Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Oh, how posh!

Ostin töistä kokeiluuni astetta ”fiinimmän” lakanpoistoaineen:

Hytissä on kurjaa vaihtaa kynsilakkoja, kun lakanpoistoaineen haju jää leijumaan ilmaan eikä lakanpoistoon käytettyjä vanulappuja ikinä muista viedä muualle roskiin, vaan ne jäävät aina omaan hyttiroskikseen haisemaan. Ostinkin Chanelin Nail Colour Removerin kokeiluuni työkavereideni suosituksesta, sillä tämä kuulemma on käytössä ”hyttiystävällinen”.

Pullosta suoraan tuoksutettuna tuoksu oli ärtsympi, muttei ollenkaan niin voimakas, mitä monissa muissa lakanpoistoaineissa. Vanulapulle kaadettuna ja lakkoja poistaessa jäljelle jäi nopeasti oikeastaan enää vaan miellyttävän parfymoitu tuoksu eikä roskakorissa haissut lopuksi tavallinen lakanpoistotökötti vaan läheltä tuoksutettuna sama kevyt parfymoitu neste. Tässä tuotteessa onkin siis oikein hyvin onnistuttu peittämään lakanpoistoaineelle tyypillinen löyhkä ja korvaamaan se hieman miellyttävemmällä tuoksulla, mikä tekee tästä heti luksuksen oloisen ja hyvin chanelmaisen tuotteen.

Lakanpoistoaine ei ole asetoniton ja se sisältää alkoholia. Tämä poistaa lakat ripeästi ja tehokkaasti, muttei tunnu silti liian tujulta kynsillä.

En tiedä, paljonko tämä kustantaa Suomessa, mutta tämän tax free hinta laivallamme on 12 euroa.

Kaiken kaikkiaan olen todella tyytyväinen tähän ostokseeni, sillä tämä on todellakin optimaalinen tuote työolosuhteisiini nähden. Ja sitäpaitsi Chanelin lasinen pullo on niin paljon tyylikkäämmän näköinen esillä pidettävä kuin vaikkapa X-tran muovinen puteli! Tämän loputtua aion ehdottomasti fuskata ja viedä tämän kotiin ja täyttää tämän jollakin muulla (halvemmalla…) lakanpoistoaineella, jolloin pullon näkyville jääminen ei ole enää ollenkaan niin paha juttu. Pinnallista, mutta olkoot.

Jotakin pientä napisemista minulla tästä tuotteesta kuitenkin olisi:

Lasipullossa matkaava Nail Colour Remover myydään pienehkössä pullossa, jonka sisällön määrää sai itseasiassa hakemalla hakea. Pulloon ei ole mihinkään kohti painettu millimäärää ja vasta pakkauksen pohjasta löytyi vaikeasti luettava merkinta ”1,7 fl. oz.”, mikä vastaa 50 milliä, mikä kuluttajan tulisi tässä tapauksessa itse tietää. Eli melko pieni pakkaus, siis ja melko ovelasti (ja lainvastaisesti?) toimittu pakkausmerkintöjen suhteen. (Ja tämähän myydään ilman pahvipakkausta, eli kaikki tieto pitäisi olla painettuna itse pulloon suoraan ja selkeästi.)

Chanelhan on muutenkin varsin ovela pakkausmerkinnöissään. Oletteko huomanneet, että siinä missä muut sarjat ilmoittavat voiteidensa määrän milleissä, ilmoittaa Chanel sen grammoissa? Ja koska voide on taatusti vettä painavempaa, on 50 g voidepurkeissa taatusti vähemmän tavaraa kuin muiden sarjojen 50 ml voidepurkeissa… Ovelaa, Chanel!

Edit. Paremman tietävät osasivat kertoa, että voide itseasiassa onkin vettä kevyempää, eli asia olisikin juuri päinvastoin kuin mitä järkeilin. Ihanaa, että korjaatte järkeilyni ettekä anna minun höpötellä mitä sattuu. Luottoni Chaneliinkin palasi, siis.

Oletteko te kokeilleet tätä tai muita kalliimpien sarjojen lakanpoistoaineita? Mitä olette tykänneet? Mikä lakanpoistoaine teillä on tällä hetkellä käytössänne? Entä mikä on suosikkinne?

Kommentit (15)

 1. Vanill

  Itse käytän Mavalan Erittäin hellävaraista kynsilakanpoistoainetta, joka on asetonitonta, aika halpaa, tehokasta sekä – tietenkin – vaaleanpunaista! <3__<3

 2. Radler

  Aivan ihana pakkaus! Ymmärrän kyllä jos tulet täyttämään tuon halvemmalla tökötillä myöhemmin, itsekin tekisin saman! Täytyy varmaan lähteä laivalle ihan vain kosmetiikkaostosten vuoksi…

 3. Jenny

  Citymarketissa oli Pirkan kynsilakanpoistoaine uudessa pullossa ja maksoi naurettavan vähän niin otin sen ja painuin kassalle, kotona sitten kokeilin ja ihmettelin että olipas hyvä kynsilakanpoistoaine ja tuoksuikin jälkeenpäin tosi hyvälle. Ingredients: Acetone, Aqua, Parfum… Noh kai se käy konadeille!

 4. Anonyymi

  Sinä kun tykkäät Lush-saippuoista, niin oletko kokeillut vastaavia kotimaisia Soap Factoryn saippuoita?

  Minä en ole kokeillut, notta jos saat käsiisi sellaisia jostain niin pistähän testiin että voittaako ne Lushin =)

  Heini

 5. Maria

  Hei Virve!

  Haluaisin kuulla mielipiteesi Aasiassa suosituista BB-cream-voiteista! Olen itse hyvin kiinnostunut niistä ja blogisi toimii minulle usein hyvien tuotteiden tarkistuspaikkana, näinköhän olisit testannut yhtäkään? Hieno blogi ja jatka samaan malliin! 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *