Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Oh crack!

Äitini on paras kosmetiikkafriikki, jonka tiedän. Äidille voi aina soittaa, kun joku kosmetiikkajuttu ihastuttaa, naurattaa, kiukuttaa tai järkyttää ja äiti ymmärtää aina. Äitini on kosmetiikkabestikseni.
Koska äitini on kosmetiikkabestikseni, saatoin uskoa hänelle salaisuuden. Koska olen kertonut kuitenkin teillekin paljon kosmetiikkajuttujani, kerron tämän salaisuuden teillekin.

Ihan vain meidän kesken sitten:
En ole koskaan tajunnut, että ckrackle-lakkoja voisi käyttää luovemmin kuin sipaisemalla niitä kerroksen koko alla olevan lakan päälle.

Käytyäni kuitenkin eräässä IsaDoran tilaisuudessa sain aivan mielettömän ahaa-elämyksen asian suhteen. Itseasiassa elämys oli niin voimakas, että minun piti heti sen koetteuani päästä kotiin crackläilemään. (Niin, meidän perheessämme se on ihan yleinen verbi.)

Siis ihan mieletön juttu!

Kaivoin kotona crackleni esiin (ja kirosin, että olin jättänyt mustan IsaDoran crackleni töihin).

Onneksi äitini oli juuri tuonut ulkomaanreissuiltaan muutamat uudet cracklet.

Ja eikun cracklettämään!

Oli aivan mielettömän cool idea sipaista crackle-lakkaa kynnelle vain ohimennen huitaistuna siveltimenvetona.

Näistä tuli todella veikeät! Pohjalakkana eilen esitelty Glamour Game ja IsaDoran graffiti-lakka sävyssä 805 Spraycan Blue.

Töpöttelemällä pieniä crackle-lakan pisteitä kynsille voi saada aikaan myös vaikka mitä kivoja kuvioita. Minulta loppui sormipinta-ala ja siirryin lopulta varpaisiin, joita koristavat nyt mummon kukkaverhot.

Voi kuinka söpöjä pieniä kukkasia kynsiin voikaan taikoa näillä! Pohjalla Kicks Make Up -sarjan Purple Rain ja valkoisena lakkana IsaDoran valkoinen graffiti-lakka 802 White Art.

Miettikää nyt, mitä kaikkia ihania leoparditäpliä ja muita mahtavuuksia näillä voi tehdä!

Minuun iski aivan mieletön crackläysmania! Voin myöntää, että crackle-lakat ovat aiemmin jääneet minulla todella vähäiselle käytölle, mutta nyt tuli sellainen tunne, että niitä on vaan pakko saada lisää!

Pakko kuitenkin kertoa, että jos minä olen jättänyt cracklet vähemmälle, niin 64-vuotias äitini on sitten ottanut niistä ilon irti senkin edestä. Asiat, jotka ovat minulle aivan liian villejä edes suunnitella saatika sitten toteuttaa löytyvät hyvinkin usein äitini käytöstä ja sama pätee hänen villeihin crackleluomuksiinsa.

Ja niin, soitin äidilleni illalla 22:30 cracklemanian kourissa kertoakseni uusimmasta keksinnöstäni. Pirteä äitini vastasi puhelimeensa ilmoittaen olevansa juuri cracklet levällään lakkailemassa kynsiään… Tosicracklääjä, siis!

Ja niin, jos yhtään mietin vielä joskus, mistä hamsterimaiset taipumukseni ovat peräisin, niin katseet voi ehkä luoda äitiini päin…

Siinä missä toisten ihmisten puhelut muuten saattavat päättyä huudahduksiin ”Soitellaan!” tai ”Näkyillään!” päättyi meidän puhelumme luontevasti huudahdukseen ”Crackläillään!”

Kysymys kuuluukin siis, oletteko te innostuneita crackläilemään? Löytyykö teiltä crackle-lakkoja? Oletteko te aina tajunneet, kuinka monella tavalla näitä voi käyttää? (Ja jos olette, niin miksi hemmetissä ette ole kertoneet niistä minulle!?)

Kommentit (18)

 1. T.

  Tämä (wannabe) rokkinainen haluaa nillittää, että "rock" ja "tyyli" eivät välttämättä ole lainkaan toisiaan poissulkevia! >;D Mutta kiitos mainiosta vinkistä – eipä tosiaan täälläkään ole tullut mieleen käyttää lakkaa vaan osalle kynttä. Vaikka ei sillä kokokynsilakkauksellakaan välttämättä pieleen mene, ekan (ja ainoan) kerran kun itselläni oli crackle-kynnet, niin menin rohkeasti ensitreffeille (vaikka olinkin hieman järkyttynyt itsekin kynsistäni), ja loppu on historiaa… 😉

  Niin, ja minäkin toivon postausta äidistäsi!! Mainion kuuloinen tapaus… 🙂

 2. Rva Melli

  Oooh! Avasit nyt kertaheitolla crackläilyn minullekin. En ole hankkinut yhtäkään crackle/shatter/whateva-lakkaa, koska en pidä siitä miltä se näytää koko kynnellä. Nyt on ihan pakko heti huomenna mennä Kicksiin tai jonnekin hamstraamaan cracklejä tämän postauksen tähden 😀

 3. Maryah

  Tosi kivoja juttuja, täytyypä joskus kokeilla vähän muutakin. :O Ihana postaus! =) Ja ihana äiti! 😀

  Tuo kärjellä töpöttely on tosi kiva!

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *