä te?


Kommentit (5)

 1. Miraauh

  Jos sitte ei oo luvassa oikean kirkkaan punasia lakkoja ja punia ja kaikkea muuta, olen ihmeissäni!

 2. Dara

  Iloksesi voin kertoa, että et ole koko läntisen pallonpuoliskon viimeinen, joka tästä asiasta kuulee. Minä nimittäin kuulin sen just äsken sinulta 😉

 3. Anonyymi

  mä odotan täydellisen punaista kynsilakkaa SEKÄ tietty täydellisen punaista huulipunaa! miten tämmöinen juttu on mennyt multa ihan ohi 😀

 4. Anonyymi

  Toivottavasti ei ole kalliita, mut pahoin pelkääm:( tiiäks yhtää hintahaarukkaa? oiskoha joku dior, lancome, chanel ja muihin luxuskosmetiikkaan, josta voin vaan haaveilla?:(

 5. everywomenforherself

  Ihan uus tieto myös minulle, mutta nyt odotan innolla! Toivottavasti tuotteet tulevat myös Suomeen nopeasti:)

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *