Ohut, peittävä ja pitkäkestoinen meikkivoide – Estée Lauder Double Wear

Kun vielä työskentelin kosmetiikkamyyjänä myymälässä, oli minulla monia suosikkituotteita, joita huomasin tarjoavani asiakkaille erityisen usein. Nämä tuotteet olivat niitä monien suosikeiksi valikoituneita helppoja myyntiartikkeleita, joita oli suorastaan ilo myydä, sillä fanitin niitä itsekin niin kovasti.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Yksi tällainen suosikkituote oli Estée Lauderin Double Wear Stay-in-Place Makeup -meikkivoide, jonka nimeen mm. Nude-blogin Erikakin vannoo.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Tutustuin tuotteeseen alunperin jo vuonna 2008 ollessani Kicksissä töissä. Tuohon aikaan Joe Blascon kiinteä meikkivoidenappi oli vielä kovassa huudossa ja asiakkaat kävivät usein kysymässä, löytyykö merkin tuotteita valikoimastamme. Ikävä kyllä ei löytynyt, mutta opin työkavereiltani, että meillä olisi tarjota noille loistavaa peittävyyttä meikkipohjaltaan kaipaaville asiakkaille jotain hieman ohuempaa ja helpommin luonnollisen lopputuloksen luovaa.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Estée Lauderin Double Wear on nimittäin yksi parhaiten peittävistä meikkivoiteista jonka tiedän, mutta silti koostumukseltaan todella ohut. Nestemäinen meikkivoide levittyy kasvoille kevyenä ja rasvattomana luoden pitkäkestoisen lopputuloksen, joka kestää, kestää ja kestää.

Meikkivoidetta olikin suoranainen ilo saada demonstroida asiakkaiden kasvoille, sillä jokainen, jonka iholle sitä kokeilin ihastui siihen välittömästi. Meikkipohja kun vaan näytti ihan pirun hyvältä, mutta tuntui vahamaista Blascon meikkipohjaa huomattavasti ohuemmalta ja luonnollisemmalta sekä ennenkaikkea kesti vielä paremmin kauniina. (Joe Blascon meikkipohjan käyttäminen kun tunnetusti on taitolaji, josta harva suoriutuu erinomaisin arvosanoin.)

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Huonoina päivinä ihoni näyttää tältä. Talvenkalpea nassuni saa väriä paitsi pisamista ja sinertävistä silmänalusista myös satunnaisten näppylöiden ja kuivuuden aikaansaamasta punoituksesta. Tahdon luonnolliselta näyttävän ja tuntuvan meikkipohjan, mutta silti sen pitäisi peittää.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Double Wear on juuri sellainen. Se on ohut ja juokseva eikä sitä voi koostumuksensa puolesta verratakaan Joe Blascoon – muuten kuin että sillä voi oikeastaan saada peittävyydeltään lähes vastaavan lopputuloksen. Rasvattoman tuntuinen meikkipohja levittyy iholle ohuena ja miellyttävänä ja sitä on tarvittaessa mahdollista kerrostaa yhä peittävämmän jäljen saamiseksi. Se on loistava kaikella tapaa.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Pidän ihan erityisesti siitä, kuinka luonnolliselta sen rasvaton koostumus tuntuu iholla – tai siis oikeastaan siitä, ettei se edes tunnu! Lopputulos on puuterisen mattainen ja siksi hyvin pitkäkestoinen.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Meikkivoide toimii minulla hyvin kesällä, mutta näin talvella huomaan, ettei se ole paras mahdollinen vaihtoehto pintakuivilla ihoalueilla. Jos iho on kuitenkin normaali tai enemmän rasvoittuvuuteen taipuvainen ja meikkivoiteelta toivoo loistavaa peittävyyttä, on Estée Lauderin Double Wear ehdoton meikkivoide, jonka puoleen kannattaa kääntyä.

(Pintakuivalle iholle suosittelisin hieman vastaavaa meikkivoidetta Clarinsilta tai Oriflamelta, jotka molemmat kestävät iholla hyvin, mutta eivät jämähdä samalla lailla kuiville ihoalueille.)

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup
Minulla on tällä hetkellä käytössä tämä Estée Lauderilta blogiesittelyyn saamani sävy 1N1 Ivory Nude, joka on omalle vaalealle iholleni ihan hitusen liian tumma näin talvella. Jos oikein muistan, on tämä vaalein Suomessa myytävä sävy, mutta ulkomailla valikoimaan kuuluu vaaleampiakin sävyjä. 

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Yksi miinuspuoli meikkivoiteessa on, ettei sitä ole pakattu pumppupulloon. Meikkivoidetta annostellessa se ei varsinaisesti haittaa, mutta kokisin pumppupullon silti hieman kätevämmäksi ja hygieenisemmäksi käyttää. Toisaalta avonainen pakkaus on kuitenkin otettu huomioon tuotetta testattaessa ja sen säilyvyyttä mietittäessä, joten siitä ei varmastikaan tarvitse ihan oikeasti olla huolissaan.

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Jos joku siis kaipaa peittävää, mutta luonnollisen tuntuista ja näköistä meikkivoidetta eikä iholla ole pahaa pintakuivuutta, on tämä meikkivoide aivan ehdoton tuote katsastaa!

Estée Lauder Doube Wear Stay-in-Place -meikkivoide löytyy myynnistä täältä. *

Estee Lauder Stay-in-Place Makeup

Onko Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place -meikkivoide jonkun muunkin suosikkeja?

 

virve-fredman-taydellinen-iho-opas-korealaiseen-ihonhoitoon

Kirjani Täydellinen iho – opas korealaiseen ihonhoitoon on nyt kaupoissa!

Kommentit (23)
 1. Klassikko 🙂 Mutta kuivaihoisena pakko skipata ainakin talvisin. Kokeilin muuten sitä suosittelemaasi Oriflamen Everlasting-meikkivoidetta ja se tosiaan oli minulle parempi kuin Clarinsin samanniminen, joka jämähti rumasti kuiviin kohtiin. Tosin Oriflamella en saa aivan yhtä peittävää ja kaunista lopputulosta. Sitä Oikeaa meikkivoidetta odotellessa! 🙂 (Onneksi testailu on kivaa!)

 2. Kannattaa ostaa MACiltä tähän pumppu. Stockalla n. 8€. Pillistä joutuu vähän napsaisemaan pituutta, mutta kierteet on sopivat!

  1. Kiitos, tämä oli aivan loistava vinkki! <3

  2. Myös Cliniquelle on tullut irtomyyntiin pumppu meikkivoiteelle, ja se on tähän Estee Lauderinkin pulloon täydellisesti sopiva 😉

   1. Ihanaa, että jaatte näitä vinkkejä! Kiitos! 🙂

  3. Kiitos vinkistä ☺

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *