Nyt niitä saa!

Kävin tosiaan eilen hieman kuljeskelemassa Helsingin Stockalla ja siellä pyörähtely toi mieleeni pari Stockan valikoimiin ilmestynyttä juttua, jotka voisivat olla potentiaalisia joululahjaideoita.

Ensinnäkin tiesittekö, että Konadin kynsileimasimet ovat tulleet Stockalle myyntiin?

Ihan mahtavaa!

Saatavilla on niin leimasinkiekkoja, lakkoja kuin kaikkea muutakin oheistavaraa ja minusta varsin kohtuullisiin hintoihinkin!

Saatavilla oli myös erilaisia aloitussettejä.

Kivaa, että näitä saa nyt näin helposti ja kätevästi ja pääsee ihan livenäkin näppärästi näpläämään. Stockalle kun tulee huomattavasti vaivattomammin kipaistua kun pienempiin liikkeisiin.

Toinen juttu, jonka myös bongasin myynnistä olivat nämä meikkauslasit, jotka esittelinkin teille jo pari kuukautta sitten.

Lasien kuosi näyttää silmiini edelleen yhtä hirveältä kuin ennenkin, mutta ajattelin vinkata näiden saatavuudesta, mikäli tulevat jollekin tarpeeseen. Kaikessa tyylittömyydessään myös nämä ovat minusta silti hyvä joululahjaidea.

Joko joululahjojen hankinta rassaa mieltä? Olisiko teillä jakaa hyviä joululahjaideoita?

(Terveisin pukin apurina toimiva neiti salakuvaaja.)

PS. Tiesiväthän kaikki, että toisten Stockmannien tuotteita voi pyytää tilaamaan siirtona omalle lähi-Stockalle tai Stockan Beautyyn ja ostaa ne sieltä itselleen?

Kommentit (35)
  1. Onko tämä joku aprillipila, vai onko Konadeja oikeasti tullut Stockmannille?! Olisipa tullut tänne Ouluunkin, pakko päästä tarkistamaan..

  2. Onpas mielenkiintoisia uutisia! Kiitos vinkistä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *