Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Oh look, they made a ”BB” again!

Muistatteko, kun keväällä naureskelin minun mielestäni jo hieman lapasesta lähteneelle BB-manialle kaikkien sarjojen tuotua markkinoille jo ties mitä tuotteita BB-kirjainyhdistelmän alle? 
L’oreal johti tätä BB-leikkiä tuhansine BB-viritelmineen niin L’oreal Paris -merkin alla kuin muidenkin brändiensä paletissa. Ja nyt L’orealin kanssa mennään taas. 
 
Tämä on varmasti monille jo vanha juttu, mutta koska en itse ole ehtinyt vielä tutkimaan Suomen kosmetiikkavalikoimia kovin tarkasti Lontoosta paluuni jälkeen, olen minä bongannut jutun vasta nyt.
Hei ihan tosi, BB-kynsilakka:
 
5in1-tuote lupaa  tasoittaa kynnen pintaa, kynnen sävyä, ravita sekä vahvistaa kynttä ja suojata sitä, eli melkoinen multituote. (Älkää kysykö, kuinka moni kynttä vahvistava aluslakka yms. hoitotuote  ei lupailisi samaa…)
En itseasiassa nyt ihan suoranaisesti näe tai tajua, mitä tässä lakassa on niin kovin kummoista, että tämän pitäisi olla nimenomaan BB-lakka, mutta toisaalta L’orealhan onkin brändäyksen universuminmestari ainakin minun mielestäni. Tekihän se Lancomenkin jo vuosia markkinoilla olleesta sävyttävästä päivävoiteesta ”BB-voiteen” vain vaihtamalla tuotteen nimen
Toisaalta kuitenkin ymmärrän tuotteen idean jollain muotoa. Kuten BB-voidekin, hakee tämäkin lopputuloksellaan luonnollisen kaunista, meikkaamattoman näköistä lopputulosta, eli tässä tapauksessa kynnet näyttävät vain huolitelluilta ja siisteiltä, mutta eivät vahvasti lakatuilta. Luonnollisen kaunista, siis.
En ole itse päässyt kokeilemaan tuotetta, mutta jos joku teistä on, kuulisin mielelläni siitä kommentteja!
Mitäs mieltä olette L’orealin uudesta BB-aluevaltauksesta?

Kommentit (9)

 1. Anonyymi

  Jaa, mitäs seuraavaksi? BB- kajalkynä? BB- luomivärit? BB- ripsentaivuttimet? 😀 Älytöntä hommaa.

 2. iLona.

  minkä nimisiks kaikki bb-tuotteet muutetaan ku bb menee pois muodista? onhan se nyt aika last season ku on ceetceet ja kaikki 😛

 3. Sonia

  Vaikka mä kuinka rakastankin BB-voiteita (ja sävytettyjä kosteusvoiteita, ja myös sitä BB:ksi muutettua Lancômen kosteusvoidetta, jota tosin mulla on vielä vanhalla nimellä), tälle en kyllä syty. En syttyisi, vaikka nimessä ei olisi BB:tä. Mun kynsissä on värilakkaa aina.

 4. Panda

  BB-vesipullo Alepaan!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *