Päivä 242: Menee ja tulee

Olin kuvitellut, että minulla olisi ollut jotenkin erityisen paljon loppuneita tuotteita esittelemättä, mutta voi tylsimys, eipäs ollutkaan. Tuotteita olikin vain loppumassa.

No, on minulla teille silti jotain tililettävää vielä ennen kuun vaihdetta.

Ensinnäkin hätätilanteisiin tarkoitettujen tuotteiden ei pitäisi antaa kulua kovin loppuun ennen uuden hankkimista.

Huomasin, että Proffsin kuivashampoossa ei ollut enää jäljellä tavaraa kuin arvioilta yhteen käyttökertaan ja laitoin vasta siinä vaiheessa netistä tilaukseen Tigin Rockaholic kuivashampoon. Ei fiksua. Ensinnäkin tuotteen saapuminen saattaa kestää ikuisuuden ja toisekseen ei voi olla koskaan varma, että purkissa on tavaraa vielä jäljellä ainakin yhteen käyttökertaan. Tämäkin tuote nimittäin loppui kesken ja ehdin käsitellä ennen töihin lähtöäni vain puoli päätä ja jättää toisen puolen roikkumaan vähän vähemmän tuuheana. Kiva.

Itse tuotteesta sen verran, että minulta meni hetki oppia tulemaan tämän kanssa toimeen. Tämä on hyvin halpa kuivashampoo ( alle viisi euroa) enkä aluksi tykännyt tästä yhtään. ja olin varma, että laatuv on täyttä kuraa. Opin kuitenkin tykkäämään tästä, kunhan vaan ensin keksin homman jujun.

Proffsin kuivashampoo on useita muita kuivashampoita kosteampaa heti suihkuttamisen jälkeen eikä tukkaan siksi tule heti sitä ihanan ilmavaa tunnetta, jota kuivashampoolla haetaan. Tämän kanssa kävin tukkani ensin läpi osissa, eli suhkutin päällimäisten hiusten tyveen alhaalta päin, nostin hiukset sivuun jakauksen yli ja käsittelin alla olevat osiot samalla lailla. Kun sitten lopulta olin suihkinut tuotetta pitkin päänahkaani kaikkialle ja kun se oli ehtinyt kuivahtaa, saatoin alkaa hieman hieromaan tukkaani ja päänahkaani ja huomata, että tukka oli kuohkea ja puhtaamman oloinen ja näköinen. Mitään erityistä poisharjaamista tämä ei vaadi eikä tummaan tukkaani jäänyt harmautta. Usein vielä ”kiinnitin” kuohkeuden kevysti suihkuttamalla tyveen lakkaa. Eli ihan hyvä tuote, mutta käyttö vaatii opettelua. Ei mitään superkohottavaa efektiä, mutta hintaansa nähden ihan ok.

Nyt olenkin sitten ongelmissa. Uusi kuivashampoo saapuu ties koska ja minä tarvitsen kuivashampoota jatkuvasti. Joudunkin ehkä siis hankkimaan jonkun pienemmässä koossa olevan väliaikaiseen käyttöön hätävaraksi.

Myös kaksi kynsituotetta loppui ihan vähän aikaa sitten.

Ensimmäinen oli Anytimen ihkupinkki lakka nimeltään Pinkin himo. Tämä oli oikeasti aivan ihanan himoittava pinkki ja tykkäsin tästä kovasti. Onneksi yksi samanlainen on lakkatelineessä jäljellä, joten tämän perään ei tarvitse jääädä vielä itkemään. Tässä kaksi tällä lakalla toteutettua lakkausta:


(Ylemmässä päällä Anytimen glitterilakka.)
Jälkimmäisen lyhyet töppökynnet tuntuvat hyvin hellyyttäviltä nykyisiin, hieman pidempiin kynsiin verrattuna. Mutta ihan tosi, tuon pidemmiksi kynteni eivät ennen kasvaneet liuskoittumatta ja lohkeamatta (thank you, OPI Nail Envy!).

Toinen loppunut kynsituote on blogissani jo useasti esittelemäni ja yksi ehdottomista suosikkituotteistani, eli Mavalan Mavadry kynsilakan pikakuivattaja:

Kertauksena sanon vielä, että tämä on ehdoton must have -tuotteeni ja ilman tätä en vaan jaksa ryhtyä lakkaamaan kynsiä. En minä jaksa odottaa, koska lakkani suvaitsee kuivua, minä tahdon sen kuivuvan heti! Onneksi tämä ymmärtää tarpeeni ja toimii niiden mukaisesti.

Jos muuten kuvassa näkyvä ihana lakkasävy kiinnostaa, niin kyseessä on OPI:n sanoinkuvaamattoman upea My Private Jet:

Ja koska minulla on mattakausi meneillään, piti tämäkin tietysti saada matata sitten lopulta:

Tämä on taas sellainen sävy, etten osaa päättää, kummasta versiosta pidän enemmän, sillä tämä nyt vaan on niin upea lakka ihan millaisella pinnalla tahansa. Ehkä mattaaminen Essien Matte About You:lla tylsensi tämän pintaa hieman. Kumpi versio kolahtaa teihin?

Nyt kun on menneet tuotteet käsitelty, niin vielä pitäisi hieman mainita niistä tulleista.

Tiedättekö, tunnen oloni aivan Angelina Jolieksi, sillä minäkin olen tehnyt hyvää hänen laillaan. Tässä teille pari vinkkiä siitä, mitä tarkoitan:

Minä olen nimittäin adoptoinut vauvan Aasiasta! Kyllä!

Dior julkaisi kesällä -08 aivan ihastuttavan Silk Satine Iridescent -paletin vain pelkille Aasian markkinoille ja voi kuinka minä sitä himoitsinkaan! Kyttäsin tuona kesänä paletin julkaisun jälkeen Strawberrynetin valikoimaa päivittäin ja odotin kieli pitkällä tämän mahdollista saapumista. Ja kun sitten en yhtenä päivänä käynyt asiaa tarkistamassa, oli paletti tietysti tullut juuri silloin myyntiin ja myyty nopeasti loppuun. Eikä auttanut, vaikka kuinka kävin jälkikäteen kuikuilemassa. Loppu oli ja pysyi. (Ja voin kertoa, että olen vielä vuodenkin jälkeen käynyt toiveekkaana tarkastamassa tilannetta säännöllisesti.)

Voitte siis uskoa, että hypin riemusta, kun sain tämän vihdoin itselleni. Ei väliä, vaikka elänkin hernekeitolla ja pastalla hetken, tämä oli pakko saada. Joskus täytyy vaan osata priorisoida. Maksoi tämä kuitenkin vähemmän, kun viisikot Suomessa maksavat.

Muita, jotka priorisoivat kosmetiikan ruuan edelle?

Sitten olisi vielä tällainen:

Tämä ei ole varsinainen tuote, mutta hyvä apuväline niiden hankkiessa. Sain siis 50 euron lahjakortin Kicksiin. Jei, arvatkaa vaan, kuinka päässäni surrasi ja olin heti lähdössä kädet ojossa kohti lähintä Kicksiä korvissani soiden vain yksi sana: Tuhlaa!

Mietin, että tällähän saisi jo melkein uuden Diorin viisikon. Tai ainakin seitsemän vartaloemulsiota. Tai pari uutta ripsiväriä. Tai monta Dependin kynsilakkaa. Tai…

No joo, sitten tulin järkiini. Olkoot vaan lahja, mutta päätin olla tylsä. Päätin siis, että tällä hankitaan vaan ne tarpeelliset tuotteen ja hetken aikaa ostokseni tapahtuvat siis keskitetysti Kicksistä. Toistaiseksi mukaan ovatkin siis tarttuneet vain seuraavat tylsähköt tuotteet:

Uusi suhkumyssy oli välttämättömyys, sillä vanha oli hajonnut ajat sitten ja olen mennyt rikkinäisellä kertakäyttömyssyllä jo pidemmän aikaa.

Vanhassa kynsilakanpoistoaineessa on tavaraa enää yhteen käyttökertaan enkä voinut ottaa riskiä, että lakanpoistoainetta ei olisikaan tarpeeksi jäljellä, joten uusi piti hankkia ennen vanhan totaalista loppumista. Olisihan se vähän tympinyt saada vain toisen käden kynnet puhtaiksi… En siis voinut ehdottomastikaan ottaa tämän kanssa sama riskiä, jonka ymmärtämättömänä menin ottamaan kuivashampoon kanssa.

Kicksin hiusvärivalikoima on hieman tylsä tummien kestovärien osalta. Tätä Schwarzkopfin Natural & Easy väriä olen kokeillut kerran ja lopputulos oli kiitettävä, joten nappasin saman tutun tuotteen mukaani. Toivottavasti lahjakortti on käytetty pois, kun seuraavan kerran hankin hiusväriä, sillä tahdon ostaa värini jostain, missä on parempi valikoima.

Saa nähdä, maltanko keskittää ostoni Kicksiin. Liikkeen käsi- ja jalkavoidevalikoimat eivät nimittäin ole minun makuuni kummoiset ja kummankin ostolle on taas lokakuussa tarvetta.

Keskitättekö te muuten yleensä kosmetiikkaostoksenne jonnekin tiettyyn paikkaan vai seilaatteko ympäriinsä tarjousten perässä? Jos ostatte yhdestä paikasta, niin mikä teillä on ollut kriteerinä päätyessänne keskittämään ostoksenne juuri tuonne tiettyyn paikkaan?

Ja hei, onpas minulla muuten vielä yksi uusi tuttavuus, jonka esittelemistä teille olen tarkoituksella hieman pihdannut. Tässä kuitenkin pieni vilautus:

Tämän kanssa palaamme asiaan myöhemmin ja kunnolla!

Kommentit (43)
  1. Minkä kokoinen tuo mavadryn pullo on kun tuntuu, että sulta loppuu niitä aika tasaseen tahtiin? Itse kun lakkaan kynnet päivittäin ja silti menee ehkä kolme kuukautta kuluttaa normikokoinen (noin 15ml) pikakuivattaja ja itse mielestäni vetelen sitä vielä ihan kunnon kerroksen aina lakkojen päälle 😀

    pakko muuten mainita, että olin jo keväästä saakka haaveillut Nubarin matta päällyslakasta, mutta sun kuvia katseltuani tuli sitten sorruttua essieen ja oon ihan myyty. Taattua essien laatua

  2. onnittelut uudesta vauvasta :)!! ilmankos eilen esiteltiin birth preparation oilia ;D

    aika ihana :).

    bare mineralsin sivuilla olisi ollut jo mattaa meikkipohjaa myynnissä, pitäisiköhän ottaa ja tilata sieltä kun muualla en ole vielä nähnyt… heavenly face -sutikin tarttisi saada hehkuttamani diorin vastaavan tuuraajaksi kun se on pesulla, joten oikeastaan pitäisi tehdä 2 tilausta välttääkseen verot… tuota sivellintäkään en ole nähnyt muualla, tod näk on vaan joka paikasta loppu :-/.

    /nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *