Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Ollaanpas täällä juhlakunnossa!

Sain viime vuoden puolella testattavakseni muutamia Yves Rocherin tuotteita, joita lupasin teille esitteleväni tarkemmin saatuani hieman käyttökokemuksia. Nyt olen käyttänyt loppuun yhden tuotteen ja toinenkin on lähtenyt käyttöön, joten lienee hyvä hetki aloittaa tarkemmat esittelyt.
Sain nimittäin kokeiluuni ihastuttavan näköiset Candied Mallows -linjan kimaltelevat suihkugeelin ja vartalovoiteen (jonka siis käytin juuri loppuun).
Vartalovoiteen kohdalla olin aluksi luullut, että vain itse muovinen pullo kimaltelisi enkä ollut tajunnut, että isot hopeiset hilehippuset todellakin olivat itse vartalovoiteessa eivätkä vain pullossa…
Söpössä pakkauksessa olevasta vartalovoiteesta ei tullut suosikkiani. Tuoksu ei ollut nenääni oikeastaan muuta kuin luokkaa ”välttämätön paha” ja vartalovoide oli koostumukseltaan kevyt eivätkä sen kosteustehot riittäneet iholleni ollenkaan.
Sinnittelin pullon loppuun, mutta en innostunut tuotteesta pahemmin.
Suihkugeeli näytti aivan ihanalta ja niin ylisöpön pikkutyttömäiseltä, etten voinut olla innostumatta sen ulkonäöstä. 
Tuoksu sopi suihkussa läträtessä ihan mukavasti, sillä se ei jäänyt iholle. Hilehippusetkin peseytyivät suihkun mukana pois.
Minulla on kuitenkin aivan erityinen asennevamma hilehippusia sisältäviä vartalo- ja hiustuotteita kohtaan, minkä vuoksi en oikeastaan voinut lämmetä näillekään. En vaan kestä sitä, kuinka isoja hileitä on sitten joka paikassa ja siellä täällä ja vähintäänkin aina nenässä, otsalla tai poskessa. En voi sietää sitä! Tämän vartalovoiteen kanssa ongelma oli pahimmillaan, sillä hileitä (isoja eikä vaan mitään pientä shimmeriä)  oli tosiaankin joka paikassa pitkin hyttiäni aina lakanoista työvaatteisiin ja lupasinkin itselleni, etten enää koskaan haksahtaisi yhteenkään hileitä sisältävään tuotteeseen.
Muita, jotka eivät innostu hiletuotteista? Tai puolestaan hileistä innostuvia?
Aiheeseen liittyen minun on myös pakko kertoa juttu, joka minulle tulee hilesuihkugeeleistä AINA mieleen…
Luin nimittäin ehkä noin 15 vuotta sitten Demi-lehdestä Megamokat-palstaa, jossa tarina kertoi tytön käyneen gynegologilla. Gynegologi oli ohimennen todennut puuhaillessaan, että ”Ollaanpas täällä juhlakunnossa!” ja tyttö oli jäänyt miettimään lausahdusta hämmentyneenä tajuttuaan kotona suihkussa käydessään pestyään alapäänsä glitterisaippualla ennen alapäätohtorilla asiointia… Juttu jaksaa hymyilyttää minua yhä vieläkin ja muistuu aina mieleeni.
Tutustun varmasti jatkossa mielelläni lisää Yves Rocherin herkullisilta kuulostaviin vartalovoiteisiin, mutta kaiken hileitä sisältävän jätän suosiolla väliin!

Kommentit (27)

 1. Nesi

  Glitterit ovat aivan kamalia vartalotuotteissa, puhumattakaan luomiväreistä!:D Ostin jokin aika sitten IsaDoran kolmivärisen luomiväripaletin (78 Spring Garden) innostuneena sen keväisistä sävyistä. Meikattuani avomieheni kommentoi hieman sarkastisesti, että kylläpäs mä säteilen tänään. Hetki meni ennen kuin tajusin, että juuri laittamani luomiväri oli varissut luomilta ja melkein koko naama kimalteli glitterissä, jota oli käytännössä mahdotonta poistaa!:O

  Vahingosta viisastumatta ostin myös toisen IsaDoran luomivärin, nelisävyisen 68 Brown Patina:n. Myös siinä tuo hopeinen ja kultainen sävy tuppaa ikävä kyllä varisemaan, tosin ei niin pahasti kuin edellisessä. Meni luotto sekä glitteriin että IsaDoran luomiväreihin.:/

  Onko teillä vastaavia kokemuksia? Rapisevatko kaikki kimalle-luomivärit pitkin poskia vai onko olemassa myös oikeasti laadukkaita tuotteita? Olisin super kiitollinen, jos joku osaisi suositella jotakin!:)

 2. Anonyymi

  > Olisi vähän kysyttävää, että täytyykö 20 vuoden iässä alkaa käyttämään ikääntymistä estäviä kasvotuotteita?

 3. Salla

  Minulla tuon suihkugeelin glitterit ovat juosseet aivan kiltisti veden mukana pois. Testaamasi suihkugeeli on muuten ensimmäinen glitter-mikään, jonka olen omistanut. Harvoin suosin myöskään noin makeita tuoksuja missään kosmetiikassani.

  Vielä YR:n liikkeessä vieraillessani jätin sen ostamatta. Nettikaupan alennuksista se oli kuitenkin pakko hamstrata, sillä minulle tulee tuoksusta mieleen 90-luvun alun My Little Ponyt ja tuoksuvat prinsessat. Poikaystäväni mielestä on vähän höpsöä, kun nykyisin hihkun suihkukopista tuoksuvani ihan vaaleanpunaisilta poneilta. Ihanaa!

 4. meijjuuhh ♥

  Kuvat vois olla hiukan isompia, muuten tosi hyvä postaus 🙂

 5. Satu

  Mä haksahdin myös ostamaan alesta tuon suihkugeelin sekä samaa sarjaa olevan käsivoiteen. En ole kumpaakaan ehtinyt kokeilla vielä, mutta ulkoasu on niin söötti, ettei sitä voinut vastustaa 🙂 Vartalovoiteen jätin suosiolla liikeeseen, koska en tosiaan halua olla yltäpäältä ''juhlakunnossa''.

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *