Ostolakossa-kosmetiikkablogi
Ostolakossa-kosmetiikkablogi

Nyt niitä saa!

Kävin tosiaan eilen hieman kuljeskelemassa Helsingin Stockalla ja siellä pyörähtely toi mieleeni pari Stockan valikoimiin ilmestynyttä juttua, jotka voisivat olla potentiaalisia joululahjaideoita.

Ensinnäkin tiesittekö, että Konadin kynsileimasimet ovat tulleet Stockalle myyntiin?

Ihan mahtavaa!

Saatavilla on niin leimasinkiekkoja, lakkoja kuin kaikkea muutakin oheistavaraa ja minusta varsin kohtuullisiin hintoihinkin!

Saatavilla oli myös erilaisia aloitussettejä.

Kivaa, että näitä saa nyt näin helposti ja kätevästi ja pääsee ihan livenäkin näppärästi näpläämään. Stockalle kun tulee huomattavasti vaivattomammin kipaistua kun pienempiin liikkeisiin.

Toinen juttu, jonka myös bongasin myynnistä olivat nämä meikkauslasit, jotka esittelinkin teille jo pari kuukautta sitten.

Lasien kuosi näyttää silmiini edelleen yhtä hirveältä kuin ennenkin, mutta ajattelin vinkata näiden saatavuudesta, mikäli tulevat jollekin tarpeeseen. Kaikessa tyylittömyydessään myös nämä ovat minusta silti hyvä joululahjaidea.

Joko joululahjojen hankinta rassaa mieltä? Olisiko teillä jakaa hyviä joululahjaideoita?

(Terveisin pukin apurina toimiva neiti salakuvaaja.)

PS. Tiesiväthän kaikki, että toisten Stockmannien tuotteita voi pyytää tilaamaan siirtona omalle lähi-Stockalle tai Stockan Beautyyn ja ostaa ne sieltä itselleen?

Kommentit (35)

 1. Anonyymi

  joo, mäkin kävin ideaparkissa samana päivänä ja ostin sieltä konad tuotteita. totta tullintorissa on kuulemma tällainen kauppa.

 2. Anonyymi

  Ihanaa että konadeita saa hesan Stockallta! Kävin tällä viikolla tapiolan Stockalla mutts siellä työntekiä ohmetteli jo pelkkää nimeä, joten uskon suuresti ettei niitä siellä ollut. Pitää siis joko pyytää "siirtoa" tai mennä itse paikantälle 😀 Mutta siis kiitos tiedosta 😉

 3. Anonyymi

  Katso KONAD Suomi kotinsivustoa http://www.konad.fi – olen tilannut sieltä jo kaksi kertaa ja olen tyytyväinen. Paremmat hinnat ja paljon erikoistarjouksia.

  Viimeksi käytin tätä tarjousta: "Tilaamalla kerralla 5 haluamiaan KONAD kuvalaattan, saat ILMAISEKSI yhden KONAD erikoislakan (oman valintansa)!"
  Tämä tarjous on tässä: http://www.konad.fi/PublishedService?file=&pageID=3&action=view&groupID=304&OpenGroups=304

  Omat suosikit on Konad kuvalaatat M36 ja M60.

  Uskallan suositella 🙂

 4. Anonyymi

  Onko tuolla laattoja m60 & m78? Tiätääkö kukaan..?

 5. Tinja

  wauwau, konadit on tullu stockalle! haha, sainpas hyvän syyn hankkia ekan settini! 😀

Kommentoi »

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *