Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

The OLD one

Yhden antiperspirantin jämät ovat jälleen kuluneet loppuun ja tahtoisinkin tarinoida tästä teille hieman.

Nyt loppumisvuorossa oli Lancomen jo (minun näkökulmastani ainakin) pienen ikuisuuden myynnissä ollut Bocagen roll-on -versio. Jos olen oikein ymmärtänyt, on tämä dödö vanhempi kuin minä itse ja ollut markkinoilla aina vuodesta 1969 lähtien? (Ei tosin onneksi tämä oma kappaleeni kuitenkaan…)

Siis 42 vuotta!?!

Vuodesta toiseen Bocage vaan myy ja myy ja on suosittu. Tästä johtuen minunkin oli tietysti kokeiltava sitä ihan vaan selvittääkseni, missä sen suosio piilee. Voin jo kuitenkin kertoa, että ihan täysin se ei minulle selvinnyt.

Rinnastan Bocagen jotenkin Estee Lauderin Body Performancen antiperspiranttiin. Molemmissa on minun makuuni hieman liian pieni kuula (okei, Bocagessa on hieman isompi kuitenkin) ja tuoksu on jotenkin… noh, se alkaa tympiä jossain vaiheessa. Itseasiassa Bogace tuoksuu minusta jotenkin hieman vanhanaikaiselle. (Mikä nyt ei sinäänsä ole yllätys tuotteen myyntiintulovuoden huomioon ottaen…) Periaatteessa puhtaalle ja raikkaalle, mutta jotenkin silti äitini 80-luvun kosmetiikalle.

Bogacelle plussaa alkoholittomuudesta ja sitä kautta hellävaraisesta koostumuksesta, joka ei mielestäni pahemmin tahraillut (vaikkei täysin tahraamaton ollutkaan). Täytyy kuitenkin sanoa, että pidoltaan tämä ei ollut minulla yhtä toimiva kuin suosikkini Clarinsin roll-on tai sen perässä purjehtiva Biothermin antiperspirantti. Rankempina päivinä tämä nimittäin saattoi iltaa kohti pettää ihan hieman. Tai no, ei pahasti, mutta sen verran, että tämän tuoksu muuttui pieneen hikoiluun sekoitettuna hieman tympeäksi.

Huono maku minulle ei tästä tietenkään jäänyt suuhun (kainaloiden tuoksusta puhumattakaan), mutta minulle tämä ei ollut niitä tuotteita, joita ostaisin uudelleen tämän valtavasta suosiosta huolimatta.

Onko tämä kuitenkin jonkun teistä suosikkeja? Kuinka hyvin tämä on teillä toiminut? Ja osaako joku vahvistaa minulle tuon vuoden 1969?

Kommentit (10)

 1. Sintti.

  Kysymyksiä dödöistä!
  Voiko lähes 13 vuotias käyttää antiperspiranttia (ei toki ihan joka päivä)? Haittaako jos se vähän nipistelee?

  Ja laitetaanko dödöä tai antiperspiranttia illalla suihkun jälkeen vai pitääkö aamullakin käydä pesulla ja lisätä dödö vasta sitten?

  Kiitos!

 2. Sonia

  Mä en muista minkä blogin kommenteissa aikanaan ristittiin tää Bukkake-dödöksi. 😀

  Käytin tätä joskus kiireessä mutsin kempparissa, kun sillä oli bukkaketesteri siellä jemmassa, mutta mielikuvaksi jäi vain "tylsä".

 3. Nami

  Joo samma här, kyseinen dödö on mielestäni aika tusinatavaraa… Outoa sinnänsä, kun aina lähes poikkeuksetta on hulluilla myynnssä (josta pari vuotta tarjouksesta omanikin mukaani nappasin) ja menee kuin häkä… Ei jummmarra..

  Tää on ihan perus, pieni pallo, elämää pienempi dödö. Saman asia ajaa tusina markettidödöä.
  Edelleen vannon Clarinsin, Biothermin, ja Vichyn isopalloisten nimeen! Amen! 😀

 4. Anonyymi

  Tuo oli '80 ja '90-lukujen taitteessa mun vakkari. Sen jälkeen olen käyttänyt vain 'powder fresh'-tuoksuja, eri merkkejä tosin.

 5. Myy

  Voi apua mulle tulee vaan mieleen se Revlonin järkyttävän rumassa vihreässä pullossa myytävä Hi & Dri (tjsp) antiperspirantti. Sinänsä ihan kelpoa tavaraa, mutta ei vaan pysty itse käyttämään, koska sekä äiti että mummo on käyttänyt tota niin kauan kuin muistan. 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *