Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Oi ja voih!

Te tiedätte, että minusta on aina ihanaa, kun joku vanha tuote loppuu. Ainakin yleensä. Ihan aina se ei ole.

Paljon rakastamani Cliniquen All About Eyes Rich silmänympäryvoide nimittäin loppui. Tämä 7 ml erikoiskoko on kuitenkin onneksi hyvin riittoisa tuote ja minulla on niitä vielä yksi jäljellä. Ilman tätä olisin nimittäin ihan pulassa.

Mineraalipohjan alle tämä olisi ehkä hieman liian tuhti koostumuksensa puolesta, mutta yökäytössä tämä on aivan mahtava. Olen hoitanut tällä pois todella pahat kuivat läikät silmänalusiltani eikä tämä ole koskaan pettänyt minua. Ilman tätä silmänaluseni varmasti rapisisivat irti! Tästä en vaan luovu, vaikka Louis Widmerin silmänympärysvoide onkin tälle hyvä haastaja.

Uuden All About Eyes Richin purkin lisäksi minulla on jäljellä vielä muutama silmänymärysvoide, joista muiden kuin All About Eyes Richin loppua odotan innolla. Innolla siksi, että tahdon päästä hankkimaan paljon kehutun Pirkka-silmänymärysvoiteen myös itselleni. Hetki siihen voi kuitenkin vielä mennä, sillä näitä on kuitenkin vielä muutama:

Aquatonalen 5ml näyte, Mariermin täysikokoinen Pilkettä Silmään silmänympärysvoide sekä Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavan silmänympärysvoiteen jämät.

Edellämainittujen lisäksi minulta löytyy yksi virkistävä ja melko uusi tuttavuus, Vichyn Aqualia Antiox:

Tämän kanssa en odota tuotteen loppuunkulumista ennen kuin avaan sanaisen arkkuni, sillä uutuustuotteista on aina ihanaa kertoa käyttökokemuksia eteenpäin. Raporttia on siis luvassa lähiaikoina!

Uteliaisuudesta tahtoisin vielä kysyä, että kuinka monella teistä muuten on eri silmänympärysvoiteet päivä- ja yökäyttöä varten?

Kommentit (38)

 1. JenniJ

  Mulla myös All About Eye Rich käytössä. Käytän sitä niin päivisin kuin öisinkin nyt talvella. Kesäksi pitäisi löytää meikin alle sopiva suojakertoimellinen silmänympärysvoide.

  Tuo All About Eyes Rich on sinänsä jännä käytössä, että vaikka onkin paksua jankkia, sopii tosi hyvin myös (tavallisen, ei mineraali-) meikin alle. Cliniquen toinen sy-voide, normi All About Eyes rullautuu paljon pahemmin silmänympärysiholla, peiteaineen kanssa.

 2. Anonyymi

  En tiedä, tiesitkö jo tätä, mutta all about eyesistä tulee kevään korvilla ihana rollissa oleva seerumimainen sy-voide. Tämän on oma must have-tuote! Rich on ihanaakin ihanampi, mutta tällä meinaan kesällä korvata edellä mainitun.

  -Karamelli

 3. Nimetön

  JenniJ: Diorin Hydraction spf 20 sy-voide on ainakin aivan loistava silmänalusilla. Harmittavan vähänhän noita suojakertoimellisia löytyy silmänympäryksille. :/

  Karamelli: Olen vasta menossa koulutukseen, mutta Cliniqueltahan on sitten tulossa vaikka mitä ihanaa. Kiitos, kun jo vinkkasit! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *