Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Oh my lord! (Eli LashBlastFusion, I love you!)

Luoja, voiko näin mahtavaa ripsiväriä ollakaan olemassa!

Saanko esitellä, Cover Girl:

Ja tarkalleen ottaen LashBlastFusion:

Jos minulla on omasta takaa tällaiset ripset…

…ja jokin ripsiväri kykenee tekemään niistä tällaiset, olen todellakin törmännyt ihan mielettömään tuotteeseen!

Katsokaapas nyt oikein kunnolla ja kaikista kulmista:Tämä tosiaankin sekä tuuheutta että pidentää ja vieläpä erotteleekin ripset kauniisti. Enkä ole edes vilauttanut ripsilleni ripsikampaa! Tälläkin voi FLE:n tapaan tehdä kevyempää jälkeä tai kerroksia lisäämällä tuuheampaakin jälkeä.

Tällä saa ripsiä taivutettua hieman, mutta ei nyt mitään ihan järisyttävää taivutusta. Taivuttimella laitettuja taivutuksia tämä ei pahemmin pidä, joten en taivuttanut ripsiäni turhaan ennen tämän laittoa.

Lopputulos ei ole mitään ihan mielettömän mullistavaa tavalliseen LashBlastiin, eli meidän Max Factorin False Lash Effectiin verrattuna, mutta tämä pidentää hitusen enemmän.

False Lash Effectin (ja tavallisen LashBlastin) harja taitaa olla LashBlastFusionin kanssa identtinen, mutta mascaroiden massoissa on hieman eroa.

LashBlastFusion on hieman paksumpaa koostumukseltaan ja tämän massassa on seassa pienen pieniä kuituja. En huomannut kuituja aluksi ollenkaan eivätkä ne tehneet ripsien pinnasta mitenkään röpelöisiä tai sojoittaneet sinne tänne (tai varisseet silmiini). Vasta kun vertailin mascaraharjoja rinnakkain tajusin LashBlastFusionin sisältävän kuituja. Oikein onnistuneita pituudenantajia, siis!

Kuten tavallisen mustan LashBlastinkin, on tämän Fusioninkin mustan mascaran massa Max Factorin FLE:n rinnalla vain tumman harmaan näköistä. Ripsissä mascara kuitenkin näyttää toki mustalta.

Tuomioni?

Uusi lempparini!

Onko joku muu ehtinyt jo kokeilla tämän?
(Omani on peräisin eBaysta.)

Kommentit (40)

 1. Heidi

  Mä oon niin helppo, lähti itsellekin tuo nyt tilaukseen Ebaystä 🙂 Notta kiitos vinkistä ja äärimmäisen koukuttavasta blogista….

 2. Anonyymi

  Itse ostin just ton mutta vieläpä vedenkestävänä versiona eräästä paikallisesta marketista Los Angelesista USAn reissullani. Ajattelin siinä kohtaan vaan "pakko nyt joku ripsari hankkia kun edellinen lopussa". Onneksi hankin koska rakastuin heti<3! Oon aina ollu False Lash Effectin orjallinen käyttäjä (ja on se edelleenkin ensimmäisillä sijoilla top maskara listssani) mutta tossa on vaan sitä jotain parempaa. Ei tuhri, pidentää paljon enemmän ja on tuli puolet halvemmaksi (maksoi 8 dollaria)Ihana!

 3. Anonyymi

  Onko tämä siis sama mascara kuin meillä False Lash Effect Fusion? Kumpaa suosittelet perus False Lash Effectiä vai Fusionia? Onko mascaroissa mielestäsi mitään eroa?

  Tähän päivään asti olen käyttänyt Sensain 38, mutta nyt Neulashin vaikutusten ansiosta tarvitsisin mascaran joka tuuheuttaa näitä pitkiä ripsiäni.

 4. Anonyymi

  Käytätkö mitä ripsiväriä nyt itse tällä hetkellä? Kuinka saat vesiliukoisella ripsivärillä pysymään taivutukset? Onko joku ammattilaisen kikka olemassa(:

 5. Miljoona kertaa helppo? – Kauneus & Terveys -blogit

  […] Ihan kiva, mutta ei lähelläkään LashBlastFusionia. […]

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *