Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Oi, niin raikasta!

Blogissani on melko harvoin puhetta hajuvesistä ja tämä johtuu lähinnä vain ja ainoastaan siitä, että vaikka myynkin niitä työkseni, on oma nenäni varsin nirso sen suhteen, mitä omalle iholleni tahdon suihkia enkä näin ollen kovin helpolla löydä itselleni sopivia hajuvesiä.

Viime kesänä löysin kuitenkin mukavan kevyen ja raikkaan Chanelin Chance Eau Tendren ja tänä keväänä sain sille jatkoa yhdestä hieman samantyyppisestä tuoksusta.

Marc Jacobsin Daisyn EdT -ja EdP -versiot eivät ole oikein iskeneet minuun (muuten kuin ihanien pullojen perusteella), mutta Daisyn uusi tänä keväänä tullut Eau So Fresh kolahtikin sitten täysillä.

Daisy Eau So Fresh on raikas kukkaishedelmäinen tuoksu, jossa on pirtsakkaa greippiä, vadelmaa ja päärynää sekä litsiä ja erilaisia kukkia. Tämä on siis kukkainen, mutta samalla pirteä, eli oh, so fresh!

Ja sitäpaitsi pullokin on aivan ihastuttava ja menee jo itsessään sisustuselementistä, kuten Marc Jacobsin aiemmatkin naisten tuoksujen pullot.

Daisy Eau So Freshissa on paljon samaa kuin vanhoissakin Daisyn tuoksuissa, mutta vaikka kuinka olen halunnut tykätä vanhoistakin ihollani, en vain ole kyennyt tuoksuttelemaan niitä kovinkaan kauaa. Tähän minä puolestani olen aivan totaalisen hullaantunut!

Kestävyydeltään tämä ei ole mielestäni mikään huippu, mutta sellainen peruskestävä EdT kuitenkin.

Onko joku muu ihastunut tähän? Tai oletteko jo löytäneet itsellenne uuden kesätuoksun vuosimallia 2011?

Kommentit (23)

  1. Anonyymi

    ^ Vihreä Chance Eau Fraîche on jo useamman vuoden ollut markkinoilla.

  2. Anonyymi

    Kesätuoksuna ollut tänä vuonna Chance eau fraiche

  3. Anonyymi

    Olen kaupassa tuoksutellut tätä Chanelin Chance Eau Tendre tuoksua ja olen siihen kovasti ihastunut. Olen sitä pari kertaa omalle iholleni kaupassa suihkinut, mutta tuntuu kuin tuoksu katoaisi iholtani todella nopeasti. Tällaista en ole mielestäni muiden hajuvesieni kanssa huomannut aiemmin. Onkohan muillakin ollut tällaista, vai onko näin käynyt vain minulle? Olisi kiva kuulla kokemuksia ennenkuin maksan kalliista hajuvedestä, ettei tulisi vaan hukkaostosta. Tämä tuoksuisi niiiin ihanalta! 🙂 Kiitos!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *