Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Off you go!

Muistatteko, kun toissakesänä ahmin itselleni kuivashampooähkyn päästyäni ensimmäistä kertaa englantilaisille kempparihyllyille?
Olen käytellyt noita saaliini shampoita pois pikkuhiljaa ja vaikkei jokainen niistä olekaan ollut huippu, olin päättänyt kuitenkin käyttää ne pois. Joukkoon on kuitenkin eksynyt minu mittapuullani muutama niin täysi susikin, että niiden on aika poistua jemmoistani välittömästi.
Sammy Fat Hair, ”0” Calories kuulostaa kuivashampoolta, joka antaisi hiuksille runsautta ja tuuheutta. 
Useasta yrityksestä huolimatta tämä ei kuitenkaan tehnyt tukalle yhtään mitään. Tukkani ei oikeastaan edes tuntunut liiemmin puhtaammaltakaan. 
Ainoa ero oli, että tyveni oli hetken aikaa tuotteen suihkuttamisen jälkeen kostea ja siinä se.
Lopullinen eromme tapahtui, kun tuote eräänä yönä teki itsekseen jotain ja lensi eteisemme pöydältä lattialle aiheuttaen minulle sydänkohtauksen. Aamulla tuotteesta ei enää tullut ulos mitään, vaikka siellä jotain kuulosti vielä olevankin.
Se siitä sitten. 
Goodbye, en jäänyt kaipaamaan.
Toinen totaalinen huti oli Mark Hillin Beach to Bar Dry Shampoo.
Huolimatta siitä, että minä tosiaan haen kuivashampooltani enemmän hiuspuuterin ominaisuuksia eikä tämä varsinaisesti kohdannut tarpeitani en usko, että tämä voi oikein kohdata kenenkään tarpeita. 
Tämä ei nimittäin edes tehnyt hiusteni tyvestä puhtaan tuntuista. Pelkkä märkä tunne oli ainoa, mitä tämä kykeni saamaan aikaan ja sen kadottua tyveni tuntui edelleen yhtä likaiselta kuin ennen tämän käyttöäkin.
Eiii, meistä ei todellakaan tullut kavereita ja tämä onkin ensimmäinen kuivashampooni, jonka heitän suoraan roskiin. Yleensä laitan tuotteet sentään kiertoon jollekin, mutta koska tämä ei tosiaankaan tuntunut tekevän mitään ja matkustan Lontoosta aina käsimatkatavaroilla, en todellakaan jaksa nnähdä vaivaa tämän eteenpäinlaittamiseksi. Off you go, siis.
Onko teillä jaettavana huonoja kuivashampookokemuksia?

Kommentit (2)

  1. Anonyymi

    Asiasta kukkapurkkiin…Oletko lukenut tämän blogikirjoituksen? Herättääkö ajatuksia? Itse kävin ostamassa heti tämän köyhän miehen (naisen 🙂 version, mutta ainakaan kahden päivän käytön jälkeen en vielä huomaa huimia tuloksia 🙂

    http://karkkipaiva.indiedays.com/2011/11/03/youth-code-koyhan-miehen-genifique/

  2. MK

    Juuri kuulin radiosta, YleXltä, että säännöllinen kuivashampoon käyttö heikentää hiuslaatua. Se mm. kerääntyy päänahkaan eikä päänahka näin pääse hengittämään tai siihen pääse imeytymään ravintoaineita (en sitten tiedä mistä näitä ravintoaineita saa.. ) Juontaja, taisi olla Aino, kertoi tästä. Oletko sinä kuullut mistään tällaisesta?

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *