Oi ja voih!

Te tiedätte, että minusta on aina ihanaa, kun joku vanha tuote loppuu. Ainakin yleensä. Ihan aina se ei ole.

Paljon rakastamani Cliniquen All About Eyes Rich silmänympäryvoide nimittäin loppui. Tämä 7 ml erikoiskoko on kuitenkin onneksi hyvin riittoisa tuote ja minulla on niitä vielä yksi jäljellä. Ilman tätä olisin nimittäin ihan pulassa.

Mineraalipohjan alle tämä olisi ehkä hieman liian tuhti koostumuksensa puolesta, mutta yökäytössä tämä on aivan mahtava. Olen hoitanut tällä pois todella pahat kuivat läikät silmänalusiltani eikä tämä ole koskaan pettänyt minua. Ilman tätä silmänaluseni varmasti rapisisivat irti! Tästä en vaan luovu, vaikka Louis Widmerin silmänympärysvoide onkin tälle hyvä haastaja.

Uuden All About Eyes Richin purkin lisäksi minulla on jäljellä vielä muutama silmänymärysvoide, joista muiden kuin All About Eyes Richin loppua odotan innolla. Innolla siksi, että tahdon päästä hankkimaan paljon kehutun Pirkka-silmänymärysvoiteen myös itselleni. Hetki siihen voi kuitenkin vielä mennä, sillä näitä on kuitenkin vielä muutama:

Aquatonalen 5ml näyte, Mariermin täysikokoinen Pilkettä Silmään silmänympärysvoide sekä Lumenen Sensitive Touch Rauhoittavan silmänympärysvoiteen jämät.

Edellämainittujen lisäksi minulta löytyy yksi virkistävä ja melko uusi tuttavuus, Vichyn Aqualia Antiox:

Tämän kanssa en odota tuotteen loppuunkulumista ennen kuin avaan sanaisen arkkuni, sillä uutuustuotteista on aina ihanaa kertoa käyttökokemuksia eteenpäin. Raporttia on siis luvassa lähiaikoina!

Uteliaisuudesta tahtoisin vielä kysyä, että kuinka monella teistä muuten on eri silmänympärysvoiteet päivä- ja yökäyttöä varten?

Kommentit (38)
 1. Mulla on kotonani aamukäytössä Garnierin caffeine-roll-on ja iltakäytössä Pirkan sy-voide. Jostain syystä en ole poikaystävän luo hankkinut mitään silmänympärystuotteita, vaikka siellä noin puolet/kolmanneksen ajasta vietänkin… Mutta soveltuuhan tuohon hyvin tavallinen Aqualan L tai Humektan kun annostelee tarpeeksi vähän niitä 🙂

  redshift

 2. samalla voiteella mennään yöt ja päivät, miksi korvata täydellistä hyvällä ;). käytössä siis ole henriksenin visual truth eye creme. suojakerrointa tässä ei ole, mutta päivisin levitän päälle kertoimellisen kasvovoiteen.

  eilen tuli juuri uusi ole-paketti lookfantasticista, kunhan pääsen töistä niin testiin laitetaan ensimmäisenä on the go-cleanser tai africa red tea-cleanser jonka kaverina tuli saman sarjan -face mist-kasvovesi :). on the go:n kaveri, pick me up- kasvovesi odotteleekin jo kylppärissä.

  onneksi keksin keinon kommentoida töistäkin – kun ei omalta koneelta onnistu niin naapuritoimistoon vaan jos ovi on auki ;).

  viikonloppuja :)!

  /nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *