Oh Kirk, your package is huge!

Muistatteko, kun vähän aikaa sitten postasin teille hauskoista kosmetiikkatuotteista? Minusta tuotteet olivat sitten lopulta niin hauskoja, että minun oli pakko saada pari niistä itselleni. (Ei, en tahtonut sitä nännikynää, vaikka se hauskalta vaikuttikin.)
Let me introduce you: Kirk with his enormous package!

Jos tuotteen nimi on Pocket Rocket, niin olettaisin sen mahtuvan taskuun. Tämä ei todellakaan mahdu minun taskuihini! Ei sitten millään, vaikka litteä onkin.

Itse tuote on kuitenkin aivan mahtava ja ihanan veikeä. Tuotteen korkissa poseeraa siis Kirk, jolta katoavat välillä vaatteet -niin edestä kuin takaa.

(Onpas mukavaa esineellistää miehiä!)

Kirk ei oikeastaan millään lailla vastaa minun miesmakuani, mutta kyllähän tuota katselee. Itse huulikiillon sävy ja tuoksu ovat kuitenkin ihania ja todellakin minun makuuni.

Tuoksun kerrotaan olevan crème brulee, mutta keittiöpuuhat ja kokkaus eivät ole ollenkaan minun alaani. Crème bruleesta en siis tiedä tuon taivaallista, mutta minun yksinkertaiseen nenääni tämä tuoksuu sulaamuroilta. Ei siis mikään selkeä suklainen tuoksu vaan muroja, joista voi haistaa jotain suklaista tai kaakaota.

Laadultaan kiilto on aivan mahtava. Tuntuu huulilla, muttei ole mikään erityisen tahmea. Kiilto on aivan mahtava creme-kiilto ja tuote pysyy huulilla loistavasti ja tykkään tästä nudesävystä kovasti ja voisin kyllä hankkia näitä vielä lisääkin eri sävyisinä.

Sivellin tekee hyvää jälkeä eikä jätä raitoja ja rannuja huuliin sillä kiiltoa levittäessä, mikä minulla on aina välillä ollut ongelmana näiden sivellinapplikaattoreiden kanssa.

Hauskinta oli kuitenkin ehkä Kirkin pyyntö:

Ööh…mitä? Dirty boy!

Ei, tässä ei ole kyse mistään pervosta tai rivosta jutusta, eikä kukaan kehota hieromaan nimenomaan Kirkin kuvaa.

Kuvan tekstiä rapsuttamalla vapautuu nimittäin feromoneja, jotka herättävät vastakkaisen sukupuolen kiinnostuksen tuoksullaan ilman, että me edes huomaamme mitään selkeää tuoksua. En voi kun kikattaa tälle jutulle, mutta onpahan jotain, minkä voin viedä töihin sillä brassaillakseni. (Toivottavasti kaikki miehet eivät lankea jalkoihini jo työmatkalla, sillä uudet valkoiset strassein koristellut kenkäni voisivat likaantua potkiessani heitä tieltäni.)

Toinen ostamani tuote oli tietysti Too Facedin Mood Swing Emotionally Activated Lip Gloss:

Tuotteen väitetään muuttavan sävyä huulilla käyttäjän mielialan mukaan ja pakkauksen kyljessä onkin taulukko, joka kertoo kiillon sävyn mukaan henkilön mielialan:

Todellisuudessa sävy oletettavasti muuttuu henkilön pH:n tai lämpötilan mukaan, mutta hauska hassutus tämä on silti.

”Gloss turns from pearl to perfect shade of petal pink,” on se, mitä minun valitsemani sävy lupaa tehdä.

Ja juu, sävy ”pearl” kuvaa sitä loistavasti siinä vaiheessa, kun tuotetta lähtee levittämään huulille.

Hetken aikaa sävy pysyi huurteisen vaaleana…

…mutta lähti sitten pikkuhiljaa muuttumaan pinkimmäksi….

…ja taulukon mukaan lopulta kertoi kaikille minun ajattelevan tuhmuuksia (no joo, myönnän miettineeni toisen Pocket Rocketin ostamista…). Melkoinen barbisävy tästä lopulta kyllä tuli, mutta tykkään tästä.

Tämä ei tunnu huulilla yhtään tahmaiselta vaan oikein mukavalta ja voidemaiselta (vaikka yleensä tahmaisista enemmän tykkäänkin). Sävy pysyi huulilla ja vaikka itse kiilto kuluukin huulilta pois, jättää tämä silti huulille vielä sävyn. Tämä onkin siis samalla sekä kiilto että ns. lip stain.

Olen ollut jo hyvin hyvin pitkään kiltisti ostamatta huulimeikkejä, joten sinänsä se tosiasia, että ostin pari huulimeikkiä (vaikka minun onkin ollut tarkoitus supistaa kokoelmaani) ei ollut ihan hirveän paha juttu. Sitä paitsi nämä eivät olleet mitä tahansa huulimeikkejä vaan erityishuulimeikkejä!

Houkuttelevatko nämä ketään muuta?

PS. Samaan pakettiin mahtui vielä kolmaskin ihanuus, jonka esittelen teille myöhemmin tarkemmin, mutta jonka vilautan tähän väliin, jotta pääsen vielä jonain päivänä esittelemään sen huhtikuun yhteenvedonkin:

Jep, Urban Decayn luomivärinpohjustajan shimmerinen Sin-versio! Tältä minä odotan paljon ja korkaan tämän huomenna innolla. Ihanaa saada pelkän uuden pohjustajan avulla vaihtelua vanhoihin luomiväreihin!

(Postauksen ostokset ovat peräisin Lookfantasticista.)

Kommentit (27)
  1. Hahaa 😀 Dirty boy indeed! Sä kirjotat vaan jotenkin niin täydellisesti 😀

  2. kiitos päivän nauruista XD!

    /nanna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *