Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Olet minulle yhä rakas

Halusin vaan taas kertoa, että olet minulle yhä rakas.

Olemme pitäneet yhtä jo vuosia ja vaikka toki oletkin yhteisten vuosiemme aika muuttunut paljon, pidän sinusta aina vaan enemmän ja enemmän. Muutunhan minäkin, mutta tietyt tarpeeni ovat aina pysyneet samoina, ja sinä olet ollut aina paras vastaamaan niihin ja tyydyttämään ne.

Toki olen välillä voinut ihastua johinkin toiseen hieman, mutta se on ollut vain nopea, ensivaikutelmaan perustuva ja pian ohimenevä ihastus eikä mitään sen syvällisempää.

Kerta toisensa jälkeen palaan luoksesi ja kurottaudun anomaan apuasi.

Kun minusta on nähnyt, että takanani on ollut rankka päivä, olet tarjonnut apuasi ja jo seuraavana aamuna olen kuin uudelleensyntynyt.

Et ole myöskään koskaan pettänyt minua, mistä olen sinulle todella kiitollinen. Arvostan sinussa myös sitä, ettet ole vienyt rahojani.

Rakas Lumenen kosteusnaamio, olet ja tulet aina olemaan suuri rakkauteni.

Kommentit (22)

  1. Nimetön

    Anonyymi: Käytän silmänympäryksille kyllä ja hyvällä menestyksellä. Jos silmänaluset vaan ovat todella kuivat, voi pientä kirvelyä olla aluksi.

    Anonyymi: Minulle myös. 🙂

  2. Piristystä vai rauhoitusta? – Kauneus & Terveys -blogit

    […] päivää sitten ylistin jälleen Lumenen Sensitive Touch -linjan Rauhoittavaa kosteusnaamiota, mutta lienee aihetta mainita pari sanaa sen eräästä […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *