Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Se erilaisella tavalla kiiltävä huulikiilto

Löysin jemmoistani jo pidemmän aikaa sitten äidiltäni ulkomaantuliaisina saadun NYXin huulikiillon, jota en ollut jostain syystä korkannut. Nyt kun olen päässyt töiden kautta tekemään NYXin meikkien kanssa hieman syvempää tuttavuutta tartuin tietysti heti tähänkin kiiltoon kiinnostuksella. Yllätyksekseni merkin edulliset meikit ovat nimittäin kaikkien tähänastisten kokeilujeni perusteella olleet aina aivan loistavia.

NYX Mega Shine Lip Gloss

Olin saanut tuliaisena NYX Mega Shine Lip Gloss huulikiillon nudesävyssä 104 Sweet Heart ja vaikka mielelläni laitankin muuten yleensä niin nudeen meikkiini tällä hetkellä väriä voimakkaamman sävyisellä huulipunalla, on hyvä nudekiilto silti yksi käsilaukkuni must have -asioista.

NYX Mega Shine Lip Gloss

Viistopäisellä applikaattorilla varustettu kiilto levittyi huulille pehmeänä ja todella miellyttävän voidemaisen tuntuisena. Kiilto ei ollut ollenkaan tahmainen ja se sai huuleni tuntumaan jotenkin täyteläisemmiltä ilman, että se olisi kuitenkaan tuonut niille mitään kihelmöivää tunnetta. Pienen hetken ajan levityksen jälkeen saattoi kuitenkin tuntea ihan kevyen, hitusen viilentävän tunteen, joka kuitenkin katosi nopeasti.

NYX Mega Shine Lip Gloss

Odotin, että kiilto olisi nimen vuoksi ollut jotenkin peilimäisen kiiltävä tai täynnä shimmer-hippusia ja hämmästelin aluksi niiden puutetta ennen kuin hoksasin, että kiilto todellakin oli kiiltävä, mutta hieman eri tavalla.

Sen vaaleita, valoaheijastavia pigmenttejä sisältävä koostumus taittoi valoa kauniisti ja toi huulille niitä optisesti pullistavaa kaunista kiiltoa, mutta todella hienostuneella tavalla. Sanoisinkin, että tämä on loistava kiilto jokaiselle, joka tahtoo huulille sitä  täytelöittävää kiiltoa, mutta kokee, ettei tahdo kuitenkaan peilimäisen kiiltävää tai voimakkaan helmiäshohtavaa pintaa.

Sävy Sweet Heart oli nätti nudesävy, joka ei tehnyt itsestään turhaa numeroa, mutta huolitteli lookin kauniisti. Kiillon loistava laatu herätti kiinnostukseni NYXin Mega Shine Lip Glosseja kohtaan suuresti ja voikin olla, että minun on tehtävä tuttavuutta myös muiden värien kanssa…

NYX Mega Shine Lip Gloss

Onko joku muu hurmaantunut NYX Mega Shine Lip Gloss -huulikiilloista?

NYX Mega Shine Lip Gloss -huulikiilloilla on hintaa n. 8,90 euroa ja niitä myy esimerkiksi eleven, jossa on tänään 20% alennus kaikista meikkituotteista!

Kommentit (1)

  1. Maaret

    Ei liity aiheeseen,mutta onko sulla ihan omat ripset? Todella upeat,jos on! Miten oot saannu niistä noin tuuheat ja pitkät? 🙂

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *