Olet minulle yhä rakas

Halusin vaan taas kertoa, että olet minulle yhä rakas.

Olemme pitäneet yhtä jo vuosia ja vaikka toki oletkin yhteisten vuosiemme aika muuttunut paljon, pidän sinusta aina vaan enemmän ja enemmän. Muutunhan minäkin, mutta tietyt tarpeeni ovat aina pysyneet samoina, ja sinä olet ollut aina paras vastaamaan niihin ja tyydyttämään ne.

Toki olen välillä voinut ihastua johinkin toiseen hieman, mutta se on ollut vain nopea, ensivaikutelmaan perustuva ja pian ohimenevä ihastus eikä mitään sen syvällisempää.

Kerta toisensa jälkeen palaan luoksesi ja kurottaudun anomaan apuasi.

Kun minusta on nähnyt, että takanani on ollut rankka päivä, olet tarjonnut apuasi ja jo seuraavana aamuna olen kuin uudelleensyntynyt.

Et ole myöskään koskaan pettänyt minua, mistä olen sinulle todella kiitollinen. Arvostan sinussa myös sitä, ettet ole vienyt rahojani.

Rakas Lumenen kosteusnaamio, olet ja tulet aina olemaan suuri rakkauteni.

Kommentit (22)
  1. Hauska että Ostolakossa päivittyy taas tiuhempaan tahtiin. (: Jätä joku valmis kirjoitus kuitenkin varastoon, kun lähdet taas risteilemään, niin saadaan silti lukea sun tekstejä.

  2. Olen myös tosi iloinen että päivität useammin. Minä en tällä hetkellä ehdi eikä keskeneräinen taloprojekti oikein rahallisestikaan salli kalliita kauneustuotteita, mutta olen saanut niiiin monta hyvää vinkkiä sinulta. Kiitos siitä! kristina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *