Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ollaanpas täällä juhlakunnossa!

Sain viime vuoden puolella testattavakseni muutamia Yves Rocherin tuotteita, joita lupasin teille esitteleväni tarkemmin saatuani hieman käyttökokemuksia. Nyt olen käyttänyt loppuun yhden tuotteen ja toinenkin on lähtenyt käyttöön, joten lienee hyvä hetki aloittaa tarkemmat esittelyt.
Sain nimittäin kokeiluuni ihastuttavan näköiset Candied Mallows -linjan kimaltelevat suihkugeelin ja vartalovoiteen (jonka siis käytin juuri loppuun).
Vartalovoiteen kohdalla olin aluksi luullut, että vain itse muovinen pullo kimaltelisi enkä ollut tajunnut, että isot hopeiset hilehippuset todellakin olivat itse vartalovoiteessa eivätkä vain pullossa…
Söpössä pakkauksessa olevasta vartalovoiteesta ei tullut suosikkiani. Tuoksu ei ollut nenääni oikeastaan muuta kuin luokkaa ”välttämätön paha” ja vartalovoide oli koostumukseltaan kevyt eivätkä sen kosteustehot riittäneet iholleni ollenkaan.
Sinnittelin pullon loppuun, mutta en innostunut tuotteesta pahemmin.
Suihkugeeli näytti aivan ihanalta ja niin ylisöpön pikkutyttömäiseltä, etten voinut olla innostumatta sen ulkonäöstä. 
Tuoksu sopi suihkussa läträtessä ihan mukavasti, sillä se ei jäänyt iholle. Hilehippusetkin peseytyivät suihkun mukana pois.
Minulla on kuitenkin aivan erityinen asennevamma hilehippusia sisältäviä vartalo- ja hiustuotteita kohtaan, minkä vuoksi en oikeastaan voinut lämmetä näillekään. En vaan kestä sitä, kuinka isoja hileitä on sitten joka paikassa ja siellä täällä ja vähintäänkin aina nenässä, otsalla tai poskessa. En voi sietää sitä! Tämän vartalovoiteen kanssa ongelma oli pahimmillaan, sillä hileitä (isoja eikä vaan mitään pientä shimmeriä)  oli tosiaankin joka paikassa pitkin hyttiäni aina lakanoista työvaatteisiin ja lupasinkin itselleni, etten enää koskaan haksahtaisi yhteenkään hileitä sisältävään tuotteeseen.
Muita, jotka eivät innostu hiletuotteista? Tai puolestaan hileistä innostuvia?
Aiheeseen liittyen minun on myös pakko kertoa juttu, joka minulle tulee hilesuihkugeeleistä AINA mieleen…
Luin nimittäin ehkä noin 15 vuotta sitten Demi-lehdestä Megamokat-palstaa, jossa tarina kertoi tytön käyneen gynegologilla. Gynegologi oli ohimennen todennut puuhaillessaan, että ”Ollaanpas täällä juhlakunnossa!” ja tyttö oli jäänyt miettimään lausahdusta hämmentyneenä tajuttuaan kotona suihkussa käydessään pestyään alapäänsä glitterisaippualla ennen alapäätohtorilla asiointia… Juttu jaksaa hymyilyttää minua yhä vieläkin ja muistuu aina mieleeni.
Tutustun varmasti jatkossa mielelläni lisää Yves Rocherin herkullisilta kuulostaviin vartalovoiteisiin, mutta kaiken hileitä sisältävän jätän suosiolla väliin!

Kommentit (27)

 1. Dzinni

  *pyrskistä* Tästä tulee mieleen eräs viikonloppu useita vuosia sitten. Lauantai meni hummaillessa ja seuraavana päivänä (krapulaisina) ajattelimme illanpuoleen rentoutua siipan kanssa ahtautumalla samaan kylpymmeeseen shampanjan kera. Muistin yhtäkkiä Lushista ostetun ylenpalttisesti kimalteen peitossa olevan "bath bombin" ja sehän sitten nakattiin kylpyveteen kikatuksen säestyksellä.

  Yöllä nukutti hyvin ja aamulla minun piti mennä Sloughin kokoukseen ja hakea LHR:ltä pari Suomesta tulevaa tuoretta alaistani "neuvottelutaitoa oppimaan" kokoukseen mukaani. Mies lähti tapansa mukaan töihin Cityyn. Eli aikainen herätys molemmilla.

  Tuli vähän kiire aamuruuhkassa, kun pääsin lehtokentälle, tyrmistyneet alaiseni kommentoivat heti ensitöikseen hyvin varovaisesti ylen glitteristä ulkomuotoani, jota ei asiallisen musta jakkupukukaan pelastanut, päinvastoin. Ei kun vessaan putsaamaan sitä pois, mutta mitä enemmän sitä yritti pois hangata, sitä enemmän sitä tuntui ilmestyvän jostakin. Sitä oli siis IHAN joka paikassa, hiuksia ja kenkiä myöten.

  Puolenpäivän aikaan tuli mieheltä txt: "Did you manage to get rid of that **** glitter – I have it all over me!"

  Jees, en ole sen huvin jälkeen haksahtanut Lushin glittereihin. Todella esimerkillisen asiallinen pomo kun ilmestyy tuon näköisenä paikalle. Vastapuolella mahtoi olla hauskaa (no, pakko oli selitellä sitä hilettä jotenkin).

  1. Kat

   Olen itse lukenut aikanaan saman Megamokan ja se on samoin jäänyt mieleen. 🙂 Siitä ei tosin taida olla ihan 15 vuotta, sillä minun Demini ovat muistaakseni vuosilta 2003 – 2006.

   Hiletuotteet ovat kyllä aivan kamalia – en ymmärrä, miksi kukaan yli 14-vuotias haluaisi niitä käyttää. Onko se hile nyt kivaa edes siellä suihkussa?

   Vastaa

   Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *