Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Omassa vara parempi?

Hankin syksyllä Lontoon meikkiputsarikseni englantilaisen Superdrug-kemppariketjun oman merkin Vitamin E Skin Care -linjan Hot Cloth Cleanserin.
Vaikka kokemukseni ketjun oman merkin tuotteista eivät superkevyen vartalovoiteen vuoksi olleetkaan kummoiset, palautti tämä uskoni merkin  tuotteisiin ja aion jatkossakin kokeilla niitä. Tämä tuote oli nimittäin ihastuttava!
Tuote on täyteläistä kuin paksuhko kosteusvoide ja se on tarkoitus levittää iholle ja poistaa siltä sitten mukana tulleella liinalla, mutta itse käytin tämän ilman mitään liinoja.  (Ilman liinoja ihan vaan siitä syystä, ettei kuivuva liina tällä hetkellä vain esteettisistä syistä sovi Lontoon asuntomme kylpyhuoneeseen…)
Kosteuttava ja pehmittävä koostumus levittyy iholle ihanasti puhdistaen iholta meikin ja huuhtoutuen jo pelkällä vedellä pois yllättävän hyvin. Itse käytin tätä ihonpuhdistuksessa iltaisin ykkösvaiheessa, eli pesin ihon tämän jälkeen vielä kevyellä puhdistusvaahdolla viimeistellen lopputuloksen. Tarvittaessa tällä sai samalla vaivalla pois myös silmämeikinkin.
Tuotteen koostumus on täynnä kaikkea ihanaa ihoa kosteuttavaa, pehmittävää ja hellivää ja tämän tuotteen kohdalla minua jopa suorastaan harmittaa olla koskaan mihinkään täysin tyytyväinen kosmetiikkakokeilija, joka ei voi milloinkaan ostaa samaa tuotetta uudelleen, vaan jonka on aina mentävä eteenpäin ja jatkettava uusien, mahdollisesti vielä parempien tuotteiden metsästystä. 


Vihjattakoon, että seuraavaksi ykkösvaiheen puhdistustuotteekseni olen jo löytänyt Bootsin valikoimista uuden kohtuuhintaisen puhdistusöljyn, jonka kokeilemista en malttaisi odottaa! 
Oletteko te sattuneet kokeilemaan tätä Superdrugin oman merkin putsaria tai onko teillä hyviä kokemuksia muista brändin omista tuotteista?

Kommentit (5)

 1. Maijastiina

  Nyt on ihan pakko hiukan avautua. Kävin tässä hiljan etsimässä uutta, kosteuttavampaa kasvoputsaria. Yleensä tutkin ensin netistä ja haen sitten tuotteen kaupasta, mutta nyt päätin, että palvelemassahan nämä asiakaspalvelijat täällä ovat. Tavaratalon myyjä esitteli minulle kaksi hyvin samantyyppistä putsaria, joista ei oikeastaan osannut sanoa mitään (ainakaan omatoimisesti). Tämän jälkeen hän totesi, että oikeastaan ihan kaikilta merkeiltä löytyy jokin putsari. Nii-i. Siksihän minä sen myyjän luokse menin alunperin, että hän osaisi esitellä minulle näiden eri merkkien ja tuotteiden eroja. Kerroin mielestäni kyllä aika tarkasti, minkätyyppistä tuotetta ja mille iholle olin etsimässä. Mitään lisäkysymyksiä en ainakaan saanut. Ymmärrän, että työssä ei aina olla niin kokeneita/koulutettuja, mutta olisihan tilanteessa sitten ehkä voinut konsultoida kollegaa tm.

  Päädyin lopulta ostamaan omatoimisesti tuotteen, jota olin jo aiemmin miettinyt ja josta olin lukenut kommentteja esimerkiksi täältä. Lopuksi vielä googlasin "Ostolakossa + vanulappu" löytääkseni parhaimman vanulappupussin. Myyjää en enää edes ajatellut vaivata tällä kysymyksellä.

  Vaikka kotonasi onkin (ollut) kosmetiikkavuoria, on silti ihan mieletön valttikortti, että myyjä on testannut ja tutustunut tuotteisiin. Sen huomaa erityisesti silloin, kun törmää näihin vähän toisenlaisiin myyjiin. Onneksi online-Virve palvelee myös muiden turhauttamia asiakkaita. 😉 Kiitos siis jälleen kerran!

 2. Aino

  Mulla on Superdrugin Vitamin E -sarjan yövoide, ja se on hoitanut kuivaa talvi-ihoa ihan tyydyttävästi, vaikka maksoi vain sen pari puntaa. Myöskin hiustuotteita on tullut Superdrugista kotiutettua ja olen ollut niihinkin tyytyväinen 🙂

 3. Anonyymi

  Tykkään hirmuisesti Superdrugin Tea tree -sarjan facial washista. Varmaan laadukkaampiakin tuotteita löytyy, mutta mielestäni puhdistusteho on ihan hyvä. Parasta kuitenkin on tuotteen vahvahko piparminttuisuus. Herättää kivasti aamulla! :>

  • Anonyymi

   Hei mulla ihan sama juttu. Tykkään oikeestaan kaikista sen sarjan tuotteista. Käytän niitä aina niinä aamuina kun ei vaan jaksais herätä…auttaa kummasti:D

 4. Hanna

  Ostin vuosi sitten reissulla Superdrugin just tuon Vitamin E -sarjan silmänympärysvoiteen ja kauhukseni huomasin sen sisältävän glitteriä vasta ostamisen jälkeen 😀 Käytettyä se tuli kuitenkin, vaikka tuntui että hohdan kuin Edward konsanaan. Se voide oli aika paksua koostumukseltaan ja sisälsi aurinkosuojan, minkä vuoksi sen silloin ostin.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *